JEG ER TILBAKE

Hei dere! Jøss.. Dette har jeg savnet. 

Nå sitter jeg sent på kveld og har leitet etter fine bilder av meg til å bruke som header, med ingen lykke. Får vel ta meg en tur i studio på skolen, for dette var jo helt håpløst! Har hvertfall funnet meg et UTROLIG fint gratisdesign, nettopp fordi jeg er ikke såå dreven på design selv. Men uansett, jeg har det bra og livet mitt går som det suser! Nå går det mot mørkere tider, som også innebærer bursdagen min og juletider. Jeg har bursdag om en måned på tirsdag (!!), og gleder meg sånn til å feire med gode venner, kjæreste og familie. Gleder meg også til å kunne ha den friheten av å kjøpe alkohol, paracet, nesespray (haha), tippe lotto og ikke minst flaxlodd! Gleder meg også til å begynne på lappen og kjøpe meg en bil, og ikke minst å flytte ut. 

Jeg har jobbet veldig masse i det siste, og har hatt lite tid til å sitte meg ned på pcen. Har også hatt masse problemer med internettet, sitter oppe i stuen nå ved siden av internettboksen, det eneste stedet internettet faktisk funker. Son har resultert til tom 3G på telefonen og dyre regninger.. Jeg har også bodd en del hos Erik der jeg ikke har hatt tilgang til alle klærene mine 24 timer i døgnet, og alle tingene mine. Men nå er jeg på plass hjemme (enn så lenge), og alt er tilbake i normale rutiner. Jeg har begynt på håndball igjen og har begynt å trene litt annerledes enn tidligere. 

MEN dette interesserer sikkert dere midt opp i rattata, så jeg får vel bare ta å si god natt. Til dere lesere som fortsatt er der; Jeg lover at jeg skal holde bloggen oppe denne gangen ♥
Skriv en ny kommentar
hits