Om meg

Hei.

Jeg heter Catharina Austad Tvedt og ble laget av min mamma og pappa i år 1995. Jeg har bursdag den 29 november (dødskjipt å være et novemberbarn) og jeg bor i Bergen by. Jeg har en pappa i Oslo som jeg besøker ofte, men det er nok ikke bare pappa som bor der, også besteforeldrene mine, tante, onkel og søskenbarna mine. Her hjemme i Bergen bor jeg med mamma, min stefar og mine tre brødre.

Jeg har hatt en blogg før også, som het Catharinatvedt. Jeg valgte å lage en ny fordi jeg ikke bruker det etternavnet mer, og jeg ville rett og slett begynne helt på nytt.

På fritiden trener jeg håndball og turn og er med venner. Har gått på håndball i 7 år(hadde pause i ett og et halvt år) og turn i 3 år(pause i ett år). Jeg har også en greie for håndarbeid, strikker masse, syr og hekler. Jeg fikk symaskin til konfirmasjonen, så jeg begynner vel å bruke den snart. Men det jeg brenner mest for er foto. Jeg begynte først å bli interessert i foto når jeg fikk et speilreflekskamera. Jeg tenkte at det var jo noe jeg måtte bruke det til, så jeg bestemte meg for å surfe litt på blogger og sånn for å se på hvordan jeg gjorde det, og ikke minst min onkel i Oslo som er like interessert i foto som meg. Men henne som ga meg mest inspirasjon til dette var Lisa-Mari.26.01.2011  ·  Om meg  ·  Ingen kommentarer
hits