Klar for avreise

Hei! 

Nå sitter jeg her å hikker som bare det. Betyr ikke det at det er noen som tenker på meg? Haha.. Jeg har pakket alt klart nå og nå løper vi ut dørene om ca 5 minutter. Gleder meg sånn til å komme hjem til kjæresten min! Så vi snakkes nok i morgen, skal på jobb når jeg kommer hjem, så... 

 


27.03.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

En liten shoppingrunde


Skopunkten, 299kr


Accesorize, 375kr (om jeg ikke tar helt feil)


Militærgrønne Toms, Lille Grensen Sko, 599kr.

Hva syntes du? Jeg elsker vertfall alt! Kjøpte noen småting som en hårbøyle og et deksel også, men det kan jeg evt vise senere.


25.03.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

OSLOHva syntes du om bildene?


25.03.2013  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

Skitur-søndag

Hei dere! 

Åååh så deilig det var å endelig sitte seg ned hjemme nå.. Ble vekket klokka halv 10 (blir ALLTID vekket tidlig hos pappa), jeg lagde frokost til oss så stakk vi på skitur med kjæresten hans. Vi brente bål med pølser i lompe og koste oss. Nå etterpå så kommer hun bort hit så skal vi lage skoleboller og pizza (bra kombo, right?) og ha Disney maraton. Haha høres nok litt barnslig ut, men jeg har alltid vært glad i barnefilmer, og det tror jeg ikke at jeg er alene om. 

god-genseren er på!

Seee verdens beste tøfler!!


De beste dropsene på markedet - hjemmelagde bringebærdrops fra folkemuseet på Bygdøy


Nydusja og klar for bollebaking!

Hva skal du på en fin søndag som denne?
 


24.03.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Solrik dag

Hei alle sammen! 

Beklager fraværet mitt da jeg var på klassetur forrige uke, men det var masse å gjøre og jeg koste meg alt for masse til at det var tid til å engang tenke på bloggen! Det er egentlig litt deilig.. Vi var i Lillehammer der det var snø og iskaldt, vi var på foredrag og kurs på dagen så var det tv show, åpningshow og restaurantbesøk om kveldene. Vi var på Amandusfestivalen - som egentlig i seg selv var skuffende, men det var alt i alt en kjempekoselig tur og det var gøy å bli ordentlig/mer kjent med klassen. Nå er jeg da i Oslo hos pappa og skal være her til onsdag da min kjære kommer å henter meg på flyplassen. 

I dag har vi være på folkemuseet på Bygdøy, så vi har malt påskeegg. Har ikke tatt bilde av de, for jeg glemte det helt. Så gikk vi hjem å spiste deilig lunsj, tok en powernap også skal vi på kino og spise sushi etterpå. En deilig dag altså! Bortsett fra at det var veldig kaldt.. 

 Litt bustete på håret og øyenbrynene mine forsvant etter powernap'en, men skal fikse det når jeg skal gjøre meg klar. 

Hva skal du i dag?


23.03.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

FOLLOW ME

CAUSTAD på Instagram

CATAUSTAD på Twitter

 

 


22.03.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

pakkesøndag

Hei dere! 

Nå har jeg akkurat pakket ferdig kofferten min og er sååå klar for å reise! Reiser nemlig på klassetur i morgen tidlig og direkte derfra på fredag til papsen. Blir kjekt! Så nå skal jeg ned å ta sol så snakkes vi nok på en mobilblogging i morgen ♥

17.03.2013  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

new dress

Nelly HER

Hva syntes du?


16.03.2013  ·  Foto  ·  4 kommentarer

Outfit 140313

Bukse/Dr denim peplum-top/Zara Cardigan/Sorbet14.03.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Nike Lunarlon

Hei!

Jeg har tenkt lenge å få kjøpt meg noen joggesko som jeg kan jogge med uten å få vondt i beina, i og med at jeg bare har hatt mine Nike free 3.0. De var ikke noe god støtte i og jeg fikk forferdelig vondt i føttene uansett hvordan jeg trente, om det var styrke eller løping. Så på mandag kjøpte jeg meg endelig nye sko! Fikk god hjelp av de som jobbet på sportsbutikken og endte opp med noen flotte svarte Nike Lunarlon som skal visst være de beste løpeskoene fra Nike. Det var stiv pris på de, men nå etter å ha brukt de både når jeg har gjort styrke og løpt, så var det verdt det! Har ikke fått vondt i det hele tatt og det er en fryd å gå med de!

Hva syntes du?
 


13.03.2013  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

MAC leppestifter


Fra venstre: Creme d' nude, Costa chick, Bombshell.

Her er MAC leppestiftene jeg har - hittil! Syntes de er kjempebra, kanskje derfor jeg kjøpte den til høyre forleden, åå som jeg elsker den! Her kan du se hvordan den ser ut på: 

Liker du MAC leppestiftene? Har du noen, isåfall hvilke?


 


12.03.2013  ·  Blogg  ·  3 kommentarer

Outfit 110313
Skjorte/Zara Genser/HM Bukse/Gina Tricot

Hva syntes du?


11.03.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Min treningsuke

Her er en treningsplan jeg lagde mens jeg kjedet meg i timen i dag. Tenkte jeg kanskje skulle prøve dette denne uken i og med at det er mandag - ny uke, nye muligheter! Kommer sikkert til å endre litt på den etterhvert, men det er nå hvertfall en begynnelse!

Hva syntes du? Har du også en treningsplan?


11.03.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Innholdsrik lørdag

Hei!

Nå sitter jeg god og mett i sofaen etter å ha spist hamburger. Helt aleine! Haha.. Tenker at det må være så trist å lage middag hver dag til bare deg selv, tenk da, enkelte ting kan man ikke kjøpe for å bruke opp på 1 middag, den holder jo for en uke!

Kom hjem for rundt en halvtime siden etter å ha vært på Oasen og levert skattekortet på den nye jobben min, så har jeg vært litt med Tina. Hadde ikke samvittighet til å være så lenge borte fra Ozzy stakkar, så gikk hjem når hun skulle til byn. Nå skal jeg se på Prison Break og slappe av helt til kl 6, for da skal jeg og Ozzy gå på lang tur også møte Helena ved bussen. Kan vel si at dette er den mest innholdsrike lørdagen jeg har hatt på lenge! Har jobbet alt for masse i det siste.. 


 Ozzy ville være med, haha! 

Hva skal du i dag?


09.03.2013  ·  Blogg  ·  8 kommentarer

Outfit 080313

Jakke/LMC genser/HM bukse/Dr Denim sko/Converse veske/Pull&Bear

Hva syntes du?08.03.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Fridays med de søte

Hei!

Nå sitter jeg godt plantet i sofaen med Erik etter en god hamburgermiddag. Jeg var på Fridays med jentene etter skolen, så det ble bare en liten hamburger på meg! Var kjempekoselig å være med jentene, men var litt beskymret for Ozzy som lå hjemme i buret. Men var hjemme hos han etter skolen for å la han gå på do så.. Men han var glad når jeg kom hjem og sa vi skulle gå på tur, tror jeg aldri har hørt han lage så mange go'lyder fra han før, han er så skjønn! 

Noen bilder fra dagen: 


 


08.03.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Hvilken kjole?

Siden mamma og min stefar skal gifte seg i sommer, tenkte jeg at jeg skulle få meg en fiiin lang kjole! Tenkte jo det sist også da tante og dem giftet seg, men det ble jo en svart kort kjole, så denne gangen SKAL jeg ha en lang. Det står mellom de tre under, men tror nok jeg kommer til å velge den gule eller rosa. Hvilken syntes du var finest?
08.03.2013  ·  Blogg  ·  10 kommentarer

Dagen før helgen

Hei dere!

Har nettopp kommet hjem fra skolen nå, ble dårlig så fant ut at det beste bare var å gå hjem. Tok bilder i morges til dere og irriterte meg så sinnsykt over at jeg klarte å glemme minnekortet hjemme. Men gjett hvem som var for uoppmerksom? Kortet stod i pcen.. Haha. Erik er også her da han ble tidlig ferdig på jobb, så nå skal vi lage nachos!

Skal ikke på trening i dag så blir nok bare en lang tur med voffsen så kanskje jeg tar en tur nedom Brun og blid. 

 


07.03.2013  ·  Blogg  ·  3 kommentarer

MÅ GJØRE VIDEO

Hei igjen!

Siden Helena skal overnatte hos meg på lørdag så tenkte vi å spille inn en må-gjøre-video! Så da må dere komme med masse forslag sånn at vi har masse å gjøre! 

06.03.2013  ·  Blogg  ·  7 kommentarer

Den siste måneden..

... Har jeg fått ny jobb!

... Har jeg jobbet 9 dager på rad (tilogmed på søndagen!)

... Har kjæresten min blitt 18 år

... Har kjæresten min fått lappen

 

Haha, var visst ikke så masse som jeg trodde, men.. Jeg var faktisk ikke på pcen i det hele tatt i vinterferien (bortsett fra at jeg dobbeltsjekket søknaden til skole) og det var skikkelig deilig! Men nå tror jeg at jeg er klar igjen. Så i nuet ligger kameraet på lading hjemme også tenkte jeg å spille inn en videoblogg i helgen. Noen tips?


06.03.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer
hits