En sunn kvelds-snack

Hei dere!

Nå sitter nok de fleste på skolen, kanskje har dere storefri, eller så fulger dere kanskje med på dette innlegget istedenfor å fulge med i timen? Men uansett, jeg og kjæresten min har fått helt dilla på jordbær og vaniljekesam, noe som er forsåvidt sunt - isåfall er det sunnere enn sjokolade og chips.

Ser det ikke kjempegodt ut? Det går selvfølgelig an å bytte jordbærene med en annen frukt!30.08.2013  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

RUSS 2014

Hei!

Som sikkert tusenvis av andre ungdommer, er jeg russ til neste år. Har allerede valgt meg klær fra Russeservice og gleder meg som en gud til å få alt i posten og planlegge alt som har med russetiden å gjøre! Folk har nok merket at veldig mange kommer til å velge heldress/drakt i år - og jeg er en av dem! Skal være blåruss, rett og slett fordi blå er favorittfargen min og fordi jeg ikke er noe glad i rød i det hele tatt. I teorien må man jo gå økonomi eller noen andre fag som jeg ikke vet hva er, men nå er det ikke så nøye hvilke fag du har. Jeg går økonomistyring som valgfag, så da har jeg jo riktig! 

Skal ikke bestille så fryktelig masse, for russetiden er noe jeg kommer til å bruke masse penger på uansett. Så parkas og flere t-skjorter osv, har jeg ikke behov for å bruke haugevis av penger på når jeg har noe tilsvarende hjemme. Tenker også å bruke conversene mine som er nye nå (som sikkert er skitten frem til mai) i russetiden sånn at jeg ikke kaster bort så masse penger. 

 

Skal du være russ i 2014? Skal du være rød eller blå?

 


29.08.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Blodfan

Hei dere!

Er det noen andre her som er blodfan av Kaizers Orchestra?? 
Herregud som det kribler i magen, men samtidig så er det litt trist. Jeg skal på min første og siste konsert av Kaizers på lørdag. Dere har vel fått med dere at de har lagt opp? Det er så trist, for de er så fantastisk flinke! Hører på dem som oftest hver dag, og favoritten min må nok være Hjerteknuser, som er en klassiker. Men alle sangene er jo så fine, og har hørt at de er så sinnsykt flink live. Klarer nesten ikke å vente til lørdag!! 


29.08.2013  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

New in


Haha, disse bildene ble sykt stygge.. Jakke fra Helly Hansen


28.08.2013  ·  Blogg  ·  3 kommentarer

Wishlist London

Hei dere!

Blir litt lang tid mellom innleggene ser jeg, men det får bare være. Går tross alt påbygg så dette merker jeg bare blir tyngre og tyngre. Skal være flinkere til å blogge og oppdatere dere med ting jeg gjør i hverdagen men vil helst ikke bruke tiden min på å blogge når jeg er med andre. 

Om 2 uker reiser jeg til London med Synnøve, og jeg gleder meg helt sinnsykt! Har ikke vært der før, men tror jeg virkelig kommer til å elske det. Elsker å gå rundt å shoppe hele dagen og rett og slett være i en storby. Nærmeste jeg har opplevd som storby er København og Manchester, så dette tror jeg blir en suksess! Vi skal bo på et kjempefint hotell som er gåavstand til Oxford street og Regent street. Åååh kjenner det kribler i magen! 

Har laget en kollasj over hva jeg ønsker meg mest:
/Nike Pro long/Michael Kors Jet bag/Abercrombie and Fitch Jane jacket/Acne Zipper jeans/Acne mohair long sweather/Gul, blå og rosa og hvit Ralph Lauren skjorte

Ønsker meg også noen pique'er, men fant ikke noen fine bilder av dem på nettet, så da får dere se når jeg kommer hjem! 

 

Noe av dette du også ønsker deg?28.08.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Ukeplanlegger for trening

Hei!

Hadde tenkt å komme tilbake etter skolestart, og jaggu sitter jeg her å skriver til dere! Har tenkt å få en ny og bedre start nå, ikke minst når det gjelder skole og trening. Har også fått meg en ny jobb, så om akkurat 1 uke er jeg ferdig å gå med grønne bukser for godt! Herregud så deilig det føles å si det, men kommer til å savne alle kollegaene mine. Har fått jobb på flesland, så kanskje dere ser meg stå i kiosken der om to ukers tid? Ååh som jeg gleder meg! 

Har også begynt på allmenn påbygg på den samme skolen som jeg gikk på før, men føler dette har blitt helt annerledes! Vil bare gå tilbake til sånn som alt var før, de samme klassekameratene og de samme timene. Men nå er det bare allmennfag og myyye hardere. Jeg skal skjerpe meg mye mer når det gjelder lekser og prøver og skal prøve å få hvertfall over 4 i snitt. Vi får bøkene våre i morgen, så da starter alt for real. Gleder meg veldig til å komme i gang, for dette vil jeg virkelig klare! Skal også klare å gå på alle treninger jeg planlegger og å være sunn på skolen og utenom. 

Mens jeg satt å ventet på noen venninner på skolen i stad, så lagde jeg en ukesplanlegger når det gjelder trening! Hvis dere liker den godt, kan jeg godt lage til de som ønsker (hvis det er mange som spør, så plukker jeg heller ut 3 stk). Bare gi meg en lyd i kommentarfeltet eller på facebook :)

 

Ha en fantastisk dag! Jeg skal tilbringe dagen på jobb.. 


21.08.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar
hits