Mitt 2012

Januar:
Tok bilder i byen med Tina, hadde spørsmålsrunde på videoblogg, lagde video der jeg krøllet håret, helt kaos fordi nyheten om 18-årsgrense på solarium, ble sponset av brun og blid og designskins, lagde mitt første egne design fra bunnen av og var helt hekta på Skrillex.


Seee så fin hårfarge, jeg vil ha den tilbake!

Februar: 
Hadde bloggpause, tok piercing i tungen, hekta på PLL, var i Oslo med Synnøve, byttet over til Wordpress.com, lagde min egen shorts med nagler, hekta på Once upon a time, tok masse sol, fikk rekord i likes på profilbildet mitt på facebook (wohoooo). 

Mars: 
Stod på ski med familien på Kvamskogen, var på jentekveld hos Marte, fikk tapet opp på veggen, lillebror hadde bursdag, fant et gammelt kamera hos morfar som jeg tok bilde av, fikk min første 6'er på et stort medieprosjekt, var i bursdagsbesøk til Linn.

April: 
Var i Oslo hos pappa og spiste masse sushi, var å shoppet med bestemor i Sverige, fikk besøk av min bedre halvdel, Camilla hos pappa, kjøpte ny piercing, mamma hadde bursdag, overnattet hos Synnøve, hekta på Make it or break it, filmet skrekkfilm med skolen, hadde mattetentamen, var i komfirmasjon.

Mai: 
Hadde overnattingsbesøk av beste Benedicte, treningshelg med turn, hårvideo, lagde dokumentar om min kjære venn Tina, lært meg å knyte slips, feiret 17 mai, var på kosekveld med russebussen, solte meg i det fine været, var å besøkte Ozzy før han kom til oss, grillet med russebussen.

Juni: 
Var på utrikkningslag til tante, feiret bursdagen til Tina, besøkte Camilla i Moss, kjøpte de fantastiske beatsene mine (som forresten er ødelagt..), fikk sommerferie, var på grillfest med Tina, solte meg med venninner og fikk meg en fantastisk kjæreste.

Juli: 
Grillet med jentene på trinnet før Matilde reiste, vært i Oslo og København med pappa, kjøpte mine fantastiske Jeffrey Campbell sko, var i Danmark igjen med familien på mamma sin side, var i Legoland, reiste til Gran Canaria med bestemor.

August:
Fikk møtt min kjære etter 5 uker, overnattet masse hos Erik, var med min kjære Synnøve, var på kino, var i bryllup til tante og dem, var i fysak å trente, sa farvel til verdens beste Benedicte, vi begynte på skolen igjen, spilte åpningscup med håndballen og tok bilder av familien til Erik. September:
Var på fest, la ut mange videoblogger, hadde spørsmålsrunde, fikk pakke i posten, var på enda en fest, og var på interiørmesse.

Oktober:
Høstferie og Spaniaaa med gutten min! Lagde vårruller med mamma, hadde kosekveld med Maiken og Karina, var på kino med Helene, kvalitetstid med Mariell, var på Fløyen med Erik, hadde bloggpause.

November:
Hadde bloggpause, bursdag, også husker jeg ikke mer..

 

Desember:
Et halvt år med Erik, fikk verdens beste objektiv, kjøpte meg nytt kamera, var på julebord, jentekveld, strikket meg lue, meldte meg inn i SATS, kjøpte verdens fineste jakke.

 

Har hatt et flott år!


 


  

 

 
 

Ingeborg

02.01.2013 kl.17:19

Virka som et bra år!
weronica natalie

02.01.2013 kl.17:27

Du er utrolig pen :)
reginenk

02.01.2013 kl.17:43

Kjempefin blogg!

- Ta en titt innom bloggen min hvis du vil ;D
Skriv en ny kommentar
hits