VIDEOBLOGG - smokey eye

//Matt pudder fra MAC // Solpudder fra Teracotta, four seasons // Øyenskygge fra Sunkissed
// Dipliner fra Maybelline // Mascara fra Max Factor // Øyenbrynspenn fra HM


31.12.2012  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

nyttårsantrekk

 

Kjolen er fra ICHI 

 

GODT NYTTÅR!


31.12.2012  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Klar

Hei!

Nå sitter jeg i sofaen, har nettopp vært en tur med hunden og er snart klar for å fikse håret mitt. Redigerer også en videoblogg, tenkte jeg kunne filme mens jeg sminket meg i stad, så den kommer ut i løpet av noen timer! Har ryddet rommet grundig, tatt på sengeteppe (første gang siden i sommer, haha) og fått bort masse smårusk som lå overalt på rommet som jeg ikke hadde bruk for. 


Haha sommeroutfit på nyttårsaften! Elsker å gå i sommerklær på vinteren, gjør det alltid når jeg kjeder meg og rydder. Er jeg den eneste?

31.12.2012  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Søndag med familien

Hei!

Nå har nettopp familiebesøket gått, så nå sitter jeg oppe i loftstuen med guttene (og Erik selvfølgelig) og ser på at de spiller FIFA. Marte kommer ned hvert øyeblikk så det blir koselig! Vi hadde familiebesøk fordi min stefar har bursdag. Gratulerer med dagen Espen ♥ 

Haha, har fått så mye fregner etter at jeg tok sol i går!

Hva syntes du om bildene? 
Hva gjør du i dag? 


30.12.2012  ·  Blogg  ·  1 kommentar

NYE INNKJØP

Alt var på 50% på BIK BOK. 

Hva syntes du? 


30.12.2012  ·  Blogg  ·  5 kommentarer

Genial lommebok

Hei!

Jeg har letet dødslenge etter en "lommebok" som jeg kan ha mobilen i. Jeg kjøpte jo en lommebok som det var plass til mobilen oppi, men lommeboken er så stor at den ikke har plass i noen jakkelommer, så jeg må gå med den i hånda eller i en veske. Så da tenkte jeg at jeg eventuelt kunne ha et deksel der det var plass til, og i går fant jeg det! Det var dyrt da, men jeg syntes det var verdt det!

Er den ikke genial? Jeg elsker den hvertfall! Kjøpte den på en butikk på gardemoen rett ved bilutleie-luken. 299,-

 


28.12.2012  ·  Blogg  ·  1 kommentar

ACNE Canada scarf navy

Hei!

Fikk ikke blogget i går fordi jeg ombestemte meg ganske raskt for at jeg ikke skulle ta med meg pcen til Oslo likevel. Så nå låner jeg pappa sin mac, den er så deilig å skrive på! Skal helt klart kjøpe meg en sånn når jeg flytter for meg selv. 

Men jeg tenkte å vise dere en av de beste julegavene jeg fikk i år. Hadde ønsket meg Acne skjerfet ganske lenge og det tror jeg alle venninnene mine fikk med seg. Det er jo ganske dyrt, og var ganske sikker på at jeg kom til å spare til det selv og kjøpe det en gang etter jul, men der trodde jeg feil! Jeg fikk det av Synnøve, herregud for en fantastisk gave! Heldigvis for meg at hun klarte å røpe seg ganske mye, så jeg fikk kjøpt noe mer, ellers hadde jeg hatt sååå dårlig samvittighet! Hva syntes du om skjerfet? 28.12.2012  ·  Blogg  ·  1 kommentar

2 juledag

Hei!

Beklager for at jeg ikke har blogget i det siste, men det er jo faktisk jul! Har ikke vært på pcen siden lille julaften faktisk, men det har vært ganske deilig. Vi feiret julen hjemme i år med familien til min stefar og det var kjempekoselig. Fikk masse fint! 1 juledag var vi å spiste hos mormor og morfar, og Erik var selvfølgelig med! I dag spiste jeg her hos Erik sammen med tanten og onkelen hans. Er så deilig mat i romjula! I morgen skal jeg reise til Oslo for å besøke bestefar og resten av familien og jeg gleder meg masse! Kommer nok til å blogge der også, men ikke like mye selvfølgelig. 


Fiiine Hermine! 

26.12.2012  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

Dagen før dagen

Hei! 

Tror dette er den mest travle lille-julaften jeg noen gang har hatt, og først NÅ legger jeg meg ned i sengen for å sove. Jeg overnattet hos Erik til i dag fordi pappaen hadde bursdag og hadde lyst til å få med meg dagen hans og ikke minst deilig frokost og middag. Vi var nedom meg en tur, alle sammen og familien til Erik fikk sagt god jul til både oss og besteforeldrene mine også var vi en tur på senteret for å kjøpe inn de siste julegavene. Senere ble det deilig tapas laget av bursdagsbarnet og selvfølgelig den klassiske Hovmesteren. Er deilig å ha en kjæreste nå i juletider, det er så mye kos med ullsokker, tepper og kakao og jeg elsker det! Kunne ikke fått det noe bedre ♥

Haha, dette bildet ble tatt 2 juledag i fjor! Åååh, ser først nå hvor tynn jeg var... Men uansett; GOD JUL ALLE SAMMEN!24.12.2012  ·  Blogg  ·  1 kommentar

STILL MEG SPØRSMÅL


23.12.2012  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Jobbelørdag

Hei! Blogger fra mobilen nå, har ikke tid til noe annet! Skal stikke på jobb om 10 min og jobbe til 6.. Etter det skal jeg møte Synnøve på vestkanten så skal vi bytte julegaver! Så blogges vi nok i kveld <3


22.12.2012  ·  Blogg  ·  1 kommentar

SPØRSMÅLSRUNDE

Hei!

Tenkte å ha en spørsmålsrunde nå rett før jul, så det er bare til å spørre i vei. Kommer sikkert til å svare med video, men hvis ikke så blir det skriftlig. 

HVA LURER DU PÅ??


21.12.2012  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Jobb next

Hei!

Mange positive tilbakemeldinger på Parajumperen, tusen takk alle sammen! Det er bare å spørre meg hvis dere lurer på noe, så svarer jeg enten i kommentarfeltet eller i et eget innlegg. I dag stod jeg opp seint, har nemlig tatt juleferie, herregud så deilig! Så jeg har sittet å strikket en julegave, haha snakk om i siste liten! Må bli ferdig med den i dag ellers blir det en sen julegave for henne.. Nå stikker jeg snart på jobb, skal bare strikke litt mer og smiske litt med mamma om hun kan kjøre meg. 

Ha en fin dag alle sammen! 


21.12.2012  ·  Blogg  ·  1 kommentar

PARAJUMPERS LONG BEAR GIRL

Hei!

Åååh, Parajumperen kom i posten i går så han som kjøpte den for meg ga den til meg på skolen i dag! Er så fornøyd og tror det er det beste kjøpet mitt på LENGE. Er sikkert mange som tenker at "den er fake, se på pelsen da", men pelsen ser annerledes ut inni hetten på barnemodellene, altså den er mye mørkere. Men jeg syntes hvertfall den er superfin :D

KJØPES HER, 4600 kroner.

Hva syntes du?


20.12.2012  ·  Blogg  ·  6 kommentarer

The outfit makes the training better

Haha, kreativ overskrift? Men er ikke du enig i at hvis du har fått deg nye treningsklær så er det så mye gøyere å trene? Ikke det at du kommer til å få et bedre resultat av at du har nye klær (haha), men at du føler deg bedre? Det føler hvertfall jeg! Så i den sammenheng, så kjøpte jeg meg to nye treningst-skjorter i dag, noe jeg virkelig trengte! Jeg hadde bare en fra før og en treningsgenser, men det er så varmt med genser, så da måtte noe drastisk skje. Kjøpte en Nike som jeg ble totalt forelsket i, burde egentlig ha den i en størrelse større, men da kan den kanskje bare henge på rommet med en lapp på: "Denne kan du bruke når du har fått vekk fettet under armene og på magen". Haha, litt drøyt men man må sette krav til seg selv!


Er den ikke fiiiin? 300kr på Sportsgalleriet.

Denne jeg har på meg her er faktisk fra Cubus! Kjempebehagelig å gå med og ikke minst billig! 129 kr hvis jeg ikke tar helt feil. 

Hva syntes du?


18.12.2012  ·  Blogg  ·  1 kommentar

SHAPE NEXT

Hei!

Nå stikker jeg på SATS, skal på sånn fellestrening som kalles Shape, en sinnsykt tung trening! 

 


17.12.2012  ·  Blogg  ·  1 kommentar

PÅ VEI HJEM TIL MEG

Hei!

Okei, akkurat nå sitter jeg å smiler fra øre til øre, jeg har endelig fått bestilt meg en Parajumper! Bestilte den på nett på Parajumpers sine sider fordi det var det tryggeste i og med at det er utsolgt over alt her i Bergen. Har ønsket meg parajumper siden en venninne i Oslo fikk den for 2,5 år siden og endelig er den på vei hjem til meg! Jeg har kjøpt meg en barnemodell, og grunnen til det er fordi jeg er så liten og kort i beina, og voksenmodellen henger rett under knærene mine, noe som jeg syntes blir for langt og den er rett og slett ikke så fin på meg. Jeg har prøvd barnemodellen og syntes den er perfekt lengde på og gleder meg som en gud til å få den i posten! Den er jo selvfølgelig mye billigere, noe som gjorde valget enda lettere. 

Fant ikke noen brae bilder, bildet som er der vi bestiller den, er ikke noe fint fordi den ligger, og ikke er på en modell. 

KJØPES HER!

Hva syntes du?


17.12.2012  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

15 ting om Cath - Synnøve skriver

Hei dere! 
Her er noen facts om henne som dere kanskje ikke visste. Enjoy!

1. Favorittartisten hennes er PINK.
Helt siden hun var liten har hun alltid elsket pink.  

2. Favorittfargen hennes er lilla.
Da jeg ble kjent med henne var både pcen og rommet hennes lilla, ja dønn. 

4. Hun fikk sitt første ordentlig kyss i slutten av 8 klasse. 
Hun lå på en gressplen med en viss gutt, også skjedde det noe magisk.  

5. Hun kunne dødd for en parajumper
Serr, det eneste hun har snakket om i det siste har vært parajumper. 

6. Når hun er med meg, snakker hun østlandsk. 
Siden jeg er i fra Oslo, snakker jeg jo selvfølgelig østlandsk. Og siden hennes far er i fra Oslo, kan hun snakke flytende østlandsk. Hun har faktisk aldri snakket bergensk til meg. Så når hun snakker bergensk til noen, blir jeg heelt forvirret. Hun høres ut som en helt annen person. 
7. Hun ELSKER chillinøtter. 

8. Jeg må alltid kjøpe inn chips, dipp og cola når hun skal til meg. 
Den første gangen jeg var hos meg, måtte vi faktisk gå 5 km til butikken for å få tak i mer chips og dipp. 
 

9. Vi er faktisk veldig like. 
Tror noe av det første jeg la merke til da jeg ble bedre kjent med henne, var at vi er veldig like. Vi liker alle de samme tingene, vi faller for de sammen guttene osv. 

10. Hun er en skikkelig bestemor. 
Jeg kjenner faktisk ingen på min alder som sitter FRIVILLIG hjemme å strikker, bortsett fra Cat. 

9. Hun gikk faktisk på kickboksing før! 
Utrolig nok. Tror ikke hun gikk så veldig lenge, fordi hun valgte å heller satse på håndballen.  

10. Vi hatet hverandre før 
Den største krangelen jeg har hatt med et menneske, hadde jeg med henne. Jeg kunne ikke tåle trynet hennes, og jeg dro aldri til Loddefjord i frykt for å møte på henne. 

11. Hun så titanic for første gang i vinterferien
Da hun var hos med i vinterferien fortalte hun meg at hun aldri hadde sett titanic. Så det var en selvfølge at vi måtte se den. Utrolig nok gråt hun faktisk ikke.

12. Hun blir veldig fort glad i folk. 
Og jeg ser ingenting negativt i det. Eneste er at hun stoler alt for fort på enkelte mennesker, og det har hun brent seg på. 

13. Kjæresten hennes var naboen til mine besteforeldre før. 
Haha, jeg vet at dette ikke har noe med cat å gjøre.. men det er likevel litt av et sammentreff!

14. Hun har et stort fødselsmerke på låret.
15. Hun kunne ønske at hun hadde like stor rumpe som Nici Minaj.
Hehehe, tror dette er et av de høyeste ønskene til Cat - bortsett fra Parajumper. 

 

-Synnøve

 

 

 

 


16.12.2012  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

16.12.12

Hei!

Klokken ble plutselig kjempemasse, hadde jo planer om å blogge sånn i 14-tiden! Men men.. Våknet i tolvtiden etter en deilig natt søvn, la oss kjempeseint fordi vi ventet på foreldrene til Erik som skulle komme hjem fra Spania i ettiden på natten. Så vi la oss ikke før rundt 3. Nå etterpå skal vi i familiebesøk til familien til Erik, de har alltid som tradisjon å ha en dag der de bytter julegaver med hverandre før jul med mindre de skal feire sammen. Så det gleder jeg meg til! Liker familien til Erik veldig godt, så dette kommer til å bli en bra søndag! 

Ikke de fineste bildene da, men lyset er så gult her.. 

Hva skal du i dag?


16.12.2012  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Min beste

Hei dere! 
Catharina er så opptatt fortiden så hun lurte på om jeg ikke kunne gjesteblogge litt. Selvfølgelig sa jeg ja til det, vi ble enige om at jeg skulle skrive en liten facts liste. Men jeg tenkte å overraske henne med et litt annet innlegg. Så får dere heller få facts innlegget en annen gang... 

Man kan ikke akkurat si at vi var bestevenner fra første stund, for det ville vært å lyve. Jeg likte deg overhodet ikke og jeg dømte deg før jeg egentlig ble kjent med deg - fordi jeg ikke ville se en annen side av deg. Hver gang jeg var i nærheten av der du bor, håpet jeg på at jeg slapp å se deg. Rett og slett fordi jeg ikke ville innrømme for meg selv at du er en herlig og fantastisk person. Heldigivs kom vi oss igjennom det, og nå den dag i dag er du en av de få jeg faktisk kaller for bestevenn. Jeg vet at jeg alltid kan komme til deg hvis jeg har problemer, for du vil støtte meg og gi meg gode råd. Selv om vi ikke har kjent hverandre så utrolig lenge, har vi fått et kjempe sterkt forhold. Vi har vært igjennom det meste bestevenner går igjennom, og vi har klart oss med glans. Jeg har gjort ting med deg, som jeg aldri kommer til å glemme. Grunnen til at vi ikke likte hverandre i starten, tror jeg har noe med det å gjøre at vi er så utrolig like. Vi liker de samme tingene, de samme guttene, vi har en lignende fortid osv. Jeg er ihvertfall helt utrolig glad for at vi kom oss igjennom den perioden. For jeg tror ikke at jeg hadde vært den samme personen jeg er i dag, hadde jeg ikke blitt kjent med deg. 
Andre reagerer på at vi er så gode venner som vi er, utifra slik historien er. Men jeg kunne faktisk ikke brydd meg mindre om hva det er folk mener om oss, for jeg er helt utrolig glad i deg, og jeg vil alltid være her for deg - uansett. Du har gått fra å være en fiende, til å bli en jeg allid vil ha i livet mitt. Jeg håper at vi aldri mister kontakten, og at jeg en dag kanskje er med å planlegger bryllupet ditt og du mitt. Loveyouuuuu 
- Synnøve  


16.12.2012  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Øve, øve, øve

Hei!

I nuet sitter jeg i huset til min kjære helt alene.. Sitter å øver på prøven vi skal ha på mandag i samfunnsfag. 4 kapitler! Tok nettopp sol og tenkte å hoppe i dusjen snart før min kjære kommer hjem fra kamp. Sov jo hos Helena i går som nevnt i forrige innlegg, var kjempekoselig og liker så godt å være med henne og Maria fordi det er så masse å snakke om og samtalene tar aldri slutt! Tok bussen i ett-tiden hit til Erik, så handlet jeg taco og litt mat. Følte meg som en skikkelig husmor, haha! Blogger kanskje i kveld, men tviler. 

Hva skal du i kveld?


15.12.2012  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Getting ready

Hei!

Nå skal jeg, Helena, Cathrine og Maria snart til Susann i bursdagsbesøk, gleder meg! Bare blogger nå fordi jeg ikke kommer til å blogge når jeg kommer hjem, så vi får heller blogges i morgen.

 

Haha fin med tupert hår!

Ikke så brae bilder, men men! 

Skal du også kose deg i kveld?


14.12.2012  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

SATS

Hei!

Okei, jeg er skikkelig glad for tiden. Tror kanskje en av grunnene er at jeg har meldt meg inn i SATS! Før jeg meldte meg inn der, har jeg vært på treningssenter 1 gang i hele mitt liv og hvertfall hittil syntes jeg det er dødsgøy! Håper jeg fortsetter med den instillingen, for nå vil jeg virkelig jobbe for sommerkroppen 2013. Tenkte kanskje at jeg kunne legge ut øktplanen min sånn ca 1 gang i uken eller mer. Hva syntes dere om det?

Kommer til å trene der mandag-torsdag + søndag i tillegg til håndballtreninger tirsdag og torsdag så jeg tror jeg skal klare å bli fit til sommeren! Har også begynt å spise masse frukt og prøver å være sunn på skolen og hjemme. Mange syntes det er så viktig at "jeg kan ikke spise poteter, ris og pasta" og "nei sorry, spiser ikke godteri eller brus, skal være sunn". Men jeg syntes det er viktig at man skal belønne en selv 1-2 dager i uken med litt godt. Jeg er ikke så opphengt i sjokolade eller godteri, men er veldig glad i chips og dip og Cola. Bytter sikkert ut colaen med Pepsi max etterhvert, har innsett at det faktisk er litt godt! 

Så hvis dere vil at jeg skal skrive om øktplanene mine så kan jeg skrive om økten jeg hadde i dag senere!  Kommenter!


13.12.2012  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

One big happy family

Redigerte bildet av oss på to forskjellige måter. Hvilket likte du best?


 


13.12.2012  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

Hjemmestrikket lue
Haha, forferdelig dårlig dag foran kameraet i går.. 

Men her er hvertfall luen jeg har laget! Den er kjempevarm og god, er bare synd at den klør sånn... Kommer nok til å kjøpe fleece-stoff i løpet av nærmeste fremtid til å fore luen med! 

Hva syntes du om den?


12.12.2012  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

Julegavetips - til kjæresten/pappa


- Er han glad i å pynte seg med gensre under en fin jakke? Disse gensrene er jo så fine! Kan fåes kjøpt HER.

- Er han glad i klokker? Kjøp en classy og flott klokke til ham! INEX HER, WELLINGTON HER.

- Har han kanskje ikke et skjerf? Acne sine skjerf er jo så fine! Kan kjøpes HER.

- Kanskje han ønsker seg noen brae høretelefoner? Beatsene er jo fantastiske! HER

-Hvis du ikke aner hva du skal kjøpe, så kjøp et gavekort på alle sentrene i nærheten av hvor han bor!

-Hvis han spiller playstation er nok denne en hit hvis han ikke har det fra før! Kjøpes på platekompaniet/de fleste CD-butikker og diverse.


10.12.2012  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Travel søndag

Hei!

Har faktisk hatt en travel søndag, av alle ting! Dagen begynte med å våkne opp med verdens beste også var det rett på personalemøte kl 12. Nå kommer jeg rett fra familiebesøk, onkel hadde nemlig bursdag. Så NÅ skal jeg sette meg ned å øve på gymteori-prøve... I morgen etter skolen skal jeg rett på sats å ha prøveuke, wiii gleder meg! Skal trene hver dag etter skolen og det som jeg kommer til å sette i fokus er å trene mage, lår og rumpe. Kanskje litt armer og! Kommer nok til å melde meg inn når håndballsesongen er ferdig, så får vi se om jeg fortsetter på håndball i tillegg. Spørs på treningstidene, for det er så stress når bussene går på helt teite tidspunkt! Er sikkert ikke den eneste som tenker det. 


Hehe, outfit i nuet! Elsker forresten buksen min, har 5 Dr. Denim bukser! De er så fantastiske..09.12.2012  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Kosekveld med jentene

Hei!

Nå stikker jeg straks ut døren, skal nemlig på kosekveld med to venninner! Tror det blir koselig, har ikke vært med dem på kjempelenge. Så vi skal nok kose oss masse med godis, jordbær med sjokolade og mat! 

Gladjente! Spilte forresten kamp i dag (tap.. 32-35) og var på jobb, så det er derfor det er så sen blogging! Men liker at det er mange som er inne å titter på bloggen min, men bli litt mer ivrig på å kommentere, dere!

Hva skal du i kveld?


08.12.2012  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

Forandring fryder

FØR:

 

NÅ:


 

Haha! Forandring fryder, ikke sant?


07.12.2012  ·  Blogg  ·  3 kommentarer

Julegavetips - til venninne

Hei!

Tenkte å komme med noen julegavetips nå som det er sesong for å kjøpe inn julegaver til venner og familie! Kommer nok til å komme med tips til kjæreste/pappa og mamma også. Kom gjerne med mer innspill hvis du også har noen fine tips!

- Lip scrub er en herlig gave å få, virker som bare det og du kan velge mellom vidunderlige dufter og smaker! Kan kjøpes HER.

- Hvem vil vel ikke ha noe inne på MAC butikken? Er sikker på at alle og en hver jente som bruker sminke ville blitt superglad for dette gavekortet! Kjøpes på MAC butikker.

- Jeg tror ikke jeg tuller hvis jeg sier at alle jenter har hørt at Moroccanoil-produktene er fantastiske når det gjelder hårpleie? Kan kjøpes på frisørsalonger og HER.

- Hvis du vil kjøpe noe enkelt og greit, kjøp et gavekort på kjøpesenteret som er i nærheten av deg. Fåes kjøpt i de fleste informasjonsdisker på sentre. 

- Alle tenåringsjenter har vel lyst på en leppestift som holder det den lover? Fåes kjøpt på MAC butikker.

- Jeg er nok ikke den eneste som har hørt mye bra om Too faced sine produkter? Jeg ønsker meg faktisk disse øyenskyggene selv! Kan kjøpes HER og HER.

- Tangle teezer er den berømte hårbørsten som ikke lugger og ikke sliter på håret, kan kjøpes på Enklere liv og HER.

 

Er det noe her du ønsker deg og noe du kan tenke deg å kjøpe til en venninne? 


07.12.2012  ·  Tips  ·  3 kommentarer

So serious


Hehe, testbilde! 

Vi har omtrent INGENTING å gjøre på skolen disse dager, så det bare ender med at vi går i studio og tar bilder. Disse bildene var derimot noe som Stine skulle bruke til prosjektet sitt, så da ble det ikke så unødvendig likevel. 

Hva syntes du om bildene?


07.12.2012  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

2XU

Hei!

Har fått noen forespørsler om jeg kan blogge om tightsen jeg fikk til bursdagen. Fikk den av verdens beste kjæreste og vil si at den fyller opp alle kriterier som er blitt sagt og elsker den allerede! Tok bildene nå når det hadde blitt mørkt, men dere får sikkert se den en annen gang på bloggen også!Hehe jeg vet jeg har korte bein, jeg vet! Men ikke sant den er fin??

Du kan få kjøpt den HER


06.12.2012  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

LUSH - Lip tint og lip scrub

Til bursdagen fikk jeg en utrolig fin gave av min beste Synnøve, men det over var bare en del av det! Kan blogge om resten av gavene jeg fikk senere. Alle vet nok om den kjente lip scrub'en som skal være så fantastisk og lukte så ufattelig godt, og vet dere hva? Det var helt sant! Den ved siden av som heter "It started with a kiss" er en lip tint som er helt rød som jeg har brukt hver dag siden jeg fikk den! Jeg bruker rosebud først, så denne over for å få litt spill på leppene. Den er helt rød og du klarer nok å få leppene helt rød ved å bare bruke denne, men jeg bruker bare litt. Den holder lenge og er kjempefin! Produktene er selvfølgelig kjøpt på Lush, men du kan kjøpe de på nett HER og HER.

Har på meg Lip tint'en her:

 

Har du noen av disse produktene? 


05.12.2012  ·  Tips  ·  2 kommentarer

Solfylt morgen

Hei!

Er hjemme i dag fra skolen, har ikke følt meg vel den siste uken, har hostet som om jeg skulle hatt kols og har hatt tett nese. I helgen hadde jeg ikke stemme en gang og gikk å hvisket omtrent hele tiden! Men håper jeg snart er bra igjen, er ikke gøyt å slippe unna det fine været og snøen. Nå har jeg nettopp spist deilig frokost, en skive med reker og en liten skål med pastasalat, mmmm! Så nå skal jeg slå av TVen og fortsette på Fifty shades-boken og lage en kopp med toddy. 


Fine hunden min!Hva syntes du om bildene? 
Er du også syk? 


04.12.2012  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

Nytt objektiv - 28mm F/1.8

Fikk dette fantastiske objektivet til bursdagen av pappa, bestemor og bestefar og er så sinnsykt fornøyd! Har ønsket meg det en stund, det er så deilig å kunne ta bilder med denne iforhold til 50mm for da slipper jeg å gå så langt unna for å ta et bra bilde. Det har også like høy blenderåpning som det andre jeg har, så det er så deilig at det gir samme effekt! Så nå har jeg altså de beste objektivene en blogger kan ønske seg (mener jeg da)! 

Det er helt klart verdt det å spare til disse to. 50mm'eren koster rundt tusenlappen, mens med 28mm må du nok ut med litt mer penger. Koster rundt 4000.

 

Har du noen av disse eller ønsker du deg en av de?


03.12.2012  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Mandagskos

Heisann!

Jeg tror kanskje at jeg er tilbake nå. Vet ikke om det kommer til å bli blogging hver dag, men hvis jeg har noe å si så kommer jeg til å skrive et innlegg. Siden sist:

-Jeg har hatt bursdag-Det har blitt desember og SNØ i Bergen! -Jeg har fått en fantastisk gave (blogger om den senere)

-Jeg har tatt i bruk ullundertøy

-Jeg har vært på julebord med min kjære-Jeg har strikket en lue

-Jeg prøver atter en gang å bli sunn

I dag har jeg hatt en sunn dag på skolen (tror jeg da), den bestod av rundstykke og banan + juice og masse vann, og etter skolen kjøpte jeg inn mandariner, bananer, nøtter og snjo. Åhh som jeg skal kose meg! Haha, og jeg VET at jeg kunne funnet sunnere alternativer men jeg kjøper det jeg liker :) 

Nå skal jeg slappe av med godsakene som jeg nevnte over sammen med serier!

Hva gjør du på denne snøfylte og kalde mandagen?

 


03.12.2012  ·  Blogg  ·  1 kommentar
hits