Ukeplanlegger for trening

Hei!

Hadde tenkt å komme tilbake etter skolestart, og jaggu sitter jeg her å skriver til dere! Har tenkt å få en ny og bedre start nå, ikke minst når det gjelder skole og trening. Har også fått meg en ny jobb, så om akkurat 1 uke er jeg ferdig å gå med grønne bukser for godt! Herregud så deilig det føles å si det, men kommer til å savne alle kollegaene mine. Har fått jobb på flesland, så kanskje dere ser meg stå i kiosken der om to ukers tid? Ååh som jeg gleder meg! 

Har også begynt på allmenn påbygg på den samme skolen som jeg gikk på før, men føler dette har blitt helt annerledes! Vil bare gå tilbake til sånn som alt var før, de samme klassekameratene og de samme timene. Men nå er det bare allmennfag og myyye hardere. Jeg skal skjerpe meg mye mer når det gjelder lekser og prøver og skal prøve å få hvertfall over 4 i snitt. Vi får bøkene våre i morgen, så da starter alt for real. Gleder meg veldig til å komme i gang, for dette vil jeg virkelig klare! Skal også klare å gå på alle treninger jeg planlegger og å være sunn på skolen og utenom. 

Mens jeg satt å ventet på noen venninner på skolen i stad, så lagde jeg en ukesplanlegger når det gjelder trening! Hvis dere liker den godt, kan jeg godt lage til de som ønsker (hvis det er mange som spør, så plukker jeg heller ut 3 stk). Bare gi meg en lyd i kommentarfeltet eller på facebook :)

 

Ha en fantastisk dag! Jeg skal tilbringe dagen på jobb.. 

flink som setter opp en trenings plan! det hjelper veldig mye :)
Skriv en ny kommentar
hits