Shopping i Londons gater....

.....tar på!! Herregud så død vi er i bena nå, frister egentlig bare å ta en liten høneblund før vi går ut igjen. Men frykt ikke, jeg må jo blogge og ta outfitbilder først! 

Vi var ute av dørene til 12, og var meget klar for å se hva storbyen hadde å by på. Første butikken ble topshop, der jeg klarte å få med meg et statement-smykke i gull. Vi var selvfølgelig inne i masse butikker der vi ikke fant noe, men der jeg svidde mest penger var nok Abercrombie and Fitch. Sitter faktisk med den nye collage-genseren min derfra allerede. Åååh så godt den lukter!! Alle klærene der inne lukter nemlig en spesiell parfyme (som tilfeldigvis kjæresten min bruker) og den lukter så fantastisk godt! Klarte å få med meg en boblejakke, en hvit skjorte, en mørkeblå pique og en rosa collage-jakke. Har også kjøpt meg Uggs for vinteren, som forresten bare koster 1500 kroner! De koster 2200 hjemme, og anbefaler å kjøpe det i utlandet. Hvis det er ekte selvfølgelig.. Har også fått meg Hunterstøvler til 400 kroner, men viser bildene av det senere. Mest misunnelig på Synnøves kjøp på Victorias secret og den nye Michael Kors vesken hennes.. 

Nå skal vi spise noe frukt og sånn for å mette magen litt før vi går ut å spiser. I dag blir det italiensk, og jeg gleder meg! 
martine

16.09.2013 kl.08:41

kan du ikke ligge ut bilder av det du har shoppet ? :)
Skriv en ny kommentar
hits