Levi's 501' shorts

Haha den er ikke noe fin foran på meg, men grunnen til det er nok fordi den er litt stor. Eller hva syntes du?11.07.2013  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

Stay tuned

Var nede i byen i dag og fant en outletbutikk der de solgte Levi's 501 bukser! Var så glad, så jeg nappet fort med meg to stykker hjem. De kostet bare 56 euro til sammen så jeg må si at det var et kupp! Klippet den ene til shorts for noen timer siden og skal vaske den før jeg legger ut bilde. De var litt feile størrelser, den ene 29 og den andre 33, og iogmed at de er veldig små i størrelsene var det bare 33 som passet til meg foreløpig. Men skal få til å jogge og sykle masse når jeg kommer hjem fra ferien, så kanskje den vil passe etterhvert. Og heldigvis så ligger det en hjemme i posten å venter på meg som er i 31, så den vil nok passe. Ååååh er så glad nå!

Stay tuned

 


10.07.2013  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

Sol og atter sol

Hei!

Nå ble det noen dager pause ja, ikke så rart når vi er ute i solen hele dagen og sovner tidlig av utmattelse. De siste dagene har jeg og Erik vært på stranden med Mia og Thomas, vi har shoppet litt mer (kontoen min er forresten tom, glad jeg får lønn i morgen, haha!), og i dag har vi faktisk tatt en joggetur! Jogget ikke så langt, men får så sinnsykt med kramper, så jeg får skaffe meg en fysiotime så jeg får lært meg å jogge ordentlig. Nå skal vi straks spise middag, så blir det nok kortspill og familiekos senere.

Fine gutten min ♥

09.07.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

I det siste

Hei!
Har ikke blogget så masse her nede, men det er på grunn av at internettet er så dårlig her.. Men nå er det ingen andre innpå nettet så da får jeg sjansen! De siste dagene har vi vært ute å spist, vært på stranden og badet masse ved bassenget.

Seee så fin den nye hunden til Erik og dem er! Vurderer å stjele han med meg hjem..
Fineste svigermor som hadde bursdag i går! 


06.07.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

INNKJØP DEL 1

Hei dere!

Kommer nok til å shoppe en del her nede, så dette er nok bare del 1 av 5, haha. Meg og Erik var på shoppingsenteret i går for å se litt og kjøpe oss solbriller, det går seriøst ikke an å være i solen hele dagen uten. Så da fant vi en del fint, og mer skal det bli! Har funnet to par sko som jeg skal kjøpe i neste uke som de ikke hadde riktig størrelse i inne, men som kommer i slutten av uken. Ååå gleder meg sånn til å shoppe mer!

Jakke/Zara Skjorte/Abercrombie & Fitch (London) Kjole/Bershka 

Skjørt/Bershka Topp/Bershka

Koppen jeg har leitet så lenge etter! / Starbucks

Noe du likte?


02.07.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer
hits