Fredagsfølelse

Heisann dere! Sitter på skolen nå og har historie, blogger fra mobilen fordi det var den jeg tok bilder med i dag tidlig. Lover å blogge senere i dag, kanskje om trening siden jeg skal trene i dag? Vi får se! Har skikkelig fredagsfølelse i dag, aner ikke hvorfor! Heldigvis er det bare to dager til helg. Uheldigvis har jeg jobbehelg, men jeg skal nok få til å kose meg selvom.

Sånn her ser jeg ut i dag:


30.10.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

NY HEADER

Hei dere!

Nå har jeg endelig fått bloggen på plass, fikk fikset en ny header med hvit bakgrunn i formiddag, men er fortsatt ikke helt fornøyd. Er ikke det samme når man redigerer bakgrunnen hvit, er så mye bedre å ta det i studio. 

 

Nå har nettopp min kjære Erik gått hjem, og jeg tenkte å se de to nyeste episodene av The Vampire Diaries før jeg legger meg. Har allerede lagt meg trygt under dynen, så skal ikke se bort ifra at jeg kommer til å sovne under episodene... 

God natt alle mine søte lesere ♥ Sov godt!


29.10.2013  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

Mot mørkere tider

God morgen dere!

I nuet sitter jeg i økonomitimen, har akkurat blitt ferdig med oppgaven vi skulle gjøre, så jeg tar meg en liten pause. I morges stod jeg opp litt tidligere for å ta litt bilder til dere, og jaggu måtte jeg bruke blits fordi det har blitt så mørkt ute.. Syntes det er så trist når det er så mørkt ute, men samtidig er det så koselig å gå med votter, lue og store jakker. Gleder meg til det blir skikkelig kaldt så jeg kan ta i bruk de fine nye Uggsene mine, wiii! Jeg må bare passe på å ikke ta de på meg ved regnværsdager eller når det er våt snø ute. 

Sånn ser da jeg ut i dag, og jeg ønsker dere en strålende dag videre!29.10.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Travel jobbhelg

Heisann dere! Har hatten ganske travel helg, har jobbet fra torsdag til søndag så kan mildt sagt si at jeg er sliten. Jeg var i 18-års dag til Matilde i går etter jobb, så det var kjekt å se alle jentene igjen! Har ikke noe bilde av antrekket men her er noen bilder fra i går:


27.10.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Mine høyeste ønsker

Hei dere!

Nå som jeg snart har bursdag og siden det er to måneder til jul, tenkte jeg at jeg ville lage en liten kollasj av det jeg ønsker meg. Det hjelper jo både meg og andre, så hvorfor ikke? Jeg hadde jo tenkt til å kjøpe mesteparten av det mens jeg var i London, men jeg prioterte heller noe annet. Og dessuten ble jeg ganske fort tom for penger (haha).

Michael Kors veske HER/ Acne genser HER/Lensbaby HER/Lensbaby fisheye HER/Svarte Vans HER/Skjorte Vincci/Blits Elitefoto/Uggs votter HER/Acne bukse i SVART HER

Det er vel Michael Kors vesken, Acne genseren og Lensbaby'en jeg ønsker meg mest, så jeg får håpe at noen av de ligger under treet eller på gavebordet på bursdagen!

 

Er det noe her du også ønsker deg? 


25.10.2013  ·  Blogg  ·  3 kommentarer

JEG ER TILBAKE

Hei dere! Jøss.. Dette har jeg savnet. 

Nå sitter jeg sent på kveld og har leitet etter fine bilder av meg til å bruke som header, med ingen lykke. Får vel ta meg en tur i studio på skolen, for dette var jo helt håpløst! Har hvertfall funnet meg et UTROLIG fint gratisdesign, nettopp fordi jeg er ikke såå dreven på design selv. Men uansett, jeg har det bra og livet mitt går som det suser! Nå går det mot mørkere tider, som også innebærer bursdagen min og juletider. Jeg har bursdag om en måned på tirsdag (!!), og gleder meg sånn til å feire med gode venner, kjæreste og familie. Gleder meg også til å kunne ha den friheten av å kjøpe alkohol, paracet, nesespray (haha), tippe lotto og ikke minst flaxlodd! Gleder meg også til å begynne på lappen og kjøpe meg en bil, og ikke minst å flytte ut. 

Jeg har jobbet veldig masse i det siste, og har hatt lite tid til å sitte meg ned på pcen. Har også hatt masse problemer med internettet, sitter oppe i stuen nå ved siden av internettboksen, det eneste stedet internettet faktisk funker. Son har resultert til tom 3G på telefonen og dyre regninger.. Jeg har også bodd en del hos Erik der jeg ikke har hatt tilgang til alle klærene mine 24 timer i døgnet, og alle tingene mine. Men nå er jeg på plass hjemme (enn så lenge), og alt er tilbake i normale rutiner. Jeg har begynt på håndball igjen og har begynt å trene litt annerledes enn tidligere. 

MEN dette interesserer sikkert dere midt opp i rattata, så jeg får vel bare ta å si god natt. Til dere lesere som fortsatt er der; Jeg lover at jeg skal holde bloggen oppe denne gangen ♥

24.10.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

PHOTO: Shopping in London

Hva syntes du om bildene?


17.09.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Innkjøp London

Daaa var det på tide å vise hva jeg har kjøpt! Det kommer til å være et laaaangt innlegg, så jeg bare starter: 


Kjøpt på Selfridges

 


Jakke, pique og skjorte fra Abercrombie and Fitch.

 


Ugg's Australia.

 


Mellomkorte Hunter shiny. Haha forferdelig bilde, men det var på kvelden så det måtte bare bli sånn.


Blå og rosa Ralph Lauren skjorte

 


Vans til lillebror

 


Ralph Lauren skjorte til gutten min!

 


Genser fra A&F

 

Da var det vel egentlig ikke noe mer jeg har kjøpt, bortsett fra mat og slikt som kom utenom. Er veldig glad for at det var Synnøve jeg valgte å reise med, iogmed at vi er ganske like både på shoppingfronten og på hvordan vi lager planer. Vi var også veldig fornøyde med hotellet, det var helt ok utseendemessig, men supert iogmed at det var god frokost, gratis internett og bra service. 

Hva syntes du om innkjøpene mine? Noe du likte? 


 

 


17.09.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Bicester Village

Hei dere!

I dag var vi på et outlet som en venninne av meg anbefalte, og det var så utrolig masse fint der! Det het Bicester Village og var en time utenfor byen. Vi måtte ta tog i ca 45 minutter, og det kostet 300 kroner til sammen for tur-retur og shuttle buss til selve outlet'et. Der hadde de merker som Mulberry, Michael Kors, Ralph Lauren, Guess, Ugg, Cèline, Lacoste, Gucci, og Juicy Couture. De hadde helt fra 10-70% avslag på alle klærne, så skjortene jeg kjøpte på Ralph Lauren kostet 500 kroner, mens i Oxford Street kostet de 900. Trodde virkelig jeg kom til å angre i og med at de hadde Uggs der og jeg nettopp hadde kjøpt meg det, men heldigvis var det bare 200 kroner forskjell. Anbefaler alle å dra dit om dere får sjansen!

Har forresten kjøpt verdens søteste sko til minste lillebror (8 år) som jeg må vise dere! Verste var at de kostet 80 kr.

15.09.2013  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

Shopping i Londons gater....

.....tar på!! Herregud så død vi er i bena nå, frister egentlig bare å ta en liten høneblund før vi går ut igjen. Men frykt ikke, jeg må jo blogge og ta outfitbilder først! 

Vi var ute av dørene til 12, og var meget klar for å se hva storbyen hadde å by på. Første butikken ble topshop, der jeg klarte å få med meg et statement-smykke i gull. Vi var selvfølgelig inne i masse butikker der vi ikke fant noe, men der jeg svidde mest penger var nok Abercrombie and Fitch. Sitter faktisk med den nye collage-genseren min derfra allerede. Åååh så godt den lukter!! Alle klærene der inne lukter nemlig en spesiell parfyme (som tilfeldigvis kjæresten min bruker) og den lukter så fantastisk godt! Klarte å få med meg en boblejakke, en hvit skjorte, en mørkeblå pique og en rosa collage-jakke. Har også kjøpt meg Uggs for vinteren, som forresten bare koster 1500 kroner! De koster 2200 hjemme, og anbefaler å kjøpe det i utlandet. Hvis det er ekte selvfølgelig.. Har også fått meg Hunterstøvler til 400 kroner, men viser bildene av det senere. Mest misunnelig på Synnøves kjøp på Victorias secret og den nye Michael Kors vesken hennes.. 

Nå skal vi spise noe frukt og sånn for å mette magen litt før vi går ut å spiser. I dag blir det italiensk, og jeg gleder meg! 

14.09.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Endelig ankommet

Hei!

Nå ligger vi å slapper av på hotellrommet, har akkurat fått av oss de våte klærne og siklet på innkjøpene våre (mest Synnøve sine). Det regnet noe helt sinnsykt her i London i dag, og var en dårlig kombo med min skinnjakke uten hette. Jeg kjøpte ikke noe særlig i dag, men har likevel klart å bruke 900 kroner i shoppinggatene. Synnøve derimot.. Dere kan se innkjøpene hennes HER. Vi var å spiste pizza på Pizza Express, noe som var utrolig godt! Vi gikk også rundt her med hotellet rett og slett for å bli litt bedre kjent her. Det er dette dekselet jeg har kjøpt meg forresten! Fint ikke saant?


13.09.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Mål for september

Hei dere!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra kjæresten, noe som var utrolig koselig! Vi hadde taco til middag med familien hans og hjalp lillebroren med leksene. Vi så også på Norge-kampen (noe som ikke interesserer meg i det hele tatt, så jeg tok solarium isteden) og spiste god kveldsmat før jeg tok turen hjemover. Er litt kjipt å ikke overnatte der når vi bare har 2 ganger i uka vi får sett hverandre, men likevel er det enklere å holde rutiner her hjemme. 

På skolen i dag satte jeg opp noen mål for meg selv som jeg tenkte at jeg kunne dele med dere. Jeg har veldig lyst til å klare disse målene, og de vil nok ikke være så forskjellige fra måned til måned, men det hjelper å skrive det ned! Å ha det som bakgrunnsbilde på telefonen eller på datamaskinen vil få deg til å huske, og mest sannsynlig gjennomføre. 

Pleier du også å lage en sånn plan? Jeg syntes nemlig det er utrolig smart!

Ha en god natt ♥


10.09.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Bra start på uken

Hei dere!

Åååh nå har jeg akkurat lagt neg ned i sengen etter en varm dusj og noen grove skiver med tunfisksalat på. Mmmm! Har også vært å trent på Sats i dag, noe som føltes utrolig godt. Hadde mest fokus på lår og mage i dag, men ble en god miks siden treningsrommet var opptatt og jeg bare kunne trene apparater. 

Uansett, lenge siden sist! Haha, jeg suger å blogge.. men har jobbet onsdag, torsdag, lørdag og søndag, så kan ikke si at det var for ingenting! Hadde også besøk av Camilla i helgen, noe som var superkoselig! Ganske stress og liten tid til å være med hverandre iogmed at jeg jobbet 7 timer begge dagene hun var her, så vi utnyttet tiden så masse vi kunne med hverandre. På lørdagen var vi på lansering av musikkvideoen til Madcon, noe som var veldig kjekt. Hun er med på musikkvideoen, så dette måtte vi jo få med oss! Den har ikke blitt publisert på nett enda, men kan linke til den når den kommer. Vi gikk ganske tidlig derfra fordi vi rett og slett ikke er 18, og vi var på et 20 års sted med mange eldre folk der vi verken kunne drikke alkohol eller menge oss med andre. Følte oss litt utenfor da, så da gikk vi heller hjem å bestilte oss en kebab og så på film til vi sovnet. 

Nå tenkte jeg å lese i den nye boken jeg har kjøpt, nemlig Fiolinen. Den handler om en 19 år gammel jente som må flykte fra Tyskland pga 2. verdenskrig, og ender opp i England. Der møter hun en gutt og de kommer i et forhold som kommer til å endre henne for alltid. Tror jeg kommer til å like den veeeldig godt! Har også fått meg ny telefon! Åååh elsker den ♥ var på tide når den andre var 2 år gammel og har vært knust siden mai.

09.09.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

En sunn kvelds-snack

Hei dere!

Nå sitter nok de fleste på skolen, kanskje har dere storefri, eller så fulger dere kanskje med på dette innlegget istedenfor å fulge med i timen? Men uansett, jeg og kjæresten min har fått helt dilla på jordbær og vaniljekesam, noe som er forsåvidt sunt - isåfall er det sunnere enn sjokolade og chips.

Ser det ikke kjempegodt ut? Det går selvfølgelig an å bytte jordbærene med en annen frukt!30.08.2013  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

RUSS 2014

Hei!

Som sikkert tusenvis av andre ungdommer, er jeg russ til neste år. Har allerede valgt meg klær fra Russeservice og gleder meg som en gud til å få alt i posten og planlegge alt som har med russetiden å gjøre! Folk har nok merket at veldig mange kommer til å velge heldress/drakt i år - og jeg er en av dem! Skal være blåruss, rett og slett fordi blå er favorittfargen min og fordi jeg ikke er noe glad i rød i det hele tatt. I teorien må man jo gå økonomi eller noen andre fag som jeg ikke vet hva er, men nå er det ikke så nøye hvilke fag du har. Jeg går økonomistyring som valgfag, så da har jeg jo riktig! 

Skal ikke bestille så fryktelig masse, for russetiden er noe jeg kommer til å bruke masse penger på uansett. Så parkas og flere t-skjorter osv, har jeg ikke behov for å bruke haugevis av penger på når jeg har noe tilsvarende hjemme. Tenker også å bruke conversene mine som er nye nå (som sikkert er skitten frem til mai) i russetiden sånn at jeg ikke kaster bort så masse penger. 

 

Skal du være russ i 2014? Skal du være rød eller blå?

 


29.08.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Blodfan

Hei dere!

Er det noen andre her som er blodfan av Kaizers Orchestra?? 
Herregud som det kribler i magen, men samtidig så er det litt trist. Jeg skal på min første og siste konsert av Kaizers på lørdag. Dere har vel fått med dere at de har lagt opp? Det er så trist, for de er så fantastisk flinke! Hører på dem som oftest hver dag, og favoritten min må nok være Hjerteknuser, som er en klassiker. Men alle sangene er jo så fine, og har hørt at de er så sinnsykt flink live. Klarer nesten ikke å vente til lørdag!! 


29.08.2013  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

New in


Haha, disse bildene ble sykt stygge.. Jakke fra Helly Hansen


28.08.2013  ·  Blogg  ·  3 kommentarer

Wishlist London

Hei dere!

Blir litt lang tid mellom innleggene ser jeg, men det får bare være. Går tross alt påbygg så dette merker jeg bare blir tyngre og tyngre. Skal være flinkere til å blogge og oppdatere dere med ting jeg gjør i hverdagen men vil helst ikke bruke tiden min på å blogge når jeg er med andre. 

Om 2 uker reiser jeg til London med Synnøve, og jeg gleder meg helt sinnsykt! Har ikke vært der før, men tror jeg virkelig kommer til å elske det. Elsker å gå rundt å shoppe hele dagen og rett og slett være i en storby. Nærmeste jeg har opplevd som storby er København og Manchester, så dette tror jeg blir en suksess! Vi skal bo på et kjempefint hotell som er gåavstand til Oxford street og Regent street. Åååh kjenner det kribler i magen! 

Har laget en kollasj over hva jeg ønsker meg mest:
/Nike Pro long/Michael Kors Jet bag/Abercrombie and Fitch Jane jacket/Acne Zipper jeans/Acne mohair long sweather/Gul, blå og rosa og hvit Ralph Lauren skjorte

Ønsker meg også noen pique'er, men fant ikke noen fine bilder av dem på nettet, så da får dere se når jeg kommer hjem! 

 

Noe av dette du også ønsker deg?28.08.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Ukeplanlegger for trening

Hei!

Hadde tenkt å komme tilbake etter skolestart, og jaggu sitter jeg her å skriver til dere! Har tenkt å få en ny og bedre start nå, ikke minst når det gjelder skole og trening. Har også fått meg en ny jobb, så om akkurat 1 uke er jeg ferdig å gå med grønne bukser for godt! Herregud så deilig det føles å si det, men kommer til å savne alle kollegaene mine. Har fått jobb på flesland, så kanskje dere ser meg stå i kiosken der om to ukers tid? Ååh som jeg gleder meg! 

Har også begynt på allmenn påbygg på den samme skolen som jeg gikk på før, men føler dette har blitt helt annerledes! Vil bare gå tilbake til sånn som alt var før, de samme klassekameratene og de samme timene. Men nå er det bare allmennfag og myyye hardere. Jeg skal skjerpe meg mye mer når det gjelder lekser og prøver og skal prøve å få hvertfall over 4 i snitt. Vi får bøkene våre i morgen, så da starter alt for real. Gleder meg veldig til å komme i gang, for dette vil jeg virkelig klare! Skal også klare å gå på alle treninger jeg planlegger og å være sunn på skolen og utenom. 

Mens jeg satt å ventet på noen venninner på skolen i stad, så lagde jeg en ukesplanlegger når det gjelder trening! Hvis dere liker den godt, kan jeg godt lage til de som ønsker (hvis det er mange som spør, så plukker jeg heller ut 3 stk). Bare gi meg en lyd i kommentarfeltet eller på facebook :)

 

Ha en fantastisk dag! Jeg skal tilbringe dagen på jobb.. 


21.08.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Levi's 501' shorts

Haha den er ikke noe fin foran på meg, men grunnen til det er nok fordi den er litt stor. Eller hva syntes du?11.07.2013  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

Stay tuned

Var nede i byen i dag og fant en outletbutikk der de solgte Levi's 501 bukser! Var så glad, så jeg nappet fort med meg to stykker hjem. De kostet bare 56 euro til sammen så jeg må si at det var et kupp! Klippet den ene til shorts for noen timer siden og skal vaske den før jeg legger ut bilde. De var litt feile størrelser, den ene 29 og den andre 33, og iogmed at de er veldig små i størrelsene var det bare 33 som passet til meg foreløpig. Men skal få til å jogge og sykle masse når jeg kommer hjem fra ferien, så kanskje den vil passe etterhvert. Og heldigvis så ligger det en hjemme i posten å venter på meg som er i 31, så den vil nok passe. Ååååh er så glad nå!

Stay tuned

 


10.07.2013  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

Sol og atter sol

Hei!

Nå ble det noen dager pause ja, ikke så rart når vi er ute i solen hele dagen og sovner tidlig av utmattelse. De siste dagene har jeg og Erik vært på stranden med Mia og Thomas, vi har shoppet litt mer (kontoen min er forresten tom, glad jeg får lønn i morgen, haha!), og i dag har vi faktisk tatt en joggetur! Jogget ikke så langt, men får så sinnsykt med kramper, så jeg får skaffe meg en fysiotime så jeg får lært meg å jogge ordentlig. Nå skal vi straks spise middag, så blir det nok kortspill og familiekos senere.

Fine gutten min ♥

09.07.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

I det siste

Hei!
Har ikke blogget så masse her nede, men det er på grunn av at internettet er så dårlig her.. Men nå er det ingen andre innpå nettet så da får jeg sjansen! De siste dagene har vi vært ute å spist, vært på stranden og badet masse ved bassenget.

Seee så fin den nye hunden til Erik og dem er! Vurderer å stjele han med meg hjem..
Fineste svigermor som hadde bursdag i går! 


06.07.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

INNKJØP DEL 1

Hei dere!

Kommer nok til å shoppe en del her nede, så dette er nok bare del 1 av 5, haha. Meg og Erik var på shoppingsenteret i går for å se litt og kjøpe oss solbriller, det går seriøst ikke an å være i solen hele dagen uten. Så da fant vi en del fint, og mer skal det bli! Har funnet to par sko som jeg skal kjøpe i neste uke som de ikke hadde riktig størrelse i inne, men som kommer i slutten av uken. Ååå gleder meg sånn til å shoppe mer!

Jakke/Zara Skjorte/Abercrombie & Fitch (London) Kjole/Bershka 

Skjørt/Bershka Topp/Bershka

Koppen jeg har leitet så lenge etter! / Starbucks

Noe du likte?


02.07.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Klar for avreise

Hei dere!

Nå er klokken snart 13, som vil si at jeg og Erik skal fly ut dørene om få minutter. Endelig skal vi til Spania! Har gledet meg så lenge til dette, og endelig er tiden inne. Gleder meg sånn til å bli brun og kose meg masse med kjæresten og familien hans. Ut å spise og ikke minst shoppe!! Men flyturen blir lang i dag da.. Flyet vårt går til Stockholm først, så må vi vente der i 3 timer før neste fly går til Spania.. Så vi er i spania ved midnatt ca. 

Og her er de fine Victoria's secret bikiniene mine:

Gleder meg så masse til å bruke dem!!


30.06.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Halvveis tilbake

Hei dere. 

Nå er det vel en mnd siden sist jeg skrev til dere på bloggen, men må si at det var faktisk deilig å ha en pause. Men denne gangen kommer jeg tilbake fordi jeg har lyst til å dokumentere livet mitt litt, men ikke på samme måte som før. Nå blogger jeg gjerne når jeg har tatt noen fine bilder eller når jeg føler for å oppdater. Kanskje det blir 2 innlegg for dagen eller kanskje det blir ett innlegg i uken. Håper det er ok for alle, for jeg tror det er det beste å gjøre for min del. 

I morgen reiser jeg til Spania med gutten min og er sååå klar! Prøvde å få alt perfekt før jeg reiste, men det eneste som manglet var den fantastiske 501' levi's shortsen som tok mye lengre tid å sende fra nettsiden enn jeg regnet med. Men hey, jeg har fått verdens fineste vs bikinier, masse penger å shoppe for og det første jeg skal gjøre når jeg kommer ned dit er å kjøpe meg et par Ray Ban's. Er ikke livet herlig?! 

Mamma og min stefar giftet seg forrige helg, utrolig kjekt bryllup! Flotte taler, fine mennesker og ikke minst et vakkert brudepar. 

29.06.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

fantastisk helg

Hei dere! Ankom sengen min for toppen 3 minutter siden, etter tidenes helg i Norges storby. Som sikkert noen fikk med seg på instagram så var jeg på P!nk konserten, og HERREGUD så bra det var. Tror det var den beste konserten jeg noen gang har vært på, sett bort i fra at det var dårlig publikum som ba oss slutte å synge og ikke hoppe. Altså, er man på konsert så må man forvente at folk hopper og synger, det er normalt. Ellers kunne de heller bestilt seg noen sitteplasser for å spare andre for skaping av kvalme. Har desverre ikke noen bilder da mobilen min er tom for strøm i dette øyeblikk, og den var ganske tom for strøm på konserten også, så det var lite videoer og bilder jeg fikk tatt før den døde. Nå kommer kjæresten min på besøk om ca 3 min, har ikke vært med han siden onsdag! Forresten så bodde jeg hos min kjære Camilla i natt, så i dag slappet vi av på stranda i Moss før jeg dro med flybussen til Gardermoen. 
 


26.05.2013  ·  Blogg  ·  3 kommentarer

På vei i postkassen

Hei! 

Okei, forleden bestilte jeg endelig bikinier fra Victoria's secret. Har sagt t jeg skal gjøre det i sånn 3 år, så NÅ er det gjort! Gleder meg så masse til de kommer, men jeg må vente leeenge pga de ikke har den ene på lager. Det stod at jeg ville få den ca 21 juni, så da får jeg håpe det! Reiser jo til Spania den 30, så hadde vært kjipt å ikke få de til da..


Bestilte en annen truse til den til venstre men det fantes ikke bilde av den i riktig farge.Den andre er den fineste bikinien jeg vet om! Håper bare den passer og at den ser fin ut på meg..  

Hva syntes du om de?


25.05.2013  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

Outfit 24.05.13


T-skjorte/Bershka Bukse/Dr.Denim Sko/Toms


25.05.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Solfylt fredag

Hei!

I dag var det da skole, meget kjipt iogmed at vi hadde fri onsdag og torsdag, men deilig med helg nå! I morgen tidlig drar jeg til Oslo fordi jeg skal nemlig på p!nk-konsert! Gleder meg veldig masse, skal dit med Camilla, tremenningen min som jeg ikke har sett på lenge! Litt trist at jeg skal reise hjem søndag allerede men kommer tilbake i sommer! 

Fine bestevennen min!!

Etter skolen gikk jeg ut å spiste med Synnøve på Fridays, noe som var superkoselig! Kom hjem klokken 10, sier litt om hvor mye vi hadde å snakke om? Haha! 


24.05.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Blue Nike Free 5.0

Tante bestilte noen kjempekule sko til fetteren min, men så var de for små, så jeg fikk kjøpe de av henne! Syntes de er kjempefin farge på og ikke noen sko som alle jenter har kanskje. De er litt trange i vidden, men det går seg nok til etterhvert. Gleder meg til å bruke de litt til hverdags og på treningssenteret!

Hva syntes du om de?


24.05.2013  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

Rest in peace solider

Den er ikke død enda, men fy fader så sur jeg ble på meg selv når jeg mistet den i asfalten der jeg løp stresset ut av døren. Men den har levd lenge, i tide og utide, men nå tror jeg at det er slutt. Jeg har hatt babyen min i to år men den har blitt sliten, knappen virker ikke og den vil ikke la meg være usosial på facebook og på spill. Så ny telefin vil jeg nok bestille i løpet av uken, så den lever foreløpig!

Haha, så glad kan man bli i en telefon. Tenk at ungdommer er så jævla avhengig av en telefon? Vi alle burde lære oss å legge fra oss telefonen iblant og ikke være så "tilgjengelig" som de fleste pleier å være. 


23.05.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Familiebursdag next

Hei! 

Stikker om 2 min, får heller skrive et lengre innlegg i kveld. 

23.05.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Nydelig sommerdag

Hei dere!

Ååh for en slapp og deilig dag hittil! Og dagen skal jaggu fortsette sånn også.. Stod opp når Erik gikk på jobb, så lagde jeg meg deilig frokost, hoppet på den nye trampolinen med lillebror og dusjet bort all 17mai sminken. Nå har jeg nettopp solt meg i en timestid, haha er for varmt! Prøver atter en gang å lese ferdig 3eren av The hunger games, og denne gangen skal jeg klare det! Nå etterpå stikker jeg til Erik, vi skal nok grille og kose oss ute i hagen. 

Hva skal du i dag? 


18.05.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

BO HO

16.05.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Jobb next

Hei!

Lenge siden sist, sist gang jeg var inne her var vel i går da jeg prøvde å lage et nytt design, men failet.. Vurderer å bestille ett fra han som har laget til Glenn Henriksen, for han er så flink! Jaja, men uansett. Nå skal jeg på jobb, travel dag! Slutter ellers på skolen ti over ett om onsdagene, men i dag måtte vi være til halv 4 for å gjøre opp for samf timene. Alltid så slitsomt på slutten av semesteret... Så jeg har nettopp spist og nå skal jeg på jobb til 23. Heldigvis er det en hel uke til neste gang jeg skal jobbe! 

Topp fra Pull&Bear


15.05.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Vær så snill

Hei dere!

I går postet jeg en link om en undersøkelse dere skulle ta, men ikke så masse informasjon om den. Hadde blitt veldig glad om dere giddet å ta den, det er en undersøkelse jeg har laget selv som handler om i hvilken grad og hvordan du blir påvirket av toppbloggere. Ganske interessant å finne ut av egentlig, og dette skal jeg nemlig ha en framføring om i morgen. 

 

Tusen takk på forhånd!


14.05.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Bilder fra Spania

Hva syntes du om bildene?

Og vær så snill å gjør meg en stor tjeneste! Ta denne undersøkelsen om bloggpåvirkning!


13.05.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Trening next

Hei dere! 

Beklager for lite oppdateringer den siste uken, men det blir sånn når jeg er med kjæresten hele tiden. Koste meg masse i Spania, men på onsdag var det tilbake til realiteten.. Uansett, nå snart skal jeg stikke på SATS med Helene og Marte, tror det blir intervaller og styrke. Skal prøve ut å gjøre mye mer kardio nå denne måneden for å se om det har noe spesiell funksjon. Hadde jo vært perfekt om jeg kunne blitt litt tynnere i lårene og på magen før jeg reiste i juni.. 

13.05.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Long white


haha ikke helt de rette skoene til, men har bare med meg disse og 4 par toms, haha! Men var ikke kjolen fin? Fant den på et kina-marked for 14 euro!


06.05.2013  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

Alicante

Hei! Stikker om 2 min nå, skal ut å spise! Ligger ut bilder i morgen. Her er noen bilder fra i går da vi var i Alicante!

 

dette innlegget skulle blitt postet i går, men internettet sluttet å virke

 


05.05.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Fantastisk

Nå sitter jeg i stuen med lekser, haha livet er vel ikke så herlig her nede om man tar seg fri fra skolen. Men jeg overlever! Dette er siste dagen med skolearbeid, så det blir deilig! Vi kom ned her på onsdag kveld etter en lang reise. Måtte mellomlande i Oslo og vente der i 3 timer, så gikk flyet derfra til Alicante. Når vi kom ned hit gikk vi rett å spiste tapas på en fotballpub der gutta skulle se Bayern München mot Barca så gikk vi hjem å la oss. I går lå vi bare i solsteiken hele dagen, noe jeg angrer bittert på i dag, da securityen tok fra meg solkremmen i Bergen.. Men jeg fikk tak i en solkrem at least, noe som var enda godt da jeg har så sensitiv hud og ikke tåler noe.. Vi gikk en tur på det store kjøpesenteret på ettermiddagen og jeg fikk kjøpt meg en bikinitopp og en trenings-singlett. Jeg og Erik kjøpte også oss en medisinball og en 12kg kettlebell sånn at vi får trent litt her nede. Gleder meg til å ta det i bruk etterpå! Grillet også seinere på dagen, så hittil har jeg hatt det strålende her nede!

Hvordan er det der hjemme? Hørte forresten at det var kommet masse snø i Bergen, haha!


03.05.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Marc by Marc Jacobs


24.04.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

SYKT

Hei dere!

Okei, er faktisk helt i ekstase nå! I går satt vi under middagsboret hos Erik og dem og snakket om at jeg og Erik hadde så lyst til å bli med dem til Spania nå 1 mai, men ikke noen reelle tanker om det i det hele tatt. Og seinere på kvelden fikk vi vite at de betalte halve turen til oss! Tenk så fantastisk, jeg og verdens beste kjæreste skal til varmere strøk allerede om en uke! Vi blir der i en uke, men flyet går kl 07:00 så kan vel regne med ca 6 dager. Ååå jeg skal bli så brun! Har tatt sol to dager på rad nå og kommer sikkert til å ta en del før vi reiser for å ha litt farge når jeg kommer ned dit. Å gud som jeg gleder meg, kan ikke få sagt det nok. Har ikke jeg fantastiske "svigerforeldre"?


Fikk ikke til å rotere bildene..

 

24.04.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Todays

Bukse/Dr denim Genser/random sjappe i Spania Vest/Bik Bok

Tusen takk for alle fine kommentarer i går, setter utrolig stor pris på det! Mine flotte lesere ♥23.04.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Hvorfor er det sånn?

Om selvtillit er et sårt tema? Jo visst er det det. 

Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne en gang. Det er så mye å si om det og det er så mange tanker jeg har om det. I og med at jeg har en blogg og smiler på hvert eneste bilde og virker perfekt, så er det som oftest ikke sånn. Bloggere prøver å vise sin beste side, rett og slett fordi de har muligheten til det. Men hva med de negative sidene da? Hva med de innerste tankene som ikke en gang kjæresten eller bestevennen får vite. Kanskje dagboken får vite det, men hvem skriver egentlig dagbok i dag? Jeg gjorde det faktisk i to år, men sluttet med det for et halvt år siden. Det var så deilig å få tankene ned på papir, mine innerste tanker. Ingen dømmer hva som står der og hvordan det blir skrevet for det skal bare leses av deg selv. Bare du. 

Ser det kanskje ut som jeg har god selvtillit? Man kan vel si det utifra hva man ser på bloggen og kanskje i hverdagen. Men det eneste jeg ser på i speilet er en oppblåst mage og store lår. Jeg vet jo at jeg ikke er feit, men jeg vil ikke være sånn som jeg er nå for jeg føler ikke meg noe fin. Jeg har enkelte dager der jeg føler meg fin, kanskje fordi jeg har på meg en ekstra stram bukse som gjør at jeg ser tynnere ut, eller at jeg ikke er like oppblåst som jeg pleier å være. Er du klar over hvor vondt det gjør når ingen av buksene dine passer? Når du trener og trener og ikke unner deg noe godt i godteriskåla før på lørdagen og lever på knekkebrød men fortsatt ikke ser noen resultater? Jeg er bombesikker på at jeg ikke er den eneste som sliter med dette og ikke den eneste som er lei seg på grunn av det heller. Hvorfor kan ikke jeg være en av de som er naturlig tynne og trener for å bli muskuløs? Istedenfor trener jeg for å bli tynn for og så bli muskuløs. Hvorfor er det sånn? 

22.04.2013  ·  Blogg  ·  5 kommentarer

Dr denim

Hei!

Når jeg var å hentet kjolen tidligere i dag, kjøpte jeg også en ny bukse. Ga bort to bukser når jeg ryddet skapet mitt, så da måtte jeg ha en ny! Kjøpte en ny farge denne gangen, dette er faktisk den 8ende Dr denim buksen jeg har kjøpt det siste året. Haha.. Mens nå har jeg bare 4 stk jeg bruker. 


Hva syntes du?


22.04.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Little white one

Hva syntes du? Den er fra nelly!


22.04.2013  ·  Blogg  ·  4 kommentarer

Svipptur til byen

Hei!

Nå sitter jeg på skolen, er nettopp ferdig med en illustrasjonsoppgave der vi skulle tegne en tegning til en barnebok. I de første timene skulle vi til byen å ta bilde av gatekunst, da vi skal analysere det om en ukes tid. Det gikk ganske fort i og med at vi bare skal analysere ett bilde, så jeg og Helena satt oss på Bon appetit og tok oss en god frokost/lunsj. 

Nå etterpå skal Erik hente meg på skolen, så stikker vi til han for å spise god mat og feire søsteren hans sin bursdag. 

Hva skal du i dag? 


19.04.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Macbook air 13"

Hei dere!

Endelig fikk jeg den. Er så deilig å skrive på den og er så fornøyd! Anbefaler den virkelig.

Beklager for at bilderedigeringen er ganske fucked up, men er helt forferdelig uten Photoscape. Det er visst ikke på mac, så jeg får finne andre utveier.. 

Hva syntes du om den? Bestilte forresten Marc Jacobs etui til den i dag, håper det kommer fort!


18.04.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Prøveøving

Hei!

I nuet sitter jeg på jobben til min kjære (selvfølgelig skriver jeg også på min nye baby!!!) og øver på prøve. Syntes det er så deilig å sitte her i fred og ro istedenfor å sitte hjemme i sengen eller i stua der det garantert ikke blir gjort. Nå har jeg akkurat skrevet notater fra alle fire kapitlene vi har prøve i på mandag, så da skal jeg skrive de en gang til! Eneste måten jeg lærer på, men resulterer alltid til nummen og blå venstrehånd. Hva man gjør for en utdanning, hæ?! 

Hva gjør du i dag?


18.04.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

I'm blue

Dette er bilder som jeg tok i går morges, og når jeg kom på skolen fant jeg ut at jeg faktisk bare hadde blåe klær på meg! haha. Blå skjorte, blått bånd i håret, blå bukse og blå jakke. Skulle egentlig blogge i går, men kom aldri så langt. Hadde overført bildene og alt, men glemte det. Er fæl med å glemme ting, helt sykt!

Værtfall, så venter jeg på bedre dager, to måneder til Spania med beste, noen få dager til min nye baby kommer i hus (macbook), venter på sol og varmere dager sånn at jeg får tatt på meg de nye tøyskoene mine, og ikke minst til sommerferie. 

Er det noe du gleder deg til og ser fram til?


17.04.2013  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

Syk

Hei!

Har vært syk i dag og borte fra skolen fordi jeg er forskjølet, har hodepine og har feber.. Så i dag har dagen bare gått til soving og sofaligging. Har nettopp laget smoothie til alle her hjemme (7stk) og nå venter jeg bare på at kjæresten min skal komme sånn at jeg kan få ligge i armkroken hans og kose. 

Hva gjør du i kveld?


12.04.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

På vei hjem til meg

Hei dere!

Gjett hva jeg bestilte i går da!? Har ønsket meg det siden jeg var 11 år sikkert, men er først nå at jeg har fått muligheten til å kjøpe det. Nemlig en Macbook! Ååå som jeg elsker de pcene. Har bestilt en Macbook air 13" og gleder meg sånn til å få den! Den kommer innen en uke, æææ stoka.

Så må jo jeg selvfølgelig ha en case til den, så da blir nok neste kjøp bli seende sånn ut:

Har du en mac?
 


12.04.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

FØR-ETTER

Glemte helt å fortelle tidligere i dag at jeg har klippet meg! Hele 25 cm!! 

Hva syntes du?


11.04.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

verdens beste smoothie

Du trenger:
3ss yoghurt (jeg bruker som oftest naturell, men denne gangen ble det jordbær)
Jordbær og bringebær (1 posjon ca 5 jordbær og 10 bringebær)
2dl appelsinjuice
2/3 banan pr posjon

En sunn og proteinrik smoothie etter trening er deilig å ha. Bytt gjerne ut yoghurten med kesam/gresk yoghurt for å få den enda sunnere og du kan gjerne bytte ut appelsinjuice med appelsinsaften fra appelsiner. Det går også an å tilsette havregryn, tror jeg skal teste det ut neste gang!

Er du fan av smoothier?


11.04.2013  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

I det siste

Trening. Jobb. 18-årsdag. Overnatting. Fotolekser. Blakk. LØNNINGSDAG. Ommøblert rommet. Svelgt to piercinger. Tatt masse sol.

meg og kjæææresten min <3


11.04.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Trening next

Nå skal jeg trene bein og mage, så skal jeg gå opp til Erik og ta sol!


04.04.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

OUTFIT 030413


Haha, Ozzy ville være med. Skinnjakke/LMC Skjorte/Carlings Utvasket bukse/Bik Bok.


03.04.2013  ·  Blogg  ·  3 kommentarer

Mine planer for sommeren

Hei dere!

Ble visst litt lenge siden sist, hadde ikke tilgang til pc når jeg kom hjem fra Oslo fordi Erik ikke husket passordet på pcen hans. Haha.. Så her var jeg da, dag 2 på skolen og allerede kjempelei. Koste meg masse med kjæresten min da jeg kom hjem fra Oslo med koselige middager og kvelder i jacuzzien. MEN over til overskriften. 

Gleder meg sånn til sommeren at det skulle ikke vært lov! Bare 88 dager til jeg reiser nå! Haha.. Sommerferien starter med at mamma og min stefar gifter seg. Dagen etter at sommerferien starter! Gleder meg sånn! Skal ta så masse sol og bli bruuun til bryllupet. Helgen etter bryllupet tar jeg og min kjære flyet til Stockholm, en liten pause der, før det farer videre til Torrevieja! Er vel det jeg gleder meg mest til, da skal jeg bli enda brunere enn jeg allerede er, og kose meg med kjæresten min! Vi blir der i 16 dager og vi kommer hjem skal vi nok ha en liten pause fra reisingen før vi reiser på biltur med familien min til Kongeparken. Vet ikke hvor lenge vi blir, og vet heller ikke hva jeg kommer til å gjøre resten av ferien, men vet vertfall at jeg skal på KAIZERS ORCHESTRA 31 august! Høres ikke dette bra ut? Hva skal du i sommer?03.04.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Klar for avreise

Hei! 

Nå sitter jeg her å hikker som bare det. Betyr ikke det at det er noen som tenker på meg? Haha.. Jeg har pakket alt klart nå og nå løper vi ut dørene om ca 5 minutter. Gleder meg sånn til å komme hjem til kjæresten min! Så vi snakkes nok i morgen, skal på jobb når jeg kommer hjem, så... 

 


27.03.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

En liten shoppingrunde


Skopunkten, 299kr


Accesorize, 375kr (om jeg ikke tar helt feil)


Militærgrønne Toms, Lille Grensen Sko, 599kr.

Hva syntes du? Jeg elsker vertfall alt! Kjøpte noen småting som en hårbøyle og et deksel også, men det kan jeg evt vise senere.


25.03.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

OSLOHva syntes du om bildene?


25.03.2013  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

Skitur-søndag

Hei dere! 

Åååh så deilig det var å endelig sitte seg ned hjemme nå.. Ble vekket klokka halv 10 (blir ALLTID vekket tidlig hos pappa), jeg lagde frokost til oss så stakk vi på skitur med kjæresten hans. Vi brente bål med pølser i lompe og koste oss. Nå etterpå så kommer hun bort hit så skal vi lage skoleboller og pizza (bra kombo, right?) og ha Disney maraton. Haha høres nok litt barnslig ut, men jeg har alltid vært glad i barnefilmer, og det tror jeg ikke at jeg er alene om. 

god-genseren er på!

Seee verdens beste tøfler!!


De beste dropsene på markedet - hjemmelagde bringebærdrops fra folkemuseet på Bygdøy


Nydusja og klar for bollebaking!

Hva skal du på en fin søndag som denne?
 


24.03.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Solrik dag

Hei alle sammen! 

Beklager fraværet mitt da jeg var på klassetur forrige uke, men det var masse å gjøre og jeg koste meg alt for masse til at det var tid til å engang tenke på bloggen! Det er egentlig litt deilig.. Vi var i Lillehammer der det var snø og iskaldt, vi var på foredrag og kurs på dagen så var det tv show, åpningshow og restaurantbesøk om kveldene. Vi var på Amandusfestivalen - som egentlig i seg selv var skuffende, men det var alt i alt en kjempekoselig tur og det var gøy å bli ordentlig/mer kjent med klassen. Nå er jeg da i Oslo hos pappa og skal være her til onsdag da min kjære kommer å henter meg på flyplassen. 

I dag har vi være på folkemuseet på Bygdøy, så vi har malt påskeegg. Har ikke tatt bilde av de, for jeg glemte det helt. Så gikk vi hjem å spiste deilig lunsj, tok en powernap også skal vi på kino og spise sushi etterpå. En deilig dag altså! Bortsett fra at det var veldig kaldt.. 

 Litt bustete på håret og øyenbrynene mine forsvant etter powernap'en, men skal fikse det når jeg skal gjøre meg klar. 

Hva skal du i dag?


23.03.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

FOLLOW ME

CAUSTAD på Instagram

CATAUSTAD på Twitter

 

 


22.03.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

pakkesøndag

Hei dere! 

Nå har jeg akkurat pakket ferdig kofferten min og er sååå klar for å reise! Reiser nemlig på klassetur i morgen tidlig og direkte derfra på fredag til papsen. Blir kjekt! Så nå skal jeg ned å ta sol så snakkes vi nok på en mobilblogging i morgen ♥

17.03.2013  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

Outfit 140313

Bukse/Dr denim peplum-top/Zara Cardigan/Sorbet14.03.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Nike Lunarlon

Hei!

Jeg har tenkt lenge å få kjøpt meg noen joggesko som jeg kan jogge med uten å få vondt i beina, i og med at jeg bare har hatt mine Nike free 3.0. De var ikke noe god støtte i og jeg fikk forferdelig vondt i føttene uansett hvordan jeg trente, om det var styrke eller løping. Så på mandag kjøpte jeg meg endelig nye sko! Fikk god hjelp av de som jobbet på sportsbutikken og endte opp med noen flotte svarte Nike Lunarlon som skal visst være de beste løpeskoene fra Nike. Det var stiv pris på de, men nå etter å ha brukt de både når jeg har gjort styrke og løpt, så var det verdt det! Har ikke fått vondt i det hele tatt og det er en fryd å gå med de!

Hva syntes du?
 


13.03.2013  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

MAC leppestifter


Fra venstre: Creme d' nude, Costa chick, Bombshell.

Her er MAC leppestiftene jeg har - hittil! Syntes de er kjempebra, kanskje derfor jeg kjøpte den til høyre forleden, åå som jeg elsker den! Her kan du se hvordan den ser ut på: 

Liker du MAC leppestiftene? Har du noen, isåfall hvilke?


 


12.03.2013  ·  Blogg  ·  3 kommentarer

Outfit 110313
Skjorte/Zara Genser/HM Bukse/Gina Tricot

Hva syntes du?


11.03.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Min treningsuke

Her er en treningsplan jeg lagde mens jeg kjedet meg i timen i dag. Tenkte jeg kanskje skulle prøve dette denne uken i og med at det er mandag - ny uke, nye muligheter! Kommer sikkert til å endre litt på den etterhvert, men det er nå hvertfall en begynnelse!

Hva syntes du? Har du også en treningsplan?


11.03.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Innholdsrik lørdag

Hei!

Nå sitter jeg god og mett i sofaen etter å ha spist hamburger. Helt aleine! Haha.. Tenker at det må være så trist å lage middag hver dag til bare deg selv, tenk da, enkelte ting kan man ikke kjøpe for å bruke opp på 1 middag, den holder jo for en uke!

Kom hjem for rundt en halvtime siden etter å ha vært på Oasen og levert skattekortet på den nye jobben min, så har jeg vært litt med Tina. Hadde ikke samvittighet til å være så lenge borte fra Ozzy stakkar, så gikk hjem når hun skulle til byn. Nå skal jeg se på Prison Break og slappe av helt til kl 6, for da skal jeg og Ozzy gå på lang tur også møte Helena ved bussen. Kan vel si at dette er den mest innholdsrike lørdagen jeg har hatt på lenge! Har jobbet alt for masse i det siste.. 


 Ozzy ville være med, haha! 

Hva skal du i dag?


09.03.2013  ·  Blogg  ·  8 kommentarer

Outfit 080313

Jakke/LMC genser/HM bukse/Dr Denim sko/Converse veske/Pull&Bear

Hva syntes du?08.03.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Fridays med de søte

Hei!

Nå sitter jeg godt plantet i sofaen med Erik etter en god hamburgermiddag. Jeg var på Fridays med jentene etter skolen, så det ble bare en liten hamburger på meg! Var kjempekoselig å være med jentene, men var litt beskymret for Ozzy som lå hjemme i buret. Men var hjemme hos han etter skolen for å la han gå på do så.. Men han var glad når jeg kom hjem og sa vi skulle gå på tur, tror jeg aldri har hørt han lage så mange go'lyder fra han før, han er så skjønn! 

Noen bilder fra dagen: 


 


08.03.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Hvilken kjole?

Siden mamma og min stefar skal gifte seg i sommer, tenkte jeg at jeg skulle få meg en fiiin lang kjole! Tenkte jo det sist også da tante og dem giftet seg, men det ble jo en svart kort kjole, så denne gangen SKAL jeg ha en lang. Det står mellom de tre under, men tror nok jeg kommer til å velge den gule eller rosa. Hvilken syntes du var finest?
08.03.2013  ·  Blogg  ·  10 kommentarer

Dagen før helgen

Hei dere!

Har nettopp kommet hjem fra skolen nå, ble dårlig så fant ut at det beste bare var å gå hjem. Tok bilder i morges til dere og irriterte meg så sinnsykt over at jeg klarte å glemme minnekortet hjemme. Men gjett hvem som var for uoppmerksom? Kortet stod i pcen.. Haha. Erik er også her da han ble tidlig ferdig på jobb, så nå skal vi lage nachos!

Skal ikke på trening i dag så blir nok bare en lang tur med voffsen så kanskje jeg tar en tur nedom Brun og blid. 

 


07.03.2013  ·  Blogg  ·  3 kommentarer

MÅ GJØRE VIDEO

Hei igjen!

Siden Helena skal overnatte hos meg på lørdag så tenkte vi å spille inn en må-gjøre-video! Så da må dere komme med masse forslag sånn at vi har masse å gjøre! 

06.03.2013  ·  Blogg  ·  7 kommentarer

Den siste måneden..

... Har jeg fått ny jobb!

... Har jeg jobbet 9 dager på rad (tilogmed på søndagen!)

... Har kjæresten min blitt 18 år

... Har kjæresten min fått lappen

 

Haha, var visst ikke så masse som jeg trodde, men.. Jeg var faktisk ikke på pcen i det hele tatt i vinterferien (bortsett fra at jeg dobbeltsjekket søknaden til skole) og det var skikkelig deilig! Men nå tror jeg at jeg er klar igjen. Så i nuet ligger kameraet på lading hjemme også tenkte jeg å spille inn en videoblogg i helgen. Noen tips?


06.03.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Mine favoritter i skapet

Hva syntes du? 
Vil du at jeg skal ha flere slike, med andre plagg? 


07.02.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Too tired

Hei!

Nå ligger jeg plantet i sengen etter en hard treningsøkt (ryddet rommet). Shit, det meste er tungt når du er syk altså! Var ikke på skolen i går da jeg sovnet med feber dagen før og var tett i nesen. Gikk på skolen i dag, men det eneste jeg har gjort på skolen er å nyse og snyte nesen! Åååh som jeg hater forkjølelse. Kan jo ikke trene nå heller pga det, men har så lyst!! En dag trening er en dag nærmere målet. 

Nå skal jeg slappe av med Prison Break og The lying game. Blogges senere i kveld! 

07.02.2013  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

Outfit 050213

Genser/HM bukse/Dr. Denim

Hva syntes du?


05.02.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Mamma og pappa...

...Har aldri blitt sagt sammenhengende i mitt liv. Det har alltid vært mamma, eller bare pappa. Hele livet mitt har jeg levd med en pappa som ikke har vært fult tilstede i min oppvekst her i Bergen.

Jeg har hatt en pappa som bor på andre siden av landet. Jeg har aldri hatt en sånn pappa som jeg kan komme hjem til og fortelle hva jeg har gjort på skolen. En pappa jeg kan klemme hver dag eller en pappa jeg møter hver dag. Ikke engang hver helg. I det siste så har det blitt så sjeldent som 3 ganger i året. Dette er alt for lite, spesielt når det er snakk om å møte og være sammen med pappaen sin. Foreldre er så utrolig viktig her i livet, det er de som skal være der for deg uansett hva, selvom alle vender ryggen mot deg, så skal foreldrene stå igjen å trøste deg. Det som er forferdelig dumt er at jeg har bare hatt den ene forelderen der til å trøste meg og la meg ligge i armkroken og gråte. Jeg har hatt erstattere, som min tidligere stefar og min nåværende stefar. Og spesielt mormor. Mormor er alltid den jeg har snakket godt med og delt alt med. Kanskje tilogmed ting som jeg ikke har delt med mamma. Vi har alltid hatt et nært forhold, kanskje fordi det var henne som passet meg når mamma var på skolen når jeg var liten, og det var alltid hun og morfar som var barnevakten min når mamma skulle noe. Det er enda sånn at jeg kommer til mormor for å snakke og for å ligge i armkroken hennes for å se på detektimen på NRK på fredagene. Morfar også. Verdens beste morfar. Han som alltid kommer å henter meg hvis det skulle være noe og alltid den som kysser meg en gang på hvert kinn når jeg skal legge meg.

Jeg har hatt en fantastisk barndom selvom pappa ikke har vært her i Bergen sammen med meg. Jeg har reist til han i ferier og helger siden jeg var liten og sånn syntes jeg at det skal fortsette. Det har ikke alltid vært så lett når det kommer til mamma og pappa, nettopp fordi de hadde bare en liten juleromanse som fort tok slutt. Vips var mamma gravid og 9 måneder senere kom jeg. Jeg har alltid vært den som har stått imellom dem når de har diskutert over telefonen og når det er noe kluss med barnebidrag og overføring av penger for flybilletten min. Det er synd, og det er ikke sånn det skal være, men det har de respekt for.

Men jeg er en av heldige som faktisk får møte pappaen min og får snakke med han over telefonen en gang i uken. Det er så mange som ikke har foreldre en gang, og så mange som har en mor/far som stikker av under svangerskapet. Så jeg syntes absolutt ikke synd i meg selv. Ikke i det hele tatt, men jeg ville bare fortelle hva jeg følte.  

04.02.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Borte bra, hjemme best

Hei!

Åååh, endelig hjemme! Er så deilig å ligge seg i sin egen seng igjen og ikke minst ha en kjæreste som overrasker deg på flyplassen når du kommer ned ankomst-trappen. Sånne ting varmer hjertet mitt! Det var også deilig kveldsmat og Skal vi stupe på tv. Hadde det ikke vært for at lillebror spydde utover hele sofaen og gulvet, hadde kvelden vært komplett. Haha, stakkars, alle brødrene mine er syk jo! Blir vertfall en flott velkomst når jeg kommer hjem fra skolen i morgen.


Bestilte forresten en frappe på Starbucks, smakte det en gang i Manchester og syntes det var ekkelt, og samme mening denne gangen også! Det er så oppskrytt..

Nå legger jeg meg, dere får ha en god natt og jeg håper helgen deres var super!
 


03.02.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Klar for avreise

Hei dere!

Nå er alt pakket og klart, de nybakte brødene ligger på risten og kjøler seg ned og kofferten og vesken min står klar i gangen. Drar om en timestid så da blir det å sitte på flytoget å se på Prison Break. Åååh har blitt helt hektet! Møter nok sikkert Synnøve på flyplassen også, finner henne garantert på Starbucks. Haha! 

Hva syntes du om bildene?


03.02.2013  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

Klatreverket

Hei!

Nå ligger jeg på stuegulvet etter en deilig frokost og venter på at brødene jeg lager skal heve. Haha, skikkelig husmor eller hva?! Beklager for at jeg ikke oppdaterte dere i går, men vi feiret pappas bursdag i går med bestemor og bestefar siden pappa har bursdag i dag! Gratulerer med dagen pappa ♥ Tidligere på dagen var vi å klatret med Helene, en venninne som bor her i Oslo. Vi var på klatreverket, et kjempestort klatresenter! Ååå kribler i føttene bare jeg tenker på det. Jeg har klatret sammen med pappa siden jeg var rundt 8. Buldret egentlig bare helt fram til pappa tok sikrekurs for å sikre meg i veggene med tau, så det begynte jeg nok med i 10-11 års alderen. Syntes det er dødsgøy! For et par tre år siden fikk jeg egen sele og sko så jeg slapp å leie hele tiden, men selen har jeg desverre vokst ifra så må nok kjøpe meg en ny. 

Vi filmet hverandre også, så dere får nok en film i kveld eller i morgen. 


Helene og pappa


Hva syntes du om bildene? 
Liker du å klatre?03.02.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

En lang dag i Tigerstaden

Hei dere! 

Nå sitter jeg god og trygt i hus etter en lang dag i byen med Synnøve! Dagen startet klokka halv 10 da jeg stelte meg og ble med pappa på den nye jobben hans. Kjempehyggelige folk! Etter det ble det av gårde til byen for å møte Synnøve. Vi gikk egentlig bare rundt i butikker og koste oss. Spiste middag på Fridays, har faktisk aldri vært på en Fridays-restaurant før, haha! Deilig mat da. Skulle egentlig møte Camilla, men hun måtte jobbe overtid, så vi får satse på at hun kommer å besøker meg i Bergen snart. Både jeg og Synnøve filmet litt i byen i dag, så det kan være at dere får en video fra de 2 siste gangene jeg har vært med Synnøve. Høres det bra ut? Hva har du gjort i dag?


01.02.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Outfit 310113


Skjorte/Zara bukse/Gina Tricot31.01.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Oslo next

Hei!

Nå reiser jeg om en times tid. Skal nemlig til Oslo i helgen! Pappa har bursdag på søndag så jeg må jo komme for å feire. Verdens beste Synnøve kommer å møter meg på Gardermoen, så tar vi toget sammen hjem(hun vil egentlig bare ha Starbucks). I morgen skal jeg være med pappa en tur på den nye jobben hans, så stikker jeg av gårde til byen for å shoppe med Synnøve. Møter nok Camilla senere på kvelden også, herregud som jeg savner henne! Er ikke lett å ha en bestevenninne på andre siden av landet.. Men uansett, tror ikke jeg kommer til å blogge før i morgen kveld, so be patient! 

Har jobbet hjemmefra i dag med prosjektet jeg har på skolen, og i morges mens jeg trente på Sats stod Erik å ventet på meg på senteret. Så da fikk vi en hel dag sammen før jeg reiser!


Elsker kjæresten min!

 
 


31.01.2013  ·  Blogg  ·  6 kommentarer

Fuck this

Fuck denne dagen. Fuck jobbeonsdag. Griste masse melk på jobben. Får ikke kveldstillegg. Har ikke pakket til Oslo i morgen. Vil ha godteri. Veide meg, veide for masse. Sovnet rett før jeg skulle på jobb. Gjennomvåt på vei hjem fra skolen. Klærene hadde ikke tørket til jeg skulle på jobb. For store støvler. For lite penger i februar. Alt for masse regn. Ikke vanntett jakke. Vil ha ny jobb. Vil ha nye joggesko. Fuck denne dagen. 

31.01.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Curry and apple cottage cheese

Hei !

Tenkte å vise dere en kjempegod oppskrift på cottage cheese. Vet at cottage cheese er en vanesak fordi det er en ganske merkelig konsistens på den. Og jeg anbefaler ikke å spise en hel boks på et måltid, del den opp i to eller tre måltider! 

DET DU TRENGER:
1 boks mager cottage cheese
Rapsolje/peanøttolje
Karrikrydder
1/4 chilli
1/2 eple
Salt og pepper

Kan også bruke selleri, men jeg er ikke så glad i det.

 

Dette gjør du: 
Varm opp ca 1dl rapsolje til litt over lunkent. Ta oppi ca to små spiseskjeer med karrikrydder og rør godt. Avkjøles i kaserollen mens du skjærer opp eple og chilli. Ta oppi alle ingrediensene untatt karrioljen, den kan du ta til slutt. Smak etter med salt og pepper. 


Slik vil det se ut! Mmmm! Spis det gjerne til et par knekkebrød med kjøttpålegg. 

 

 


29.01.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

28.01.13

Hei!

I nuet sitter jeg nydusjet i sengen med håndkle på hodet og vurderer sterkt å se noen episoder av Hart of Dixie. Var på Bodypump i dag, like tungt denne gangen også! Gleder meg til å våkne i morgen, kommer sikkert til å ha vanskeligheter med å reise meg fra sengen. Den verste og beste følelsen er å ha gangsperr, for da vet du at du har hatt en god økt! Etterpå skal jeg lage deilig kveldsmat, gleder meg allerde! Kommer til å legge ut en oppskrift på en deilig cottage cheese-blanding i kveld eller i morgen. Åååh den er så god! 


Se fine hunden min!


28.01.2013  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

Middag next

Hei!

Nå sitter jeg på Erik sitt rom, har nettopp stelt meg siden vi går snart ut av dørene. Erik er å spiller fotballkamper så han kommer hjem rett før vi drar. Vi skal til farmoren hans å spise pinnekjøtt, gleder meg veldig! Jeg har slappet av helt i dag, begynte dagen med å ta sol og dusje, så har jeg spist deilige reker til frokost og sett på tv helt til nå. Liker søndager noen ganger altså!

Hva skal du i dag?


27.01.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Innkjøp

Hei!

Jeg hentet en pakke i posten i går som jeg har ønsket meg kjempelenge! 


Elsker pudderet allerde! Samtidig som jeg bestilte det tenkte jeg å bestille den kjente "kabuki brush'en" som er fra Too faed også, men den var så dyr så kjøpte heller den samme børsten på The body shop som var halvparten av prisen. 

Har du dette pudderet?


26.01.2013  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

Kosekveld med beste

Hei!

Nå sitter jeg her med Erik, vi skal hvert øyeblikk begynne å se på Prison Break. Har ikke sett det før så han mente jeg måtte begynne med en gang! Senere skal vi kose oss med reker, mmm! 


Fineste gutten!

Hva skal du i kveld?


26.01.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Fin fredag

Hei!

Nå sitter jeg på skolen, dødstrøtt og jobber med et prosjekt. Lager kalender (woho) som jeg skal holde på med i 3 uker til, så mildt sagt; jeg har god tid. Har sett på en episode av The lying game og snart er det storefri! Åååh gleder meg alltid sånn til storefri når jeg har med meg god matpakke, rart med det. I dag er det endelig FREDAG og skal overnatte hos Erik i hele helgen fordi mamma reiser til Oslo på konsert og min stefar skal male hele gangen nede ved rommet mitt. Kan ikke sove i oljemalingslukt! Haha det var et langt ord.. Men hvertfall.. Vi får besøk av Tina i kveld, gleder meg masse! Vi blir sikkert til å spise masse godteri og bade i jacuzzien hele kvelden så det blir deilig! 


Jeg og Samira tok litt bilder sammen i studio tidligere i dag siden det er ganske lite å gjøre her.

Hva syntes du? 
Hva skal du i helgen? 


25.01.2013  ·  Blogg  ·  3 kommentarer

Me, myself & I

 Kjole/Elise Ryan  Sko/Jeffrey Campbell


24.01.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Jobb next...

Åååh hadde gjort alt for å ikke gå på jobb i dag. Er helt utslitt og aner ikke hva det kommer av.. Har jo vært en langt dag med masse kjedelige fat, så kan være derfor. Takk Gud for at jeg ikke går allmenn, da hadde jeg vært sånn hver dag! Men uansett, går ut døren om 20 min. Ha en fin kveld alle sammen!


23.01.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Bestilt

Hei!

Vet dere hva jeg og Erik bestilte i helgen? Tur til Spania! Åååh som jeg gleder meg! Det er ikke før i sommer da, men uansett. Jeg pleier ikke å reise til varmere strøk med mammas familie, har faktisk ikke gjort det siden 2009.. Men jeg betaler denne reisen selv, er jo forsåvidt billig siden Erik sin familie har hus der nede, så vi slipper å betale for hotell. Så det eneste jeg sparer til nå, er shopping og deilige middager i Torrevieja i juni ♥

Åååh, gleder meg! Lange dager på stranden og ved bassenget og ikke minst shopping på La Zenia! Can't wait ♥

Hvor skal du i sommer?


23.01.2013  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

Rolig dag

Hei!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Erik, enda et koselig besøk. Elsker å være med han, kan være 100% meg selv og det er ingenting å være flau over. Jeg dro ikke på håndballtrening i dag da jeg har så sinnsykt magesmerter. Aner ikke hva det kommer av! Vil ha slutt på at jeg skal ha vondt hele tiden, har så lyst til å få til alle treningsøktene jeg har lovd meg selv å gjennomføre. Men nå skal jeg opp å lage meg et godt kveldsmåltid og se på siste episoden av PLL. 


Her er forresten den deilige kveldsmaten jeg hadde i går! Mmmmm:

Hva har du gjort i dag?


22.01.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer
hits