PHOTO: Shopping in London

Hva syntes du om bildene?


17.09.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Innkjøp London

Daaa var det på tide å vise hva jeg har kjøpt! Det kommer til å være et laaaangt innlegg, så jeg bare starter: 


Kjøpt på Selfridges

 


Jakke, pique og skjorte fra Abercrombie and Fitch.

 


Ugg's Australia.

 


Mellomkorte Hunter shiny. Haha forferdelig bilde, men det var på kvelden så det måtte bare bli sånn.


Blå og rosa Ralph Lauren skjorte

 


Vans til lillebror

 


Ralph Lauren skjorte til gutten min!

 


Genser fra A&F

 

Da var det vel egentlig ikke noe mer jeg har kjøpt, bortsett fra mat og slikt som kom utenom. Er veldig glad for at det var Synnøve jeg valgte å reise med, iogmed at vi er ganske like både på shoppingfronten og på hvordan vi lager planer. Vi var også veldig fornøyde med hotellet, det var helt ok utseendemessig, men supert iogmed at det var god frokost, gratis internett og bra service. 

Hva syntes du om innkjøpene mine? Noe du likte? 


 

 


17.09.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Bicester Village

Hei dere!

I dag var vi på et outlet som en venninne av meg anbefalte, og det var så utrolig masse fint der! Det het Bicester Village og var en time utenfor byen. Vi måtte ta tog i ca 45 minutter, og det kostet 300 kroner til sammen for tur-retur og shuttle buss til selve outlet'et. Der hadde de merker som Mulberry, Michael Kors, Ralph Lauren, Guess, Ugg, Cèline, Lacoste, Gucci, og Juicy Couture. De hadde helt fra 10-70% avslag på alle klærne, så skjortene jeg kjøpte på Ralph Lauren kostet 500 kroner, mens i Oxford Street kostet de 900. Trodde virkelig jeg kom til å angre i og med at de hadde Uggs der og jeg nettopp hadde kjøpt meg det, men heldigvis var det bare 200 kroner forskjell. Anbefaler alle å dra dit om dere får sjansen!

Har forresten kjøpt verdens søteste sko til minste lillebror (8 år) som jeg må vise dere! Verste var at de kostet 80 kr.

15.09.2013  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

Shopping i Londons gater....

.....tar på!! Herregud så død vi er i bena nå, frister egentlig bare å ta en liten høneblund før vi går ut igjen. Men frykt ikke, jeg må jo blogge og ta outfitbilder først! 

Vi var ute av dørene til 12, og var meget klar for å se hva storbyen hadde å by på. Første butikken ble topshop, der jeg klarte å få med meg et statement-smykke i gull. Vi var selvfølgelig inne i masse butikker der vi ikke fant noe, men der jeg svidde mest penger var nok Abercrombie and Fitch. Sitter faktisk med den nye collage-genseren min derfra allerede. Åååh så godt den lukter!! Alle klærene der inne lukter nemlig en spesiell parfyme (som tilfeldigvis kjæresten min bruker) og den lukter så fantastisk godt! Klarte å få med meg en boblejakke, en hvit skjorte, en mørkeblå pique og en rosa collage-jakke. Har også kjøpt meg Uggs for vinteren, som forresten bare koster 1500 kroner! De koster 2200 hjemme, og anbefaler å kjøpe det i utlandet. Hvis det er ekte selvfølgelig.. Har også fått meg Hunterstøvler til 400 kroner, men viser bildene av det senere. Mest misunnelig på Synnøves kjøp på Victorias secret og den nye Michael Kors vesken hennes.. 

Nå skal vi spise noe frukt og sånn for å mette magen litt før vi går ut å spiser. I dag blir det italiensk, og jeg gleder meg! 

14.09.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Endelig ankommet

Hei!

Nå ligger vi å slapper av på hotellrommet, har akkurat fått av oss de våte klærne og siklet på innkjøpene våre (mest Synnøve sine). Det regnet noe helt sinnsykt her i London i dag, og var en dårlig kombo med min skinnjakke uten hette. Jeg kjøpte ikke noe særlig i dag, men har likevel klart å bruke 900 kroner i shoppinggatene. Synnøve derimot.. Dere kan se innkjøpene hennes HER. Vi var å spiste pizza på Pizza Express, noe som var utrolig godt! Vi gikk også rundt her med hotellet rett og slett for å bli litt bedre kjent her. Det er dette dekselet jeg har kjøpt meg forresten! Fint ikke saant?


13.09.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Mål for september

Hei dere!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra kjæresten, noe som var utrolig koselig! Vi hadde taco til middag med familien hans og hjalp lillebroren med leksene. Vi så også på Norge-kampen (noe som ikke interesserer meg i det hele tatt, så jeg tok solarium isteden) og spiste god kveldsmat før jeg tok turen hjemover. Er litt kjipt å ikke overnatte der når vi bare har 2 ganger i uka vi får sett hverandre, men likevel er det enklere å holde rutiner her hjemme. 

På skolen i dag satte jeg opp noen mål for meg selv som jeg tenkte at jeg kunne dele med dere. Jeg har veldig lyst til å klare disse målene, og de vil nok ikke være så forskjellige fra måned til måned, men det hjelper å skrive det ned! Å ha det som bakgrunnsbilde på telefonen eller på datamaskinen vil få deg til å huske, og mest sannsynlig gjennomføre. 

Pleier du også å lage en sånn plan? Jeg syntes nemlig det er utrolig smart!

Ha en god natt ♥


10.09.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Bra start på uken

Hei dere!

Åååh nå har jeg akkurat lagt neg ned i sengen etter en varm dusj og noen grove skiver med tunfisksalat på. Mmmm! Har også vært å trent på Sats i dag, noe som føltes utrolig godt. Hadde mest fokus på lår og mage i dag, men ble en god miks siden treningsrommet var opptatt og jeg bare kunne trene apparater. 

Uansett, lenge siden sist! Haha, jeg suger å blogge.. men har jobbet onsdag, torsdag, lørdag og søndag, så kan ikke si at det var for ingenting! Hadde også besøk av Camilla i helgen, noe som var superkoselig! Ganske stress og liten tid til å være med hverandre iogmed at jeg jobbet 7 timer begge dagene hun var her, så vi utnyttet tiden så masse vi kunne med hverandre. På lørdagen var vi på lansering av musikkvideoen til Madcon, noe som var veldig kjekt. Hun er med på musikkvideoen, så dette måtte vi jo få med oss! Den har ikke blitt publisert på nett enda, men kan linke til den når den kommer. Vi gikk ganske tidlig derfra fordi vi rett og slett ikke er 18, og vi var på et 20 års sted med mange eldre folk der vi verken kunne drikke alkohol eller menge oss med andre. Følte oss litt utenfor da, så da gikk vi heller hjem å bestilte oss en kebab og så på film til vi sovnet. 

Nå tenkte jeg å lese i den nye boken jeg har kjøpt, nemlig Fiolinen. Den handler om en 19 år gammel jente som må flykte fra Tyskland pga 2. verdenskrig, og ender opp i England. Der møter hun en gutt og de kommer i et forhold som kommer til å endre henne for alltid. Tror jeg kommer til å like den veeeldig godt! Har også fått meg ny telefon! Åååh elsker den ♥ var på tide når den andre var 2 år gammel og har vært knust siden mai.

09.09.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar
hits