RUSS 2014

Hei!

Som sikkert tusenvis av andre ungdommer, er jeg russ til neste år. Har allerede valgt meg klær fra Russeservice og gleder meg som en gud til å få alt i posten og planlegge alt som har med russetiden å gjøre! Folk har nok merket at veldig mange kommer til å velge heldress/drakt i år - og jeg er en av dem! Skal være blåruss, rett og slett fordi blå er favorittfargen min og fordi jeg ikke er noe glad i rød i det hele tatt. I teorien må man jo gå økonomi eller noen andre fag som jeg ikke vet hva er, men nå er det ikke så nøye hvilke fag du har. Jeg går økonomistyring som valgfag, så da har jeg jo riktig! 

Skal ikke bestille så fryktelig masse, for russetiden er noe jeg kommer til å bruke masse penger på uansett. Så parkas og flere t-skjorter osv, har jeg ikke behov for å bruke haugevis av penger på når jeg har noe tilsvarende hjemme. Tenker også å bruke conversene mine som er nye nå (som sikkert er skitten frem til mai) i russetiden sånn at jeg ikke kaster bort så masse penger. 

 

Skal du være russ i 2014? Skal du være rød eller blå?

 

silje Martnes

30.08.2013 kl.09:54

du kan ikke ha heldress hvis du ikke er på buss,hallao.. :-( og plis da, IKKE bruk russeservice.. de suger jo! Du må bruke russedress.
Skriv en ny kommentar
hits