Hvorfor er det sånn?

Om selvtillit er et sårt tema? Jo visst er det det. 

Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne en gang. Det er så mye å si om det og det er så mange tanker jeg har om det. I og med at jeg har en blogg og smiler på hvert eneste bilde og virker perfekt, så er det som oftest ikke sånn. Bloggere prøver å vise sin beste side, rett og slett fordi de har muligheten til det. Men hva med de negative sidene da? Hva med de innerste tankene som ikke en gang kjæresten eller bestevennen får vite. Kanskje dagboken får vite det, men hvem skriver egentlig dagbok i dag? Jeg gjorde det faktisk i to år, men sluttet med det for et halvt år siden. Det var så deilig å få tankene ned på papir, mine innerste tanker. Ingen dømmer hva som står der og hvordan det blir skrevet for det skal bare leses av deg selv. Bare du. 

Ser det kanskje ut som jeg har god selvtillit? Man kan vel si det utifra hva man ser på bloggen og kanskje i hverdagen. Men det eneste jeg ser på i speilet er en oppblåst mage og store lår. Jeg vet jo at jeg ikke er feit, men jeg vil ikke være sånn som jeg er nå for jeg føler ikke meg noe fin. Jeg har enkelte dager der jeg føler meg fin, kanskje fordi jeg har på meg en ekstra stram bukse som gjør at jeg ser tynnere ut, eller at jeg ikke er like oppblåst som jeg pleier å være. Er du klar over hvor vondt det gjør når ingen av buksene dine passer? Når du trener og trener og ikke unner deg noe godt i godteriskåla før på lørdagen og lever på knekkebrød men fortsatt ikke ser noen resultater? Jeg er bombesikker på at jeg ikke er den eneste som sliter med dette og ikke den eneste som er lei seg på grunn av det heller. Hvorfor kan ikke jeg være en av de som er naturlig tynne og trener for å bli muskuløs? Istedenfor trener jeg for å bli tynn for og så bli muskuløs. Hvorfor er det sånn? 
kainee

22.04.2013 kl.23:05

Du er ei nydelig jente, og du har ingen grunn til å være usikker på deg selv! Selv skjønner jeg godt hva du snakker om, har alltid følt meg som den "stygge venninna" men jeg har bare kommet til et punkt hvor jeg mener at jeg skal være meg selv, tynn eller ikke tynn, så får folk bare synes det de vil. Det vakreste som finnes er ei jente med selvtillit, så er vel det jeg jobber mot... Keep smiling, girl!
marita

22.04.2013 kl.23:19

du er nok ikke den eneste du ! kjenner en som gikk turer og spiste lite men som ikke gikk ned i vekt, så begynte hun på grete rode og fikk vite litt om kostholdet og hvor mye og hvor ofte hun skulle spise. eller hun fikk vite det, gikk hun ned 13kilo. og hun har ikke klart å komme ned i vekt før det!

spiser du hver 3 time, og trenger nødvendig vis ikke bare sipise knekkebrød, grov brød er godt, med magert pålegg som kylling med lite fett i, også kalkun og lignende :P kan det hende at du er oppblåst fordi du spiser noe du ikke tåler ? eg har klart å finne ut at mat som ikke funker for meg siden eg blir oppblåst av det. kan være lurt å tenke over hva du spiser og se prøve å legge merke til hva som gjør at du blir oppblåst, så kanskje det løser seg :)
Meg

22.04.2013 kl.23:40

Du er fin. Uansett. Du er ikke feit, men du er ikke syltynn heller. Du er det i mellom, det jeg kaller perfekt. Du kan fint gå med intillsittende gensere eller noe slikt uten og tenke at ''nei, nå synes alle valkene mine når jeg sitter''. Du er perfekt. Ikke bli tynn. Du hadde ikke kledd det. Du kler degselv nå.
SA

23.04.2013 kl.06:08

Catharina, jeg sier dette som en god gammel venn, men det er helt sant og. Du har absolutt ingen som helst grunn til å være misfornøyd med utseendet ditt. Du har en kjempe fin kropp, som mange jenter drømmer om å få. Når jeg har nevnt deg når jeg er med vennene mine, er det alltid positive ting som kommer opp om deg. Du har ikke bare en fin kropp, du har også en kjempe herlig personlighet, og det er ett kjempe pluss. Du må ikke se negativt på deg selv, når du er en så herlig og pen jente som du er.
madeleinelien

23.04.2013 kl.07:48

Du er en vakker jente! Men forstår hvordan det er, har det på samme måte. Tøft av deg å skrive det her på en åpen blogg. Stå på Catharina, du er så pen, sterk og søt!
Skriv en ny kommentar
hits