Mine favoritter i skapet

Hva syntes du? 
Vil du at jeg skal ha flere slike, med andre plagg? 


07.02.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Too tired

Hei!

Nå ligger jeg plantet i sengen etter en hard treningsøkt (ryddet rommet). Shit, det meste er tungt når du er syk altså! Var ikke på skolen i går da jeg sovnet med feber dagen før og var tett i nesen. Gikk på skolen i dag, men det eneste jeg har gjort på skolen er å nyse og snyte nesen! Åååh som jeg hater forkjølelse. Kan jo ikke trene nå heller pga det, men har så lyst!! En dag trening er en dag nærmere målet. 

Nå skal jeg slappe av med Prison Break og The lying game. Blogges senere i kveld! 

07.02.2013  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

Outfit 050213

Genser/HM bukse/Dr. Denim

Hva syntes du?


05.02.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Mamma og pappa...

...Har aldri blitt sagt sammenhengende i mitt liv. Det har alltid vært mamma, eller bare pappa. Hele livet mitt har jeg levd med en pappa som ikke har vært fult tilstede i min oppvekst her i Bergen.

Jeg har hatt en pappa som bor på andre siden av landet. Jeg har aldri hatt en sånn pappa som jeg kan komme hjem til og fortelle hva jeg har gjort på skolen. En pappa jeg kan klemme hver dag eller en pappa jeg møter hver dag. Ikke engang hver helg. I det siste så har det blitt så sjeldent som 3 ganger i året. Dette er alt for lite, spesielt når det er snakk om å møte og være sammen med pappaen sin. Foreldre er så utrolig viktig her i livet, det er de som skal være der for deg uansett hva, selvom alle vender ryggen mot deg, så skal foreldrene stå igjen å trøste deg. Det som er forferdelig dumt er at jeg har bare hatt den ene forelderen der til å trøste meg og la meg ligge i armkroken og gråte. Jeg har hatt erstattere, som min tidligere stefar og min nåværende stefar. Og spesielt mormor. Mormor er alltid den jeg har snakket godt med og delt alt med. Kanskje tilogmed ting som jeg ikke har delt med mamma. Vi har alltid hatt et nært forhold, kanskje fordi det var henne som passet meg når mamma var på skolen når jeg var liten, og det var alltid hun og morfar som var barnevakten min når mamma skulle noe. Det er enda sånn at jeg kommer til mormor for å snakke og for å ligge i armkroken hennes for å se på detektimen på NRK på fredagene. Morfar også. Verdens beste morfar. Han som alltid kommer å henter meg hvis det skulle være noe og alltid den som kysser meg en gang på hvert kinn når jeg skal legge meg.

Jeg har hatt en fantastisk barndom selvom pappa ikke har vært her i Bergen sammen med meg. Jeg har reist til han i ferier og helger siden jeg var liten og sånn syntes jeg at det skal fortsette. Det har ikke alltid vært så lett når det kommer til mamma og pappa, nettopp fordi de hadde bare en liten juleromanse som fort tok slutt. Vips var mamma gravid og 9 måneder senere kom jeg. Jeg har alltid vært den som har stått imellom dem når de har diskutert over telefonen og når det er noe kluss med barnebidrag og overføring av penger for flybilletten min. Det er synd, og det er ikke sånn det skal være, men det har de respekt for.

Men jeg er en av heldige som faktisk får møte pappaen min og får snakke med han over telefonen en gang i uken. Det er så mange som ikke har foreldre en gang, og så mange som har en mor/far som stikker av under svangerskapet. Så jeg syntes absolutt ikke synd i meg selv. Ikke i det hele tatt, men jeg ville bare fortelle hva jeg følte.  

04.02.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Borte bra, hjemme best

Hei!

Åååh, endelig hjemme! Er så deilig å ligge seg i sin egen seng igjen og ikke minst ha en kjæreste som overrasker deg på flyplassen når du kommer ned ankomst-trappen. Sånne ting varmer hjertet mitt! Det var også deilig kveldsmat og Skal vi stupe på tv. Hadde det ikke vært for at lillebror spydde utover hele sofaen og gulvet, hadde kvelden vært komplett. Haha, stakkars, alle brødrene mine er syk jo! Blir vertfall en flott velkomst når jeg kommer hjem fra skolen i morgen.


Bestilte forresten en frappe på Starbucks, smakte det en gang i Manchester og syntes det var ekkelt, og samme mening denne gangen også! Det er så oppskrytt..

Nå legger jeg meg, dere får ha en god natt og jeg håper helgen deres var super!
 


03.02.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Klar for avreise

Hei dere!

Nå er alt pakket og klart, de nybakte brødene ligger på risten og kjøler seg ned og kofferten og vesken min står klar i gangen. Drar om en timestid så da blir det å sitte på flytoget å se på Prison Break. Åååh har blitt helt hektet! Møter nok sikkert Synnøve på flyplassen også, finner henne garantert på Starbucks. Haha! 

Hva syntes du om bildene?


03.02.2013  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

Klatreverket

Hei!

Nå ligger jeg på stuegulvet etter en deilig frokost og venter på at brødene jeg lager skal heve. Haha, skikkelig husmor eller hva?! Beklager for at jeg ikke oppdaterte dere i går, men vi feiret pappas bursdag i går med bestemor og bestefar siden pappa har bursdag i dag! Gratulerer med dagen pappa ♥ Tidligere på dagen var vi å klatret med Helene, en venninne som bor her i Oslo. Vi var på klatreverket, et kjempestort klatresenter! Ååå kribler i føttene bare jeg tenker på det. Jeg har klatret sammen med pappa siden jeg var rundt 8. Buldret egentlig bare helt fram til pappa tok sikrekurs for å sikre meg i veggene med tau, så det begynte jeg nok med i 10-11 års alderen. Syntes det er dødsgøy! For et par tre år siden fikk jeg egen sele og sko så jeg slapp å leie hele tiden, men selen har jeg desverre vokst ifra så må nok kjøpe meg en ny. 

Vi filmet hverandre også, så dere får nok en film i kveld eller i morgen. 


Helene og pappa


Hva syntes du om bildene? 
Liker du å klatre?03.02.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

En lang dag i Tigerstaden

Hei dere! 

Nå sitter jeg god og trygt i hus etter en lang dag i byen med Synnøve! Dagen startet klokka halv 10 da jeg stelte meg og ble med pappa på den nye jobben hans. Kjempehyggelige folk! Etter det ble det av gårde til byen for å møte Synnøve. Vi gikk egentlig bare rundt i butikker og koste oss. Spiste middag på Fridays, har faktisk aldri vært på en Fridays-restaurant før, haha! Deilig mat da. Skulle egentlig møte Camilla, men hun måtte jobbe overtid, så vi får satse på at hun kommer å besøker meg i Bergen snart. Både jeg og Synnøve filmet litt i byen i dag, så det kan være at dere får en video fra de 2 siste gangene jeg har vært med Synnøve. Høres det bra ut? Hva har du gjort i dag?


01.02.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer
hits