Julegavetips - til venninne

Hei!

Tenkte å komme med noen julegavetips nå som det er sesong for å kjøpe inn julegaver til venner og familie! Kommer nok til å komme med tips til kjæreste/pappa og mamma også. Kom gjerne med mer innspill hvis du også har noen fine tips!

- Lip scrub er en herlig gave å få, virker som bare det og du kan velge mellom vidunderlige dufter og smaker! Kan kjøpes HER.

- Hvem vil vel ikke ha noe inne på MAC butikken? Er sikker på at alle og en hver jente som bruker sminke ville blitt superglad for dette gavekortet! Kjøpes på MAC butikker.

- Jeg tror ikke jeg tuller hvis jeg sier at alle jenter har hørt at Moroccanoil-produktene er fantastiske når det gjelder hårpleie? Kan kjøpes på frisørsalonger og HER.

- Hvis du vil kjøpe noe enkelt og greit, kjøp et gavekort på kjøpesenteret som er i nærheten av deg. Fåes kjøpt i de fleste informasjonsdisker på sentre. 

- Alle tenåringsjenter har vel lyst på en leppestift som holder det den lover? Fåes kjøpt på MAC butikker.

- Jeg er nok ikke den eneste som har hørt mye bra om Too faced sine produkter? Jeg ønsker meg faktisk disse øyenskyggene selv! Kan kjøpes HER og HER.

- Tangle teezer er den berømte hårbørsten som ikke lugger og ikke sliter på håret, kan kjøpes på Enklere liv og HER.

 

Er det noe her du ønsker deg og noe du kan tenke deg å kjøpe til en venninne? 


07.12.2012  ·  Tips  ·  3 kommentarer

LUSH - Lip tint og lip scrub

Til bursdagen fikk jeg en utrolig fin gave av min beste Synnøve, men det over var bare en del av det! Kan blogge om resten av gavene jeg fikk senere. Alle vet nok om den kjente lip scrub'en som skal være så fantastisk og lukte så ufattelig godt, og vet dere hva? Det var helt sant! Den ved siden av som heter "It started with a kiss" er en lip tint som er helt rød som jeg har brukt hver dag siden jeg fikk den! Jeg bruker rosebud først, så denne over for å få litt spill på leppene. Den er helt rød og du klarer nok å få leppene helt rød ved å bare bruke denne, men jeg bruker bare litt. Den holder lenge og er kjempefin! Produktene er selvfølgelig kjøpt på Lush, men du kan kjøpe de på nett HER og HER.

Har på meg Lip tint'en her:

 

Har du noen av disse produktene? 


05.12.2012  ·  Tips  ·  2 kommentarer

Mitt treningsopplegg

Tenkte å fortelle dere om hvordan jeg pleier å trene (som oftest), tenker det er noen som enten vil ha det som inspo eller bare fordi de er interessert i å lese hvordan jeg gjør det :-) 

 

Mandag: Jogge 4.2 km, 100 sit-ups, 50 pull-ups, øvelse 1, øvelse 2 x2, øvelse 3, tøye i 15 min.

Tirsdag: Håndballtrening 60 min + øvelse 1,2 og 3 og 100 sit-ups

Onsdag: Fri

Torsdag: Håndballtrening 60 min

Fredag: Fri

Lørdag: Fri

Søndag: Fri/ samme som mandag

 

ØVELSE 1
Stå på alle fire og spark rett bak sånn at foten er i water med ryggen og rumpen, trekk derretter sammen sånn at kneet nesten treffer brystet. 20 på hver fot, så en gang til. 

ØVELSE 2
"Tisse som en hund". Stå på alle fire og ta foten rett ut på siden. Ikke så alt for fort! 20 på hver fot, så en gang til.

ØVELSE 3
Ligge på siden og strekke foten så langt du klarer oppover. 25 på hver fot. Kan gjerne gjøre sånn at føttene møtes når den øverste foten er på sitt høyeste for å gjøre det litt tyngre. 

 

02.11.2012  ·  Tips  ·  2 kommentarer

Mitt neste prosjekt

Hei! Endelig er jeg tilbake, men herlighet så deilig det var med en pause. Men jeg har ikke klart å holde meg helt borte fra bloggingen, så jeg har laget typ 8 innlegg som jeg har arkivert sånn at jeg får rundt 2-3 innlegg om dagen! Høres det bra ut? 

Over til prosjektet mitt; Jeg er noe som man kan kalle en ung bestemor. Haha! Jeg elsker håndarbeid og det beste jeg vet om vinteren er å sitte inne med ullsokker og ullundertøy med kakao og strikke. Jeg elsker å strikke! I dag har jeg vært syk, ble veldig dårlig av maten jeg spiste i går. Spiste sushi på SUMO, er det noen som har dårlige erfaringer der også? Så dagen min har gått til strikking av et skjerf som jeg også holdt på med i sommer. Det blir ganske fort kjedelig å strikke på det samme hele tiden, og aldri bli ferdig! Så nå i en uke har jeg tenkt på at jeg MÅ strikke meg en ny lue snart! Jeg fikk en liten pelsflik av bestemor som hun ikke skulle ha, for helt siden jeg så den første luen med ekte pels på toppen har jeg vært helt forelsket! Jeg sparer jo ganske mange penger på å heller lage min egen enn å kjøpe, ikke sant?

Hva syntes du om bildene og ideen min?


31.10.2012  ·  Tips  ·  1 kommentar

The vow

Gleder meg så sinnsykt til denne filmen kommer på kino, klarer nesten ikke å vente. Den så utrolig søt ut, og det er jo favorittskuespillerne mine som har hovedrollene!

 

Har du hørt om den filmen? Har du tenkt å se den?


26.01.2012  ·  Tips  ·  2 kommentarer

TIPS: Hjemmelaget hårkur

 

Dette innlegget postet jeg for et år siden, men jeg tenkte å poste det igjen!


Tenkte å anbefale en bra hårkur til dere, og det beste av alt; den er hjemmelaget!

Ingrediensene er : 

En halv kopp honning

1/4 kopp olivenolje

Bland det sammen i en mikser, og dusj håret medbare sjampo. Ta massen inn i det håndkletørkede håret og sett håret opp i en dutt. La den virke i 30 min, og skyll håret grundig før du tar sjampo og eventuellt balsam etterpå. Kuren hjelper mot slitt og tørt hår, og du merker straks at håret blir mykere!

Kuren ser sikkert ikke så fryktelig deilig ut til å ha i håret, men det er verdt det, og du ser garantert resultat etter noen par ganger. Det er sunt for håret, og du kan bruke denne kuren ca 1 gang hver 10ende dag. :)
Har du prøvd denne kuren før?

 


15.01.2012  ·  Tips  ·  2 kommentarer

Gossip girl

Jeg elsker Gossip Girl, den beste serien noensinne, og de jentene der får ikke nok av drama. Jeg fikk sesong 4 til jul, det har alltid vært en tradisjon å få den nyeste sesongen til jul av mamma og nå har jeg bare to cder igjen! #hekta

Er du like hekta som meg?


02.01.2012  ·  Tips  ·  3 kommentarer

REDIGERINGSTIPS - bilde bak tekst

Hei dere! 

Jeg tenkte å vise dere et tips til hvordan man kan lage et bilde der det er et bilde bak teksten i Photoshop CS 5. Jeg har laget en før, og det ser sånn ut: 

1. Last opp et bilde du har lyst til å bruke i bakgrunnen:

 

2. Så trykker du på "add backround layer" i sidebaren, og "add new layer" så gjør du den hvit, og plasserer den mellom backround copy og backround:

 

3. Trykk på "T" i sidebaren på venstre side, også skriver du det du skal skrive (jeg skrev LOVE), trykker på pilen igjen helt oppe i sidebaren, så trykker du ctrl+t og gjør teksten så stor så mulig.

 

4. På sidebaren til høyre: Flytt "LOVE" imellom "backround copy" og "layer 1":

 

5. Ha på "backround copy" og trykk på "Create clipping mask"

 

 

OG VIPS, SÅ ER DEN SÅNN!

Du kan også ha litt skygge på teksten, men da må du ha på "LOVE" i sidebaren til høyre, klikke på "fx" nede i hjørnet og trykke på "drop shadow". 

 

Endelig resultat: 

Hva syntes du?
 


16.12.2011  ·  Tips  ·  2 kommentarer

Julegavetips!

Hei dere!

Jeg har funnet ut at jeg burde kanskje gi dere et julegavetips. For noen helger siden var jeg i 80 årsdag og gaven fra oss var et bilde jeg har tatt. Jeg selv syntes det var litt ego, men det var mamma som bestilte det uten at jeg visste det. Det er en veldig fin gave å få et bilde på lerrett, og det blir et utrolig bra resultat! Her er det bildet jeg ga:

Du trenger nødvendigvis ikke å gi et bilde du har tatt selv, men kanskje et fint bilde av deg og den du gir gaven til? Bare et lite tips!05.12.2011  ·  Tips  ·  1 kommentar

REDIGERINGSTIPS - fargesprut

Hei dere! Nå tenkte jeg å vise dere hvordan man redigerer et bilde som dette:

 

1. Åpne Photoshop CS5 og velg et bilde:
 

 

2. Åpne et nytt bilde som skal være "bakrunnsbilde":
 

 

3. Velg "polygonal lasso tool"

Skjær ut personen i bildet, men ikke ta helt inntil personen, så nå ser det slik ut:

 

4. Nå drar du det du har skjært ut, inn i det andre bildet som du lastet inn som bakrunnsbilde i sta, og plasserer det der du vil.

Da blir det seende slik ut.

 

5. Trykk på "brush tool" og endre fargen til hvit. Hvis du ikke har disse "sprute-effektene" innlagt på din Photoshop, installer det HERFRA


 

6. Så endrer du fargen til rosa, sånn som dette:

 

7. Ha den fortsatt på "brush tool"

 

7. Trykk på "eyedropper tool" og trykk på blåfargen på bildet.

Endelig resultat:


 

Hva syntes du? 
Kan du det fra før? Eller lærte du deg noe nytt?

 


24.11.2011  ·  Tips  ·  6 kommentarer

REDIGERINGSTIPS - Fargeendring på øynene

Hei dere! Jeg tenkte å vise dere hvordan man endrer fargen på øynene i Adobe photoshop CS5. Det går sikkert på Elements også. 

 


1. Først velger du et bilde der øynene er synlige og et bilde som er skarpt.

 


2. Jeg syntes det blir veldig fint når man bruker svart/hvitt funksjonen til dette, for da ser du øynene mye mer. Trykk på "Image", derretter "adjustments" også "black & white"3. Når denne boksen kommer opp kan du bare trykke på "OK".

 


4. Nå trykker du på det ikonet som heter "Lasso tool", også høyreklikker du og trykker på "polygonal tool".

 


5. Så former du den rundt øyet sånn som på bildet over.

 


6. Så trykker du på "Image", deretter "adjustments" også "hue/saturation". 7. Da kommer denne opp, og da må du huske å hake av på colourize, så endrer du fargene akkurat som du vil. 

 


8. Og SÅNN blir resultatet. Jeg valgte brune øyne som dere ser. 

Har du også CS5? Visste du dette fra før?

27.10.2011  ·  Tips  ·  4 kommentarer

Blogger jeg leser

Hei dere!

Har fått noen spørsmål om hvilke blogger jeg leser, men leser kjempemange randome blogger hver dag, men har noen faste som jeg follower på bloglovin. 


//Tina Christophersen//Erika Kvam//Maud//Amanda Sørum//MadeleineKK//Therese Charlotte//

 


//Andrea Badendyck//Tuva Willassen// Anna Edwin//Ingegerd Liselotte//Madeleine//Caroline Maria//

 


//Fanny Andersen//Keyi Hansen//Cathrine Jonsson//Er det noen av disse bloggene du også leser?

17.10.2011  ·  Tips  ·  4 kommentarer

REDIGERINGSTIPS - last ned gratis teksttyper på nett!

Heisann dere!

I går fikk vi et veldig bra tips av læreren vår, og det var å laste ned teksttyper på nett. Ante ikke at det fantes, og jeg har jo lett etter ALLE MULIGE redigeringsprogrammer for å få litt nye tekster og sånn, men det har bare vært de samme gamle.. Men nå kan du laste ned så mange gøye teksttyper til du spyr!

Her er bruksanvisning:

Gå inn på dafont.com 

Trykk på download på den teksten du vil ha.Trykk nede i hjørnet, der jeg har en blå runding rundt.

 


Trykk på en av de dokumentene som kommer opp, og teksttypen er de symbolene som er et ark med en A på.

 


Da kommer teksten opp, og du må trykke på "installer". Da blir skrifttypen installert, og da kan du åpne redigeringsprogrammet ditt å finne den teksten du har installert på din pc. Du kan også bruke de på Open office-programmer. Visste du om dette fra før?

 

-Catharina


 


31.08.2011  ·  Tips  ·  11 kommentarer

Fototips - hvordan ta dråpebilder

Hei!

Jeg har lovd lenge å lage et innlegg om hvordan jeg tar dråpebilder. Jeg har fått kjempemange fine kommentarer om at jeg er så flink, og det sitter jeg kjempestor pris på!

Det du trenger er: 

Vann
En hvit bolle
Et kamera med manuell fokus (jeg bruker speilreflekskamera Canon 1000D) 
Kamerastativ
En lang stang (jeg bruker den stangen som er på en mopp)
Noe å støtte stangen med (stoler, bord, bøker ol.)
En plastikkpose
En liten nål
TOLMODIGHET


Her har jeg støttet stangen med mikroen og en bokstøtte. Jeg har knytt posen med vann i stangen, og stakk et veldig lite hull i posen sånn at det drypte jevnlig ned i midten av bollen.

Som dere ser, så bruker jeg å ha stativet mye høyere enn selve bollen, for å ta bilde OPPI bollen og ikke "langs". 

 

Når du er klar og har fått festet kameraet på stativet, setter du kameraet på MF (manuell fokus). I dag bruket jeg en neglelakk som "fokuseringspunkt" og plasserte den akkurat der jeg ville at kameraet skulle fokusere når dråpen kom. Det er også veldig viktig å bruke blits.
Hvis du prøver dette, så vil du kanskje tenke at: "åherregud, det blir jo INGEN bra bilder!" Men jeg tror det er sånn med alle. I dag har jeg tatt ca 90 bilder, og kanskje 12-13 ble bra. Det er bare til å øve masse! Her er resultatet fra i dag:
Dette ble ikke så veldig bra, men greit nok..

 

Hvis du har noen spørsmål, er det bare til å spørre i kommentarfeltet.

 

-Catharina

 


20.08.2011  ·  Tips  ·  5 kommentarer

Smoothieoppskrift til deg!

Jeg tenkte å dele en veldig deilig smoothie-oppskrift med dere! Nå som jeg har lagd smoothie så mange ganger trenger jeg ikke å dele opp i litermål og sånn, så jeg bare putter oppi sånn ca, men isåfall.. 

2 glass:

♥ En halv banan

♥ 5 store jordbær

♥ ca 12-15 bringebær

♥ Litt blåbær

♥ 2dl appelsinjuice

♥ 4ss naturell yoghurt

 

Hvis du vil ha den litt søtere, tilsett en halv banan til, for denne er litt syrlig. Bærene er best å ha fryst, for ellers må du nok tilsette isbiter. 

Nå snart skal jeg på middagsbesøk. Ha en fin kveld alle sammen!-Catharina


30.07.2011  ·  Tips  ·  2 kommentarer

Tips: HJEMMELAGET HÅRKUR!

Hei! Tenkte å anbefale en bra hårkur til dere, og det beste av alt; den er hjemmelaget!

Ingrediensene er : 

En halv kopp honning

1/4 kopp olivenolje

Bland det sammen i en mikser, og dusj håret medbare sjampo. Ta massen inn i det håndkletørkede håret og sett håret opp i en dutt. La den virke i 30 min, og skyll håret grundig før du tar sjampo og eventuellt balsam etterpå. Kuren hjelper mot slitt og tørt hår, og du merker straks at håret blir mykere!

Kuren ser sikkert ikke så fryktelig deilig ut til å ha i håret, men det er verdt det, og du ser garantert resultat etter noen par ganger. Det er sunt for håret, og du kan bruke denne kuren ca 1 gang hver 10ende dag. :)

Har du prøvd denne kuren før?


12.04.2011  ·  Tips  ·  5 kommentarer

Oreo dream and strawberry heaven

Hey!

Jeg og mamma var så sugen på noe godt, så vi bestemte oss for å mekke en milkshake. Vi hadde lyst til å prøve en shake med oreokjeks i, så oppskriften ser sånn ut:

Oreo dream:

1/2 pakke oreokjeks

2 kuler vaniljeis

2 kuler sjokoladeis

4 dl melk

Vi lagde også en jordbærmilkshake, og den oppskriften ser sånn ut:

Strawberry heaven:

3 dl jordbær, ferske

2 kuler vaniljeis

2 kuler jordbæris

4 dl melk 

 

Jeg fikk bare tid til å ta bilder av ingrediensene til Oreo dream før kameraet gikk tom for strøm, så her er det:LOVE oreo ♥♥♥♥♥♥

Har du smakt hjemmelaget oreomilkshake eller jordbærmilkshake?


11.04.2011  ·  Tips  ·  8 kommentarer

Nytt innkjøp + en finfin smoothieoppskrift

Hei!

I dag har pappa og jeg gått rundt i byen og litt her på Skøyen. Jeg tenkte jeg skulle finne meg en bukse, og det var pappa med på. Men før vi stakk ut, så lagde jeg en deilig smoothie som jeg har lyst til å dele med dere;


To glass:

3 skjeer naturell yoghurt

1,5 dl fryste jordbær

1 dl fryste skogsbær

3 dl appelsinjuice

1 banan

Noen isbiter

Og da blir den seende sånn ut:


Mmmmm!


Det ble mye leting etter bukse, men på Carlings fant jeg den rette:
Carlings  -  DieselI kveld skal vi på besøk til bestemor og bestefar, blir sikkert kos :)

Likte du buksen?

05.03.2011  ·  Tips  ·  8 kommentarer
hits