Marc by Marc Jacobs


24.04.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

SYKT

Hei dere!

Okei, er faktisk helt i ekstase nå! I går satt vi under middagsboret hos Erik og dem og snakket om at jeg og Erik hadde så lyst til å bli med dem til Spania nå 1 mai, men ikke noen reelle tanker om det i det hele tatt. Og seinere på kvelden fikk vi vite at de betalte halve turen til oss! Tenk så fantastisk, jeg og verdens beste kjæreste skal til varmere strøk allerede om en uke! Vi blir der i en uke, men flyet går kl 07:00 så kan vel regne med ca 6 dager. Ååå jeg skal bli så brun! Har tatt sol to dager på rad nå og kommer sikkert til å ta en del før vi reiser for å ha litt farge når jeg kommer ned dit. Å gud som jeg gleder meg, kan ikke få sagt det nok. Har ikke jeg fantastiske "svigerforeldre"?


Fikk ikke til å rotere bildene..

 

24.04.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Todays

Bukse/Dr denim Genser/random sjappe i Spania Vest/Bik Bok

Tusen takk for alle fine kommentarer i går, setter utrolig stor pris på det! Mine flotte lesere ♥23.04.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Hvorfor er det sånn?

Om selvtillit er et sårt tema? Jo visst er det det. 

Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne en gang. Det er så mye å si om det og det er så mange tanker jeg har om det. I og med at jeg har en blogg og smiler på hvert eneste bilde og virker perfekt, så er det som oftest ikke sånn. Bloggere prøver å vise sin beste side, rett og slett fordi de har muligheten til det. Men hva med de negative sidene da? Hva med de innerste tankene som ikke en gang kjæresten eller bestevennen får vite. Kanskje dagboken får vite det, men hvem skriver egentlig dagbok i dag? Jeg gjorde det faktisk i to år, men sluttet med det for et halvt år siden. Det var så deilig å få tankene ned på papir, mine innerste tanker. Ingen dømmer hva som står der og hvordan det blir skrevet for det skal bare leses av deg selv. Bare du. 

Ser det kanskje ut som jeg har god selvtillit? Man kan vel si det utifra hva man ser på bloggen og kanskje i hverdagen. Men det eneste jeg ser på i speilet er en oppblåst mage og store lår. Jeg vet jo at jeg ikke er feit, men jeg vil ikke være sånn som jeg er nå for jeg føler ikke meg noe fin. Jeg har enkelte dager der jeg føler meg fin, kanskje fordi jeg har på meg en ekstra stram bukse som gjør at jeg ser tynnere ut, eller at jeg ikke er like oppblåst som jeg pleier å være. Er du klar over hvor vondt det gjør når ingen av buksene dine passer? Når du trener og trener og ikke unner deg noe godt i godteriskåla før på lørdagen og lever på knekkebrød men fortsatt ikke ser noen resultater? Jeg er bombesikker på at jeg ikke er den eneste som sliter med dette og ikke den eneste som er lei seg på grunn av det heller. Hvorfor kan ikke jeg være en av de som er naturlig tynne og trener for å bli muskuløs? Istedenfor trener jeg for å bli tynn for og så bli muskuløs. Hvorfor er det sånn? 

22.04.2013  ·  Blogg  ·  5 kommentarer

Dr denim

Hei!

Når jeg var å hentet kjolen tidligere i dag, kjøpte jeg også en ny bukse. Ga bort to bukser når jeg ryddet skapet mitt, så da måtte jeg ha en ny! Kjøpte en ny farge denne gangen, dette er faktisk den 8ende Dr denim buksen jeg har kjøpt det siste året. Haha.. Mens nå har jeg bare 4 stk jeg bruker. 


Hva syntes du?


22.04.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Little white one

Hva syntes du? Den er fra nelly!


22.04.2013  ·  Blogg  ·  4 kommentarer

Svipptur til byen

Hei!

Nå sitter jeg på skolen, er nettopp ferdig med en illustrasjonsoppgave der vi skulle tegne en tegning til en barnebok. I de første timene skulle vi til byen å ta bilde av gatekunst, da vi skal analysere det om en ukes tid. Det gikk ganske fort i og med at vi bare skal analysere ett bilde, så jeg og Helena satt oss på Bon appetit og tok oss en god frokost/lunsj. 

Nå etterpå skal Erik hente meg på skolen, så stikker vi til han for å spise god mat og feire søsteren hans sin bursdag. 

Hva skal du i dag? 


19.04.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Macbook air 13"

Hei dere!

Endelig fikk jeg den. Er så deilig å skrive på den og er så fornøyd! Anbefaler den virkelig.

Beklager for at bilderedigeringen er ganske fucked up, men er helt forferdelig uten Photoscape. Det er visst ikke på mac, så jeg får finne andre utveier.. 

Hva syntes du om den? Bestilte forresten Marc Jacobs etui til den i dag, håper det kommer fort!


18.04.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Prøveøving

Hei!

I nuet sitter jeg på jobben til min kjære (selvfølgelig skriver jeg også på min nye baby!!!) og øver på prøve. Syntes det er så deilig å sitte her i fred og ro istedenfor å sitte hjemme i sengen eller i stua der det garantert ikke blir gjort. Nå har jeg akkurat skrevet notater fra alle fire kapitlene vi har prøve i på mandag, så da skal jeg skrive de en gang til! Eneste måten jeg lærer på, men resulterer alltid til nummen og blå venstrehånd. Hva man gjør for en utdanning, hæ?! 

Hva gjør du i dag?


18.04.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

I'm blue

Dette er bilder som jeg tok i går morges, og når jeg kom på skolen fant jeg ut at jeg faktisk bare hadde blåe klær på meg! haha. Blå skjorte, blått bånd i håret, blå bukse og blå jakke. Skulle egentlig blogge i går, men kom aldri så langt. Hadde overført bildene og alt, men glemte det. Er fæl med å glemme ting, helt sykt!

Værtfall, så venter jeg på bedre dager, to måneder til Spania med beste, noen få dager til min nye baby kommer i hus (macbook), venter på sol og varmere dager sånn at jeg får tatt på meg de nye tøyskoene mine, og ikke minst til sommerferie. 

Er det noe du gleder deg til og ser fram til?


17.04.2013  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

Syk

Hei!

Har vært syk i dag og borte fra skolen fordi jeg er forskjølet, har hodepine og har feber.. Så i dag har dagen bare gått til soving og sofaligging. Har nettopp laget smoothie til alle her hjemme (7stk) og nå venter jeg bare på at kjæresten min skal komme sånn at jeg kan få ligge i armkroken hans og kose. 

Hva gjør du i kveld?


12.04.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

På vei hjem til meg

Hei dere!

Gjett hva jeg bestilte i går da!? Har ønsket meg det siden jeg var 11 år sikkert, men er først nå at jeg har fått muligheten til å kjøpe det. Nemlig en Macbook! Ååå som jeg elsker de pcene. Har bestilt en Macbook air 13" og gleder meg sånn til å få den! Den kommer innen en uke, æææ stoka.

Så må jo jeg selvfølgelig ha en case til den, så da blir nok neste kjøp bli seende sånn ut:

Har du en mac?
 


12.04.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

FØR-ETTER

Glemte helt å fortelle tidligere i dag at jeg har klippet meg! Hele 25 cm!! 

Hva syntes du?


11.04.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

verdens beste smoothie

Du trenger:
3ss yoghurt (jeg bruker som oftest naturell, men denne gangen ble det jordbær)
Jordbær og bringebær (1 posjon ca 5 jordbær og 10 bringebær)
2dl appelsinjuice
2/3 banan pr posjon

En sunn og proteinrik smoothie etter trening er deilig å ha. Bytt gjerne ut yoghurten med kesam/gresk yoghurt for å få den enda sunnere og du kan gjerne bytte ut appelsinjuice med appelsinsaften fra appelsiner. Det går også an å tilsette havregryn, tror jeg skal teste det ut neste gang!

Er du fan av smoothier?


11.04.2013  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

I det siste

Trening. Jobb. 18-årsdag. Overnatting. Fotolekser. Blakk. LØNNINGSDAG. Ommøblert rommet. Svelgt to piercinger. Tatt masse sol.

meg og kjæææresten min <3


11.04.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Trening next

Nå skal jeg trene bein og mage, så skal jeg gå opp til Erik og ta sol!


04.04.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

OUTFIT 030413


Haha, Ozzy ville være med. Skinnjakke/LMC Skjorte/Carlings Utvasket bukse/Bik Bok.


03.04.2013  ·  Blogg  ·  3 kommentarer

Mine planer for sommeren

Hei dere!

Ble visst litt lenge siden sist, hadde ikke tilgang til pc når jeg kom hjem fra Oslo fordi Erik ikke husket passordet på pcen hans. Haha.. Så her var jeg da, dag 2 på skolen og allerede kjempelei. Koste meg masse med kjæresten min da jeg kom hjem fra Oslo med koselige middager og kvelder i jacuzzien. MEN over til overskriften. 

Gleder meg sånn til sommeren at det skulle ikke vært lov! Bare 88 dager til jeg reiser nå! Haha.. Sommerferien starter med at mamma og min stefar gifter seg. Dagen etter at sommerferien starter! Gleder meg sånn! Skal ta så masse sol og bli bruuun til bryllupet. Helgen etter bryllupet tar jeg og min kjære flyet til Stockholm, en liten pause der, før det farer videre til Torrevieja! Er vel det jeg gleder meg mest til, da skal jeg bli enda brunere enn jeg allerede er, og kose meg med kjæresten min! Vi blir der i 16 dager og vi kommer hjem skal vi nok ha en liten pause fra reisingen før vi reiser på biltur med familien min til Kongeparken. Vet ikke hvor lenge vi blir, og vet heller ikke hva jeg kommer til å gjøre resten av ferien, men vet vertfall at jeg skal på KAIZERS ORCHESTRA 31 august! Høres ikke dette bra ut? Hva skal du i sommer?03.04.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar
hits