Bicester Village

Hei dere!

I dag var vi på et outlet som en venninne av meg anbefalte, og det var så utrolig masse fint der! Det het Bicester Village og var en time utenfor byen. Vi måtte ta tog i ca 45 minutter, og det kostet 300 kroner til sammen for tur-retur og shuttle buss til selve outlet'et. Der hadde de merker som Mulberry, Michael Kors, Ralph Lauren, Guess, Ugg, Cèline, Lacoste, Gucci, og Juicy Couture. De hadde helt fra 10-70% avslag på alle klærne, så skjortene jeg kjøpte på Ralph Lauren kostet 500 kroner, mens i Oxford Street kostet de 900. Trodde virkelig jeg kom til å angre i og med at de hadde Uggs der og jeg nettopp hadde kjøpt meg det, men heldigvis var det bare 200 kroner forskjell. Anbefaler alle å dra dit om dere får sjansen!

Har forresten kjøpt verdens søteste sko til minste lillebror (8 år) som jeg må vise dere! Verste var at de kostet 80 kr.
Marte

16.09.2013 kl.19:48

Hei! Skal til London snart og lurer bare på om du kunne fortelle litt mer utfyllende om hvordan man kommer seg til Bicester village, med tanke på hvor man får tak i billetter til tog osv..? :-)

Kjempefin blogg forresten!
Catharina Austad

17.09.2013 kl.11:21

Marte: Man må ta tog (ikke underground) for å komme dit, og toget går fra Marelybone. For å komme dit må du ta underground fra Oxford Sircus, den brune banen som heter Bakerloo. For å kjøpe billett til toget så sier du bare i skranken at du skal til Bicester Village, så da får du togbillett tur-retur pluss gratis shuttlebuss til selve Outletet fra togstasjonen :) Toget du skal ta står Birmingham på! Det koster rundt 30 pund, litt dyrt, men helt klart verdt det.
Skriv en ny kommentar
hits