fantastisk helg

Hei dere! Ankom sengen min for toppen 3 minutter siden, etter tidenes helg i Norges storby. Som sikkert noen fikk med seg på instagram så var jeg på P!nk konserten, og HERREGUD så bra det var. Tror det var den beste konserten jeg noen gang har vært på, sett bort i fra at det var dårlig publikum som ba oss slutte å synge og ikke hoppe. Altså, er man på konsert så må man forvente at folk hopper og synger, det er normalt. Ellers kunne de heller bestilt seg noen sitteplasser for å spare andre for skaping av kvalme. Har desverre ikke noen bilder da mobilen min er tom for strøm i dette øyeblikk, og den var ganske tom for strøm på konserten også, så det var lite videoer og bilder jeg fikk tatt før den døde. Nå kommer kjæresten min på besøk om ca 3 min, har ikke vært med han siden onsdag! Forresten så bodde jeg hos min kjære Camilla i natt, så i dag slappet vi av på stranda i Moss før jeg dro med flybussen til Gardermoen. 
 


26.05.2013  ·  Blogg  ·  3 kommentarer

På vei i postkassen

Hei! 

Okei, forleden bestilte jeg endelig bikinier fra Victoria's secret. Har sagt t jeg skal gjøre det i sånn 3 år, så NÅ er det gjort! Gleder meg så masse til de kommer, men jeg må vente leeenge pga de ikke har den ene på lager. Det stod at jeg ville få den ca 21 juni, så da får jeg håpe det! Reiser jo til Spania den 30, så hadde vært kjipt å ikke få de til da..


Bestilte en annen truse til den til venstre men det fantes ikke bilde av den i riktig farge.Den andre er den fineste bikinien jeg vet om! Håper bare den passer og at den ser fin ut på meg..  

Hva syntes du om de?


25.05.2013  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

Outfit 24.05.13


T-skjorte/Bershka Bukse/Dr.Denim Sko/Toms


25.05.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Solfylt fredag

Hei!

I dag var det da skole, meget kjipt iogmed at vi hadde fri onsdag og torsdag, men deilig med helg nå! I morgen tidlig drar jeg til Oslo fordi jeg skal nemlig på p!nk-konsert! Gleder meg veldig masse, skal dit med Camilla, tremenningen min som jeg ikke har sett på lenge! Litt trist at jeg skal reise hjem søndag allerede men kommer tilbake i sommer! 

Fine bestevennen min!!

Etter skolen gikk jeg ut å spiste med Synnøve på Fridays, noe som var superkoselig! Kom hjem klokken 10, sier litt om hvor mye vi hadde å snakke om? Haha! 


24.05.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Blue Nike Free 5.0

Tante bestilte noen kjempekule sko til fetteren min, men så var de for små, så jeg fikk kjøpe de av henne! Syntes de er kjempefin farge på og ikke noen sko som alle jenter har kanskje. De er litt trange i vidden, men det går seg nok til etterhvert. Gleder meg til å bruke de litt til hverdags og på treningssenteret!

Hva syntes du om de?


24.05.2013  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

Rest in peace solider

Den er ikke død enda, men fy fader så sur jeg ble på meg selv når jeg mistet den i asfalten der jeg løp stresset ut av døren. Men den har levd lenge, i tide og utide, men nå tror jeg at det er slutt. Jeg har hatt babyen min i to år men den har blitt sliten, knappen virker ikke og den vil ikke la meg være usosial på facebook og på spill. Så ny telefin vil jeg nok bestille i løpet av uken, så den lever foreløpig!

Haha, så glad kan man bli i en telefon. Tenk at ungdommer er så jævla avhengig av en telefon? Vi alle burde lære oss å legge fra oss telefonen iblant og ikke være så "tilgjengelig" som de fleste pleier å være. 


23.05.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Familiebursdag next

Hei! 

Stikker om 2 min, får heller skrive et lengre innlegg i kveld. 

23.05.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Nydelig sommerdag

Hei dere!

Ååh for en slapp og deilig dag hittil! Og dagen skal jaggu fortsette sånn også.. Stod opp når Erik gikk på jobb, så lagde jeg meg deilig frokost, hoppet på den nye trampolinen med lillebror og dusjet bort all 17mai sminken. Nå har jeg nettopp solt meg i en timestid, haha er for varmt! Prøver atter en gang å lese ferdig 3eren av The hunger games, og denne gangen skal jeg klare det! Nå etterpå stikker jeg til Erik, vi skal nok grille og kose oss ute i hagen. 

Hva skal du i dag? 


18.05.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

BO HO

16.05.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Jobb next

Hei!

Lenge siden sist, sist gang jeg var inne her var vel i går da jeg prøvde å lage et nytt design, men failet.. Vurderer å bestille ett fra han som har laget til Glenn Henriksen, for han er så flink! Jaja, men uansett. Nå skal jeg på jobb, travel dag! Slutter ellers på skolen ti over ett om onsdagene, men i dag måtte vi være til halv 4 for å gjøre opp for samf timene. Alltid så slitsomt på slutten av semesteret... Så jeg har nettopp spist og nå skal jeg på jobb til 23. Heldigvis er det en hel uke til neste gang jeg skal jobbe! 

Topp fra Pull&Bear


15.05.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Vær så snill

Hei dere!

I går postet jeg en link om en undersøkelse dere skulle ta, men ikke så masse informasjon om den. Hadde blitt veldig glad om dere giddet å ta den, det er en undersøkelse jeg har laget selv som handler om i hvilken grad og hvordan du blir påvirket av toppbloggere. Ganske interessant å finne ut av egentlig, og dette skal jeg nemlig ha en framføring om i morgen. 

 

Tusen takk på forhånd!


14.05.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Bilder fra Spania

Hva syntes du om bildene?

Og vær så snill å gjør meg en stor tjeneste! Ta denne undersøkelsen om bloggpåvirkning!


13.05.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Trening next

Hei dere! 

Beklager for lite oppdateringer den siste uken, men det blir sånn når jeg er med kjæresten hele tiden. Koste meg masse i Spania, men på onsdag var det tilbake til realiteten.. Uansett, nå snart skal jeg stikke på SATS med Helene og Marte, tror det blir intervaller og styrke. Skal prøve ut å gjøre mye mer kardio nå denne måneden for å se om det har noe spesiell funksjon. Hadde jo vært perfekt om jeg kunne blitt litt tynnere i lårene og på magen før jeg reiste i juni.. 

13.05.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Long white


haha ikke helt de rette skoene til, men har bare med meg disse og 4 par toms, haha! Men var ikke kjolen fin? Fant den på et kina-marked for 14 euro!


06.05.2013  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

Alicante

Hei! Stikker om 2 min nå, skal ut å spise! Ligger ut bilder i morgen. Her er noen bilder fra i går da vi var i Alicante!

 

dette innlegget skulle blitt postet i går, men internettet sluttet å virke

 


05.05.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Fantastisk

Nå sitter jeg i stuen med lekser, haha livet er vel ikke så herlig her nede om man tar seg fri fra skolen. Men jeg overlever! Dette er siste dagen med skolearbeid, så det blir deilig! Vi kom ned her på onsdag kveld etter en lang reise. Måtte mellomlande i Oslo og vente der i 3 timer, så gikk flyet derfra til Alicante. Når vi kom ned hit gikk vi rett å spiste tapas på en fotballpub der gutta skulle se Bayern München mot Barca så gikk vi hjem å la oss. I går lå vi bare i solsteiken hele dagen, noe jeg angrer bittert på i dag, da securityen tok fra meg solkremmen i Bergen.. Men jeg fikk tak i en solkrem at least, noe som var enda godt da jeg har så sensitiv hud og ikke tåler noe.. Vi gikk en tur på det store kjøpesenteret på ettermiddagen og jeg fikk kjøpt meg en bikinitopp og en trenings-singlett. Jeg og Erik kjøpte også oss en medisinball og en 12kg kettlebell sånn at vi får trent litt her nede. Gleder meg til å ta det i bruk etterpå! Grillet også seinere på dagen, så hittil har jeg hatt det strålende her nede!

Hvordan er det der hjemme? Hørte forresten at det var kommet masse snø i Bergen, haha!


03.05.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer
hits