Bra start på uken

Hei dere!

Åååh nå har jeg akkurat lagt neg ned i sengen etter en varm dusj og noen grove skiver med tunfisksalat på. Mmmm! Har også vært å trent på Sats i dag, noe som føltes utrolig godt. Hadde mest fokus på lår og mage i dag, men ble en god miks siden treningsrommet var opptatt og jeg bare kunne trene apparater. 

Uansett, lenge siden sist! Haha, jeg suger å blogge.. men har jobbet onsdag, torsdag, lørdag og søndag, så kan ikke si at det var for ingenting! Hadde også besøk av Camilla i helgen, noe som var superkoselig! Ganske stress og liten tid til å være med hverandre iogmed at jeg jobbet 7 timer begge dagene hun var her, så vi utnyttet tiden så masse vi kunne med hverandre. På lørdagen var vi på lansering av musikkvideoen til Madcon, noe som var veldig kjekt. Hun er med på musikkvideoen, så dette måtte vi jo få med oss! Den har ikke blitt publisert på nett enda, men kan linke til den når den kommer. Vi gikk ganske tidlig derfra fordi vi rett og slett ikke er 18, og vi var på et 20 års sted med mange eldre folk der vi verken kunne drikke alkohol eller menge oss med andre. Følte oss litt utenfor da, så da gikk vi heller hjem å bestilte oss en kebab og så på film til vi sovnet. 

Nå tenkte jeg å lese i den nye boken jeg har kjøpt, nemlig Fiolinen. Den handler om en 19 år gammel jente som må flykte fra Tyskland pga 2. verdenskrig, og ender opp i England. Der møter hun en gutt og de kommer i et forhold som kommer til å endre henne for alltid. Tror jeg kommer til å like den veeeldig godt! Har også fått meg ny telefon! Åååh elsker den ♥ var på tide når den andre var 2 år gammel og har vært knust siden mai.
marie kalland

09.09.2013 kl.22:05

Så flink du er pusen
Skriv en ny kommentar
hits