Outfit 310113


Skjorte/Zara bukse/Gina Tricot31.01.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Oslo next

Hei!

Nå reiser jeg om en times tid. Skal nemlig til Oslo i helgen! Pappa har bursdag på søndag så jeg må jo komme for å feire. Verdens beste Synnøve kommer å møter meg på Gardermoen, så tar vi toget sammen hjem(hun vil egentlig bare ha Starbucks). I morgen skal jeg være med pappa en tur på den nye jobben hans, så stikker jeg av gårde til byen for å shoppe med Synnøve. Møter nok Camilla senere på kvelden også, herregud som jeg savner henne! Er ikke lett å ha en bestevenninne på andre siden av landet.. Men uansett, tror ikke jeg kommer til å blogge før i morgen kveld, so be patient! 

Har jobbet hjemmefra i dag med prosjektet jeg har på skolen, og i morges mens jeg trente på Sats stod Erik å ventet på meg på senteret. Så da fikk vi en hel dag sammen før jeg reiser!


Elsker kjæresten min!

 
 


31.01.2013  ·  Blogg  ·  6 kommentarer

Fuck this

Fuck denne dagen. Fuck jobbeonsdag. Griste masse melk på jobben. Får ikke kveldstillegg. Har ikke pakket til Oslo i morgen. Vil ha godteri. Veide meg, veide for masse. Sovnet rett før jeg skulle på jobb. Gjennomvåt på vei hjem fra skolen. Klærene hadde ikke tørket til jeg skulle på jobb. For store støvler. For lite penger i februar. Alt for masse regn. Ikke vanntett jakke. Vil ha ny jobb. Vil ha nye joggesko. Fuck denne dagen. 

31.01.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Curry and apple cottage cheese

Hei !

Tenkte å vise dere en kjempegod oppskrift på cottage cheese. Vet at cottage cheese er en vanesak fordi det er en ganske merkelig konsistens på den. Og jeg anbefaler ikke å spise en hel boks på et måltid, del den opp i to eller tre måltider! 

DET DU TRENGER:
1 boks mager cottage cheese
Rapsolje/peanøttolje
Karrikrydder
1/4 chilli
1/2 eple
Salt og pepper

Kan også bruke selleri, men jeg er ikke så glad i det.

 

Dette gjør du: 
Varm opp ca 1dl rapsolje til litt over lunkent. Ta oppi ca to små spiseskjeer med karrikrydder og rør godt. Avkjøles i kaserollen mens du skjærer opp eple og chilli. Ta oppi alle ingrediensene untatt karrioljen, den kan du ta til slutt. Smak etter med salt og pepper. 


Slik vil det se ut! Mmmm! Spis det gjerne til et par knekkebrød med kjøttpålegg. 

 

 


29.01.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

28.01.13

Hei!

I nuet sitter jeg nydusjet i sengen med håndkle på hodet og vurderer sterkt å se noen episoder av Hart of Dixie. Var på Bodypump i dag, like tungt denne gangen også! Gleder meg til å våkne i morgen, kommer sikkert til å ha vanskeligheter med å reise meg fra sengen. Den verste og beste følelsen er å ha gangsperr, for da vet du at du har hatt en god økt! Etterpå skal jeg lage deilig kveldsmat, gleder meg allerde! Kommer til å legge ut en oppskrift på en deilig cottage cheese-blanding i kveld eller i morgen. Åååh den er så god! 


Se fine hunden min!


28.01.2013  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

Middag next

Hei!

Nå sitter jeg på Erik sitt rom, har nettopp stelt meg siden vi går snart ut av dørene. Erik er å spiller fotballkamper så han kommer hjem rett før vi drar. Vi skal til farmoren hans å spise pinnekjøtt, gleder meg veldig! Jeg har slappet av helt i dag, begynte dagen med å ta sol og dusje, så har jeg spist deilige reker til frokost og sett på tv helt til nå. Liker søndager noen ganger altså!

Hva skal du i dag?


27.01.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Innkjøp

Hei!

Jeg hentet en pakke i posten i går som jeg har ønsket meg kjempelenge! 


Elsker pudderet allerde! Samtidig som jeg bestilte det tenkte jeg å bestille den kjente "kabuki brush'en" som er fra Too faed også, men den var så dyr så kjøpte heller den samme børsten på The body shop som var halvparten av prisen. 

Har du dette pudderet?


26.01.2013  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

Kosekveld med beste

Hei!

Nå sitter jeg her med Erik, vi skal hvert øyeblikk begynne å se på Prison Break. Har ikke sett det før så han mente jeg måtte begynne med en gang! Senere skal vi kose oss med reker, mmm! 


Fineste gutten!

Hva skal du i kveld?


26.01.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Fin fredag

Hei!

Nå sitter jeg på skolen, dødstrøtt og jobber med et prosjekt. Lager kalender (woho) som jeg skal holde på med i 3 uker til, så mildt sagt; jeg har god tid. Har sett på en episode av The lying game og snart er det storefri! Åååh gleder meg alltid sånn til storefri når jeg har med meg god matpakke, rart med det. I dag er det endelig FREDAG og skal overnatte hos Erik i hele helgen fordi mamma reiser til Oslo på konsert og min stefar skal male hele gangen nede ved rommet mitt. Kan ikke sove i oljemalingslukt! Haha det var et langt ord.. Men hvertfall.. Vi får besøk av Tina i kveld, gleder meg masse! Vi blir sikkert til å spise masse godteri og bade i jacuzzien hele kvelden så det blir deilig! 


Jeg og Samira tok litt bilder sammen i studio tidligere i dag siden det er ganske lite å gjøre her.

Hva syntes du? 
Hva skal du i helgen? 


25.01.2013  ·  Blogg  ·  3 kommentarer

Me, myself & I

 Kjole/Elise Ryan  Sko/Jeffrey Campbell


24.01.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Jobb next...

Åååh hadde gjort alt for å ikke gå på jobb i dag. Er helt utslitt og aner ikke hva det kommer av.. Har jo vært en langt dag med masse kjedelige fat, så kan være derfor. Takk Gud for at jeg ikke går allmenn, da hadde jeg vært sånn hver dag! Men uansett, går ut døren om 20 min. Ha en fin kveld alle sammen!


23.01.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Bestilt

Hei!

Vet dere hva jeg og Erik bestilte i helgen? Tur til Spania! Åååh som jeg gleder meg! Det er ikke før i sommer da, men uansett. Jeg pleier ikke å reise til varmere strøk med mammas familie, har faktisk ikke gjort det siden 2009.. Men jeg betaler denne reisen selv, er jo forsåvidt billig siden Erik sin familie har hus der nede, så vi slipper å betale for hotell. Så det eneste jeg sparer til nå, er shopping og deilige middager i Torrevieja i juni ♥

Åååh, gleder meg! Lange dager på stranden og ved bassenget og ikke minst shopping på La Zenia! Can't wait ♥

Hvor skal du i sommer?


23.01.2013  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

Rolig dag

Hei!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Erik, enda et koselig besøk. Elsker å være med han, kan være 100% meg selv og det er ingenting å være flau over. Jeg dro ikke på håndballtrening i dag da jeg har så sinnsykt magesmerter. Aner ikke hva det kommer av! Vil ha slutt på at jeg skal ha vondt hele tiden, har så lyst til å få til alle treningsøktene jeg har lovd meg selv å gjennomføre. Men nå skal jeg opp å lage meg et godt kveldsmåltid og se på siste episoden av PLL. 


Her er forresten den deilige kveldsmaten jeg hadde i går! Mmmmm:

Hva har du gjort i dag?


22.01.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Today's


                                                        Lue/Carlings Jakke/Pull&Bear Hvit genser/Bik Bok Bukse/Dr.Denim Sko/DinSko


22.01.2013  ·  Outfit  ·  Ingen kommentarer

Clothes for today

Haha, skittne sko! 

Genser/HM Bukse/Cubus Skjerf/Acne Sko/DinSko

Hva syntes du?


21.01.2013  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

Nytt design

Hei!

Nå har jeg da fått et helt nytt design, har sittet her å fikset det i et par timer nå. Det er jo helt annerledes enn det var før, men falt helt pladask for et design som jeg så tidligere i dag og prøvde å lage et nogenlunde likt. Elsker det! Men jeg er nybegynner når det gjelder design, så jeg har klippet og limt ganske masse fra noen gratisdesign her og der. Men jeg er hvertfall fornøyd! Hva syntes dere?

FØR:

ETTER:
 


21.01.2013  ·  Blogg  ·  4 kommentarer

Sunn mandag

Hei!

I dag kan jeg inrømme at jeg har vært flink! Jeg startet med Crüsli til frokost (vet at det er masse kalorier i, men masse proteiner), knekkebrød med mager skinkeost hele dagen, trente etter skolen, og spist masse frukt med yoghurt til kveldsmat. Men må ærlig si at jeg heller ville hatt de deilige skivene med masse leverpostei, majones og agurk til kveldsmat. Trente med Evelyn i dag, kusinen min, siden jeg ga henne en prøvetime, så jeg sklei litt ut av programmet mitt i dag. Også må jeg nevne en ting! I morges våknet jeg opp med rødt øye, utslett over hele halsen og brystet, i tillegg til hele øvre del av ryggen. Nå i kveld er det enda verre og sitter her å ser skikkelig tåkete. Øynene mine er knall røde og utslettet klør sånn at det er like før jeg begynner å blø. Vet du hva det kan komme av?

Her er den deilige kveldsmaten meg og Helene spiste i sted. Så det ikke fantastisk godt ut?


14.01.2013  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

Nytt innkjøpKjøpte de på Tennis til 699 kroner og er så fornøyd! Har lett i så mange butikker helt siden i sommer men endelig fant jeg de. Ååååh så forelsket!

Hva syntes du?

 


14.01.2013  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

Outfit for tomorrow


Sko/Converse Skjerf/Acne Skjorte/Abercrombie & Fitch Bukse/Gina Tricot

 

Hva syntes du?


13.01.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Fin helg

Hei!

Åh nå var det deilig å komme hjem i sin egen seng! Jeg har sovet borte hele helgen så jeg ramlet vel inn dørene her litt før 22. Har spist et deilig kveldsmåltid og er snart klar for å ligge meg ned til å sove. Fra fredag til lørdag sov jeg over hos Rebecca, herregud så koselig det var! Vi satt å snakket i ett sett og koste oss med Idol og chips. På lørdag formiddag dro vi til byen for å spise lunch og shoppe litt. Tok også en ny piercing, kan fortelle mer om den i morgen! Møtte min kjære i byen og ble med han hjem for å overnatte der. Vi koste oss med Hver gang vi møtes og Tone sin nye serie, og jeg må bare si at herregud så fin Tone er! Helt sykt.. I dag har vi sett Manu mot Liverpool med familien hans + noen venner av de også har vi badet i jacuzzien. Deilig helg med andre ord! 

Hadde ikke noen bilder av meg selv, men det får vel heller bare være. 

Hvordan har din helg vært?


13.01.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Fredagskos

Hei!

Beklager for sen blogging, ventet i nød på kameraet mitt fordi mamma skulle komme å levere ting til meg her hos Rebecca. Sover hos henne i natt, kan seriøst ikke huske sist vi var med hverandre! Mamma hadde klart å låse meg ute i dag når jeg kom hjem fra skolen så jeg bare måtte gå til Rebecca med en gang uten noen ting. Hentet også pakken fra Nelly, men når jeg åpnet den var den ene kjolen aaalt for liten og den andre jeg bestilte kom ikke engang! MEN en stygg caps kom i tillegg.. Også har jeg investert noe som jeg virkelig trengte, nemlig en skinnjakke! Den jeg har pleid å bruke var min bror sin, størrelse 140 (12 år) og alt for liten. (egentlig er det bare fordi jeg har så store armmuskler!!) Haha... 


Hva syntes du om bildene?
Hva gjør du i kveld?


11.01.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Mine treningsrutiner

Hei!

Tenkte å fortelle hvordan jeg som oftest trener på treningssenteret, det er vel interessant for noen? Jeg begynte å trene på SATS for bare en mnd siden og har allerede sett resultater. 

Jeg begynner med 10-15 min mix av gå fort og jogge på mølla, går derretter opp på romaskinen og ror 1000 meter intenst. Som jeg nevnte i forrige innlegg; rekorden min er 04.17. Går deretter bort på et apperat kalt AB crunch machine som hjelper for magemusklene. Pleier å ta 30/25kg 100x1 med tre lange utpust etter hver 10ende. Etter dette tar jeg 50 benhevninger med pause etter hver 10ende. Neste øvelse pleier å være i slyngene. Altså i plankeposisjon og krøller meg sammen. Tar 30-50 av disse med pause etter hver 10ende. Etter dette pleier jeg å ta utfall. Varierer med hvilke vekter jeg bruker, men er som oftest 5kg i hver hånd. Non stop i 3-4 min. Etter dette setter jeg meg ned på bakerste del av baken, har en vektskive på 5 kg i hendene inntil brystet, letter på føttene og lener meg bakover lengst mulig. Snur meg da fra side til side uten å bevege på skuldrene. 200 stk (teller fra høyre, venstre. Ikke høyre, høyre) og 25 stk i hvert sett. Etter dette tar jeg leggpressen. 100kg 100x1, pause etter hver 20ende.

Håper dette var lett å forstå! Som dere sikkert ser har jeg stort fokus på mage, lår og rumpe, så hvis dere har øvelser som dere syntes funker bedre, kom gjerne med tips! Er som sagt nybegynner, så kom med tips, får aldri nok av det! :-D

10.01.2013  ·  Blogg  ·  4 kommentarer

Trening nr2

Hei! Stikker hvert øyeblikk på trening nr 2 i dag! Hadde en tung treningsøkt på SATS i dag, slo rekorden min på roing i dag og er med i trekningen av en PT time! Ligger på 1 plass :) nå er det håndball som står for tur og jeg gleder meg! Har ikke vært på håndballtrening siden før jul!


10.01.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Tips: sunt mellommåltid

Hei!

I går når jeg var ferdig på jobb kjøpte jeg inn noe godt jeg kunne ha til kveldsmat og frokost siden jeg har en hjemmedag (vi har praksis og har mulighet til å jobbe hjemmefra) i dag. Jeg kjøpte inn mager vaniljekesam, vaniljeyoghurt, bringebær og crüsli. Elsker crüsli, spiser det nesten hver dag til frokost. Ikke det at det er så veldig sunt, men det er masse proteiner i! Du kan velge selv hvilken yoghurt du vil ha, men jeg syntes det er best med vanilje. Du kan også velge om du vil ha yoghurt eller kesam, men kesam er sunnest. 

Ser det ikke deilig ut? 10.01.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Svar på spørsmål

Hvilket program redigerer du bildene dine i? 
Det er faktisk litt forskjellig, men selvom jeg har Photoshop så har jeg alltid sverget til Photoscape. Det er det jeg kan aller best, men det er selvfølgelig mye fler muligheter i Photoshop. Jeg lager f.eks headerene mine i Photoshop, men redigerer alltid bildene på Photoscape først. Har også noen ganger brukt å redigere råfiler (RAW istedenfor JPG) i Photoshop fordi det blir mye bedre kvalitet, men klarer det ikke helt, det er så vanskelig! Så jeg bruker som oftest Photoscape. 
Hvilke blogger leser du utenom topplisten? 
Jeg leser: Synnøve Hopland, Bianca, Stine Steen, Maddekk, Hedda Ingeborgvik, Mathilde Holck, Renate Henriksen, Tuva Holm, Emma Ward, Caroline Collett, Emilie Nereng, Suzanne Svanevik og Silje Engebretsen sin :) Mildt sagt mange!

 

Noen fler spørsmål?


08.01.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Ny header

Hei!

Beklager for sen blogging i dag, og beklager for at jeg alltid beklager meg! Haha.. I dag var jeg å trente etter skolen, spiste og dusjet, så stakk jeg til byn for å møte min kjære. Kjøpte meg endelig en Peak hettegenser som jeg har ønsket meg lenge! Blogger mer om den i morgen. Satt på skolen i dag og fikk laget meg en header. Brukte lang tid på den, men føler enda at jeg ikke er helt fornøyd.. 

Hva syntes du?


07.01.2013  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

Happy friends

Hei!

Nå har jeg fått redigert noen av bildene jeg og Synnøve tok i dag, så da tenkte jeg å legge ut noen av de. Tenkte også å lage meg en ny header og et design etterhvert, får kanskje tid til det disse dagene da vi har praksis. Jeg skal bli på skolen og få oppdrag der så er jeg heldig får jeg litt ekstra tid. 

Hva syntes du om bildene?


06.01.2013  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

Ukens spørsmål

Hvilke kamerainstillinger har du? Kan du lage et innlegg om det? :-) 
Det kan jeg! Bruker som oftest 1/200 F/1.8 ISO 100-400 ute :) 

Hvilken størrelse har du i Parajumperen din? Hvilken størrelse burde jeg ta om jeg er 161cm? Kjempefin btw! 
Jeg har Young Large som tilsvarer 170 (16-17 år) i barnestørrelser. Den passer bra når jeg har noe passe tykt på meg under, men hvis jeg bare har en bluse eller topp på meg så blir den ganske stor. Det er spørs hvor tynn du er og hvor brei du er over skuldrene, så hvis du er tynn og bruker rundt XS/S i vanlige klær så ville jeg tatt Young Medium. Og hvis du bruker S/M ville jeg tatt Young Large. :-) 

Hvor er toppen fra? 
Blusen er fra Vero Moda faktisk, men tror ikke de selger den lengre, kjøpte den i vår.

 

Har du noen fler spørsmål?
 


 


06.01.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Sleepover

Hei!

Beklager for sen blogging, meg og Synnøve har sittet å snakket i ett sett! Kom hit i halv 6 tiden og har sittet å snakket siden da. Vi har lagd taco og sitter å gomler i oss masse godt, så etterpå skal vi ned å smelte sjokolade og gjøre klart jordbær. Mmmm! Vi prøvde å ta noen bilder av oss i ste men vi fant ut at vi tar det heller i morgen. Hva gjør du i dag?
 


05.01.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Going to the movies

Heisann!

Nå har jeg nettopp stelt meg og spist, gikk på trening etter skolen, en deilig styrkeøkt! Etterpå skal jeg og Erik på kino med noen venner av han og se Jack Reacher. Gleder meg! 

Hva syntes du om bildene? 
Hva skal du i kveld? 


04.01.2013  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

På vei i posten

Hei!

Beklager for sen blogging, sover over hos Erik i natt fordi jeg begynner 12 på skolen i morgen, så vi har rett og slett bare kost oss i hele dag. Han har vært på trening mens jeg har tatt sol og nå ligger vi i sengen klar til å legge oss. Bestilte nettopp noen kjoler på Nelly siden det er et kjempestort salg!  

Syntes du de var fine? Link til salget HER.


03.01.2013  ·  Blogg  ·  3 kommentarer

Mine nyttårsfortsetter

Hei!

Har faktisk tenkt ut en del nyttårsfortsetter som jeg skal kunne klare å gjennomføre i år. Her er noen av de:

- Skal utføre 7 timer trening i uken, dette er blanding mellom håndball og SATS. 

- Skal få flat/markert (hvis jeg kommer så langt) mage til sommeren- Skal spise sunnere og ha 1 kosedag i uken

- Unngå sjokomelk i friminuttene

- Bli flinkere på skolen og gjøre en bra innsats

- Lære meg å ikke slumre vekkerklokken

- Bli flinkere til å spare penger

- Tenke mer positivt

- Være mer omteksom mot mine nærmeste

- Bli flinkere til å være sosial med venner

- Ta med meg matpakke på skolen 

Har du noen nyttårsfortsetter?


03.01.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Mitt 2012

Januar:
Tok bilder i byen med Tina, hadde spørsmålsrunde på videoblogg, lagde video der jeg krøllet håret, helt kaos fordi nyheten om 18-årsgrense på solarium, ble sponset av brun og blid og designskins, lagde mitt første egne design fra bunnen av og var helt hekta på Skrillex.


Seee så fin hårfarge, jeg vil ha den tilbake!

Februar: 
Hadde bloggpause, tok piercing i tungen, hekta på PLL, var i Oslo med Synnøve, byttet over til Wordpress.com, lagde min egen shorts med nagler, hekta på Once upon a time, tok masse sol, fikk rekord i likes på profilbildet mitt på facebook (wohoooo). 

Mars: 
Stod på ski med familien på Kvamskogen, var på jentekveld hos Marte, fikk tapet opp på veggen, lillebror hadde bursdag, fant et gammelt kamera hos morfar som jeg tok bilde av, fikk min første 6'er på et stort medieprosjekt, var i bursdagsbesøk til Linn.

April: 
Var i Oslo hos pappa og spiste masse sushi, var å shoppet med bestemor i Sverige, fikk besøk av min bedre halvdel, Camilla hos pappa, kjøpte ny piercing, mamma hadde bursdag, overnattet hos Synnøve, hekta på Make it or break it, filmet skrekkfilm med skolen, hadde mattetentamen, var i komfirmasjon.

Mai: 
Hadde overnattingsbesøk av beste Benedicte, treningshelg med turn, hårvideo, lagde dokumentar om min kjære venn Tina, lært meg å knyte slips, feiret 17 mai, var på kosekveld med russebussen, solte meg i det fine været, var å besøkte Ozzy før han kom til oss, grillet med russebussen.

Juni: 
Var på utrikkningslag til tante, feiret bursdagen til Tina, besøkte Camilla i Moss, kjøpte de fantastiske beatsene mine (som forresten er ødelagt..), fikk sommerferie, var på grillfest med Tina, solte meg med venninner og fikk meg en fantastisk kjæreste.

Juli: 
Grillet med jentene på trinnet før Matilde reiste, vært i Oslo og København med pappa, kjøpte mine fantastiske Jeffrey Campbell sko, var i Danmark igjen med familien på mamma sin side, var i Legoland, reiste til Gran Canaria med bestemor.

August:
Fikk møtt min kjære etter 5 uker, overnattet masse hos Erik, var med min kjære Synnøve, var på kino, var i bryllup til tante og dem, var i fysak å trente, sa farvel til verdens beste Benedicte, vi begynte på skolen igjen, spilte åpningscup med håndballen og tok bilder av familien til Erik. September:
Var på fest, la ut mange videoblogger, hadde spørsmålsrunde, fikk pakke i posten, var på enda en fest, og var på interiørmesse.

Oktober:
Høstferie og Spaniaaa med gutten min! Lagde vårruller med mamma, hadde kosekveld med Maiken og Karina, var på kino med Helene, kvalitetstid med Mariell, var på Fløyen med Erik, hadde bloggpause.

November:
Hadde bloggpause, bursdag, også husker jeg ikke mer..

 

Desember:
Et halvt år med Erik, fikk verdens beste objektiv, kjøpte meg nytt kamera, var på julebord, jentekveld, strikket meg lue, meldte meg inn i SATS, kjøpte verdens fineste jakke.

 

Har hatt et flott år!


 


  

 

 
 


02.01.2013  ·  Blogg  ·  3 kommentarer

Som en søndag

Hei!

Åååh, denne dagen har vært deilig! Dette er vel den dagen der ALLE slapper av, enten det er fordi de er bakfull eller fordi de har vært oppe aaaalt for lenge med godteri og brus. Jeg er en av de sistenevnte, haha! Eneste fornuftig jeg har gjort i dag er å spise og dusje. Kjæresten har sovet over, han var her i går og jeg fikk det berømte kysset ved midnatt. Vi spiste deilig kalkun og drakk masse brus og så på AMA.Hva gjorde du i går?


01.01.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer
hits