Julegavetips - til venninne

Hei!

Tenkte å komme med noen julegavetips nå som det er sesong for å kjøpe inn julegaver til venner og familie! Kommer nok til å komme med tips til kjæreste/pappa og mamma også. Kom gjerne med mer innspill hvis du også har noen fine tips!

- Lip scrub er en herlig gave å få, virker som bare det og du kan velge mellom vidunderlige dufter og smaker! Kan kjøpes HER.

- Hvem vil vel ikke ha noe inne på MAC butikken? Er sikker på at alle og en hver jente som bruker sminke ville blitt superglad for dette gavekortet! Kjøpes på MAC butikker.

- Jeg tror ikke jeg tuller hvis jeg sier at alle jenter har hørt at Moroccanoil-produktene er fantastiske når det gjelder hårpleie? Kan kjøpes på frisørsalonger og HER.

- Hvis du vil kjøpe noe enkelt og greit, kjøp et gavekort på kjøpesenteret som er i nærheten av deg. Fåes kjøpt i de fleste informasjonsdisker på sentre. 

- Alle tenåringsjenter har vel lyst på en leppestift som holder det den lover? Fåes kjøpt på MAC butikker.

- Jeg er nok ikke den eneste som har hørt mye bra om Too faced sine produkter? Jeg ønsker meg faktisk disse øyenskyggene selv! Kan kjøpes HER og HER.

- Tangle teezer er den berømte hårbørsten som ikke lugger og ikke sliter på håret, kan kjøpes på Enklere liv og HER.

 

Er det noe her du ønsker deg og noe du kan tenke deg å kjøpe til en venninne? 

ingunn96

07.12.2012 kl.18:01

fine tips :)
Maria

07.12.2012 kl.21:16

Too Faced, den brune. Den er fantastisk!!!!!!
Synnøve Hopland

08.12.2012 kl.14:42

Har selv den Too Faced Smoky eye paletten, dødsbra :)
Skriv en ny kommentar
hits