Klar for avreise

Hei dere!

Nå er klokken snart 13, som vil si at jeg og Erik skal fly ut dørene om få minutter. Endelig skal vi til Spania! Har gledet meg så lenge til dette, og endelig er tiden inne. Gleder meg sånn til å bli brun og kose meg masse med kjæresten og familien hans. Ut å spise og ikke minst shoppe!! Men flyturen blir lang i dag da.. Flyet vårt går til Stockholm først, så må vi vente der i 3 timer før neste fly går til Spania.. Så vi er i spania ved midnatt ca. 

Og her er de fine Victoria's secret bikiniene mine:

Gleder meg så masse til å bruke dem!!


30.06.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Halvveis tilbake

Hei dere. 

Nå er det vel en mnd siden sist jeg skrev til dere på bloggen, men må si at det var faktisk deilig å ha en pause. Men denne gangen kommer jeg tilbake fordi jeg har lyst til å dokumentere livet mitt litt, men ikke på samme måte som før. Nå blogger jeg gjerne når jeg har tatt noen fine bilder eller når jeg føler for å oppdater. Kanskje det blir 2 innlegg for dagen eller kanskje det blir ett innlegg i uken. Håper det er ok for alle, for jeg tror det er det beste å gjøre for min del. 

I morgen reiser jeg til Spania med gutten min og er sååå klar! Prøvde å få alt perfekt før jeg reiste, men det eneste som manglet var den fantastiske 501' levi's shortsen som tok mye lengre tid å sende fra nettsiden enn jeg regnet med. Men hey, jeg har fått verdens fineste vs bikinier, masse penger å shoppe for og det første jeg skal gjøre når jeg kommer ned dit er å kjøpe meg et par Ray Ban's. Er ikke livet herlig?! 

Mamma og min stefar giftet seg forrige helg, utrolig kjekt bryllup! Flotte taler, fine mennesker og ikke minst et vakkert brudepar. 

29.06.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer
hits