SATS

Hei!

Okei, jeg er skikkelig glad for tiden. Tror kanskje en av grunnene er at jeg har meldt meg inn i SATS! Før jeg meldte meg inn der, har jeg vært på treningssenter 1 gang i hele mitt liv og hvertfall hittil syntes jeg det er dødsgøy! Håper jeg fortsetter med den instillingen, for nå vil jeg virkelig jobbe for sommerkroppen 2013. Tenkte kanskje at jeg kunne legge ut øktplanen min sånn ca 1 gang i uken eller mer. Hva syntes dere om det?

Kommer til å trene der mandag-torsdag + søndag i tillegg til håndballtreninger tirsdag og torsdag så jeg tror jeg skal klare å bli fit til sommeren! Har også begynt å spise masse frukt og prøver å være sunn på skolen og hjemme. Mange syntes det er så viktig at "jeg kan ikke spise poteter, ris og pasta" og "nei sorry, spiser ikke godteri eller brus, skal være sunn". Men jeg syntes det er viktig at man skal belønne en selv 1-2 dager i uken med litt godt. Jeg er ikke så opphengt i sjokolade eller godteri, men er veldig glad i chips og dip og Cola. Bytter sikkert ut colaen med Pepsi max etterhvert, har innsett at det faktisk er litt godt! 

Så hvis dere vil at jeg skal skrive om øktplanene mine så kan jeg skrive om økten jeg hadde i dag senere!  Kommenter!

Amalie

13.12.2012 kl.21:52

Mat har faktisk nesten alt å si om du tenker å bli FIT til sommeren. Du vet vel at kostholdet gjleder 70% og trening 30%? Bare en liten ting å tenke over :) Man kan selvfølgelig unne seg noe godt en gang i blant, men som sagt har maten veldig mye å si for resultatene du får! Men ellers er jo det kjempe bra du har motivasjonen oppe, stå på! :D
Skriv en ny kommentar
hits