Fredagsfølelse

Heisann dere! Sitter på skolen nå og har historie, blogger fra mobilen fordi det var den jeg tok bilder med i dag tidlig. Lover å blogge senere i dag, kanskje om trening siden jeg skal trene i dag? Vi får se! Har skikkelig fredagsfølelse i dag, aner ikke hvorfor! Heldigvis er det bare to dager til helg. Uheldigvis har jeg jobbehelg, men jeg skal nok få til å kose meg selvom.

Sånn her ser jeg ut i dag:


30.10.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

NY HEADER

Hei dere!

Nå har jeg endelig fått bloggen på plass, fikk fikset en ny header med hvit bakgrunn i formiddag, men er fortsatt ikke helt fornøyd. Er ikke det samme når man redigerer bakgrunnen hvit, er så mye bedre å ta det i studio. 

 

Nå har nettopp min kjære Erik gått hjem, og jeg tenkte å se de to nyeste episodene av The Vampire Diaries før jeg legger meg. Har allerede lagt meg trygt under dynen, så skal ikke se bort ifra at jeg kommer til å sovne under episodene... 

God natt alle mine søte lesere ♥ Sov godt!


29.10.2013  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

Mot mørkere tider

God morgen dere!

I nuet sitter jeg i økonomitimen, har akkurat blitt ferdig med oppgaven vi skulle gjøre, så jeg tar meg en liten pause. I morges stod jeg opp litt tidligere for å ta litt bilder til dere, og jaggu måtte jeg bruke blits fordi det har blitt så mørkt ute.. Syntes det er så trist når det er så mørkt ute, men samtidig er det så koselig å gå med votter, lue og store jakker. Gleder meg til det blir skikkelig kaldt så jeg kan ta i bruk de fine nye Uggsene mine, wiii! Jeg må bare passe på å ikke ta de på meg ved regnværsdager eller når det er våt snø ute. 

Sånn ser da jeg ut i dag, og jeg ønsker dere en strålende dag videre!29.10.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Travel jobbhelg

Heisann dere! Har hatten ganske travel helg, har jobbet fra torsdag til søndag så kan mildt sagt si at jeg er sliten. Jeg var i 18-års dag til Matilde i går etter jobb, så det var kjekt å se alle jentene igjen! Har ikke noe bilde av antrekket men her er noen bilder fra i går:


27.10.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Mine høyeste ønsker

Hei dere!

Nå som jeg snart har bursdag og siden det er to måneder til jul, tenkte jeg at jeg ville lage en liten kollasj av det jeg ønsker meg. Det hjelper jo både meg og andre, så hvorfor ikke? Jeg hadde jo tenkt til å kjøpe mesteparten av det mens jeg var i London, men jeg prioterte heller noe annet. Og dessuten ble jeg ganske fort tom for penger (haha).

Michael Kors veske HER/ Acne genser HER/Lensbaby HER/Lensbaby fisheye HER/Svarte Vans HER/Skjorte Vincci/Blits Elitefoto/Uggs votter HER/Acne bukse i SVART HER

Det er vel Michael Kors vesken, Acne genseren og Lensbaby'en jeg ønsker meg mest, så jeg får håpe at noen av de ligger under treet eller på gavebordet på bursdagen!

 

Er det noe her du også ønsker deg? 


25.10.2013  ·  Blogg  ·  3 kommentarer

JEG ER TILBAKE

Hei dere! Jøss.. Dette har jeg savnet. 

Nå sitter jeg sent på kveld og har leitet etter fine bilder av meg til å bruke som header, med ingen lykke. Får vel ta meg en tur i studio på skolen, for dette var jo helt håpløst! Har hvertfall funnet meg et UTROLIG fint gratisdesign, nettopp fordi jeg er ikke såå dreven på design selv. Men uansett, jeg har det bra og livet mitt går som det suser! Nå går det mot mørkere tider, som også innebærer bursdagen min og juletider. Jeg har bursdag om en måned på tirsdag (!!), og gleder meg sånn til å feire med gode venner, kjæreste og familie. Gleder meg også til å kunne ha den friheten av å kjøpe alkohol, paracet, nesespray (haha), tippe lotto og ikke minst flaxlodd! Gleder meg også til å begynne på lappen og kjøpe meg en bil, og ikke minst å flytte ut. 

Jeg har jobbet veldig masse i det siste, og har hatt lite tid til å sitte meg ned på pcen. Har også hatt masse problemer med internettet, sitter oppe i stuen nå ved siden av internettboksen, det eneste stedet internettet faktisk funker. Son har resultert til tom 3G på telefonen og dyre regninger.. Jeg har også bodd en del hos Erik der jeg ikke har hatt tilgang til alle klærene mine 24 timer i døgnet, og alle tingene mine. Men nå er jeg på plass hjemme (enn så lenge), og alt er tilbake i normale rutiner. Jeg har begynt på håndball igjen og har begynt å trene litt annerledes enn tidligere. 

MEN dette interesserer sikkert dere midt opp i rattata, så jeg får vel bare ta å si god natt. Til dere lesere som fortsatt er der; Jeg lover at jeg skal holde bloggen oppe denne gangen ♥

24.10.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer
hits